TonlaKazan'dan aranmak isteyenler. ( Hizmetimiz Sona Ermiştir. )

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@WorLdSA arkadaşımızın araması yapılmıştır. Aramalar devam ediyor arkadaşlar.

ÇOK ÖNEMLİ NOT:

Arama yapılması için gerekli şartları sağlayıp da aranması yapılmayan arkadaşlarımız 0534 636 06 73 numaralı hattımıza 1 kere çağrı atmaları halinde aramaları yapılacaktır. Yeni faturalı Cayma Bedelli 120 DK konuşma süreli faturalı hattımızla aramalar devam edecektir. Yakında yeni alacağımız hattımızla eski sistemde olduğu gibi her gün aramalar sizin belirlediğiniz saatte yapılmaya devam edecektir.

Saygılarımızla.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
@WorLdSA arkadaşımızın araması yapılmıştır. Aramalar devam ediyor arkadaşlar.

ÇOK ÖNEMLİ NOT:

Arama yapılması için gerekli şartları sağlayıp da aranması yapılmayan arkadaşlarımız 0534 636 06 73 numaralı hattımıza 1 kere çağrı atmaları halinde aramaları yapılacaktır. Yeni faturalı Cayma Bedelli 120 DK konuşma süreli faturalı hattımızla aramalar devam edecektir. Yakında yeni alacağımız hattımızla eski sistemde olduğu gibi her gün aramalar sizin belirlediğiniz saatte yapılmaya devam edecektir.

Saygılarımızla.

vaybe. Mahmut kardeşim. 300 tl cezalı cayma paket atmışsın burda kullanıyorsun. Benim 8 saat vardı o bitince bende mecbur elinden birşey gelmedi, bende bitirdim. Ama toplam 380 arama yapmıştım. Bu arada bedava konuşturma hizmetimiz devam ediyor. Mahmut kardeşim sana kolay gelsin. Sen ne eder eder bu üyeleri aramaya devam edersin. Bir gün o kampanya bir gün bu kampanya bu böyle süper gider. Eeeee maxicep uyelerininde bir ayrıcalığı olsun.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
millet şuan boş yer var hucum....

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Güzel uygulama.

--------------- Ekleme ---------------

Bugün ben dediğin numaraya yukardaki çağrı attım ve beni başka numaradan aradı tam açana kadar kapandı sonu 2002 acaba sizmiydiniz ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
530 526 20 02 Numaralı hat da bize atittir arkadaşlar. Bu numaradan da çağrı alabilirsiniz.

Aramalardaki aksamalar için özür diliyoruz. Çok yakında servisimiz eskiden olduğu gibi devam edecek ve şartlar değişecektir. Şimdiden duyrulur ;)

Recep kardeşim teşekkür ediyorum :) Senin emeğin de çok forumumuza teşekkür ederiz yardımların için :)

MaxiCep üyeleri için her zaman daha iyiye...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Mahmut bugün ne güzel 4 farklı numaradan aranmıştım, 1 kere çağrı attım sana arasan 5 yapacaktık. Cevap vermedin. Ne konuşmuştuk senle. :pro:

:ehe

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Aramalar bi süre ertelendimi şimdi ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aramalar bu hali ile devam ediyor arkadaşlar. Yakın zaman içerisinde sizler için çok daha güzel halini alacak ve sürprizlerimiz ile devam edecektir :)

Bizi izlemeye devam ediniz.

arslansem

arslansem

Üye
Ben aranmıyorum çağrı atmama rağmen :agla

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
artık bende aranmıyorum çağrı atmama rağmen bu arada az önce ben konu açmıştım yeni ton var diye fakat silinmiş şuan yeni ton var yüklemek isteyenler siteyi ziyaret etsinler...

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Bende aranmıyorum neden acaba ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 2 telefonum var. Yeni aldığım Turkcell faturalı hattıma Cayma Bedelli 180 Dk alacağım ve bunun için Turkcell'den telefon bekliyorum.

İşim dolayısıyla da sabit kullandığım hattımın ( 534'lü olan ) sürekli açık olması gerekiyor. Şuan sadece 530'lu hattımda ücretsiz dakikam var. Yeni bir telefon alacağım, aramalar düzenli olarak devam edecek.

Yeni faturalı hattımıza 180 Dk tanımlandığında ise aramalar herkese açık olacak. Şu anki istenilen şartlar da - Aranma işlemi daha da basit olacak şekilde - değiştirilecektir.

realyilmaz

Üye
teşekkürler

ertasxx

Üye
aramlar ne zaman başlayacak

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok yakında arkadaşlar. Turkcell'den bana telefon geldiğinde ve Cayma Bedelli 3 saat konuşma süresini aldığım gün başlayacak.

nabusta

Üye
Beni de arayın...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ARAMALAR YARINDAN İTİBAREN BAŞLIYOR...

Aranmak isteyen 50 Mesaj sayısını tamamlamış her arkadaş 534'lü hattıma çağrı atarak aranma işlemini yaptırabilir.

Yeniliklerimiz devam edecek arkadaşlar. Bizi izlemeye devam ediniz :)

Detaylar için LÜTFEN İLK SAYFAMIZI KONTROL EDİNİZ.

catex2

catex2

Üye
gzl

--------------- Ekleme ---------------

nerden bulabilirim numaranı bende aranmak istiyorum

Üst Alt