Turkcellde 4 GB lık uygun paket varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Turkcellde 4 GB lık uygun paket varmı?
Merhaba arkadaşlar şu an Türk Telekom kullanıyorum Turkcell hazır karta geçiş yapmak istiyorum geçiş kapsamında 4 GB lık bir paket varmı? teşekkürler

yeumyang

yeumyang

Moderator
Eko 3 gb var 500 dk 1000 sms 3 gb 25 lira buna ek olarak tavsiye kampanyası var 6 ay 1 gb geliyor 500 dk 1000 sms 4 gb 25 liraya gelmiş oluyor en uygunu şuanda bu
Eko 3 gb link

Tavsiye kampanyası link

• Beğen
Tepkiler: JohanGielen
JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Eko 3 gb var 500 dk 1000 sms 3 gb 25 lira buna ek olarak tavsiye kampanyası var 6 ay 1 gb geliyor 500 dk 1000 sms 4 gb 25 liraya gelmiş oluyor en uygunu şuanda bu
Eko 3 gb link

Tavsiye kampanyası link

peki dergilik olayı hakkında bilginiz varmı? 5GB diyor dergi için ayrıca bizden para talep ediyormu? sitesine baktım tam açıklama yapılmamış yada ben anlamadım desteğiniz için teşekkürederim

yeumyang

yeumyang

Moderator
Rica ederim dergilik uygulaması için 5 gb veriyor dergi okumak indirmek için herhangi bir ücret kesintisi olmuyor Tarife paketleri kapsamına DERGİLİK ve Dergilik'te geçerli aylık 5 GB mobil internet paketi eklenmiş Turkcell aboneleri, tarifelerine ek herhangi bir ücret ödemeden Dergilik'teki yüzlerce dergiyi ve gazeteleri keyifle indirip okuyabilirler.ayrinti için link

Üst Alt