7 Hattımdan kurtuldum!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
7 Hattımdan kurtuldum!!
Numara taşınabilirliği ile turkcelle taşıdığım 7 numarayı buguyn kapattırma dilekçesi verdim
adam neden bu kadar hattınızı kapatıyorsunuz dediğinde
Özel avantajlar ve günün fırsatı kampanyalarının mantıksız ve müşteri memnuniyetinden uzak olduğunu belirttim her hattıma 75 kntr 6 ay boyunca hediye edeceklerini söyledi
bende verdiğiniz hediye kontorleri yeniden saçma sapan kampanyalarla geri alacağınız için istemiyorum dedim
Çok konuşan bir abone olarak her yone her ay 6 saat verirseniz dedim kapatmam böyle bir durum malesef olamaz dedi,bende aveanın bedavalarını sıralamaya başladım 3 saat sabah 5 akşam 5 ve konuşma paketlerini söyledim
CVP:her operatör çeşitli kampanyalar yapacaktır ancak bu turkcell'i bağlamaz dedi,Hedef kitlenin farklı olduğunu söyledi.
her ay Turkcell içi 100 kntr yuklemeye 4 saat verelim dedi bende saten 15ode 2 veriyorsunuz dedim istemiyorum dedim 7 hattıda kapattılar.
Turkcell sana elvedaa...

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
Blöf yaptıgını sanmışlardır,ancak en iyisini yapmışsın.

cool_eagle

Üye
way be ne pazarlık:D

fbdr1907

fbdr1907

Üye
7 hattı kapatmak mı cayma bedeli cartı curtu sana pahalıya patlamasın ben faturalı hattımı şuan kapatmak istesem 71.3 tl + o ayki faturamı ödemem lazım

use2000

use2000

Üye
7 hattı kapatmak mı cayma bedeli cartı curtu sana pahalıya patlamasın ben faturalı hattımı şuan kapatmak istesem 71.3 tl + o ayki faturamı ödemem lazım

Sanırım arkadaş kontörlü hat kullanıyor

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
helal :)) bende mi tehdit etsem acaba :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Vay af 7 hat ha. Helal be. Bana kalsa yanlış yaptın, maksatın turkcell'e zarar vermekse önce bunları başka operatöre taşıyacaktın sonra kapatacaktın böylece turkcell bu hatların vergilerini ödeyip ayrı bir zarara girecekti.
Bunlar böyle yapıyor. Fakat verilecek hediyelerden dolayı bu ise kalkışmayın derim. Ya yapmazlarsa ortada kalırsınız.

use2000

use2000

Üye
Keşke hatlarını taşısaydın. Hiç değilse devletimize vergi kazandırmış olurdun. Hem bir nebze de olsa Turkcell'i zarara uğratırdır. Neyse sağlık olsun. Senin için de hayırlı olsun :oke:

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar ne bu Turkcell'e nefret.. Siz gerçekten yemek yediğiniz tabağa tükürüyorsunuz.. Madem bu kadar kurtulmak istiyorsunuz kullanmayın Turkcell'i.. Başka bir operatöre geçin ya da kullanmayın telefon.. Kaldı ki 7 hattı kapamakla değil zaten en başta almakla hata yapmışsın.. Ayrıca recep arkadaşıma da katılıyorum.. Hediye kontörler için hiç hattımı tehlikeye atamam.. Hatta ben müşteri hizmetlerinin yerinde olsam peki kardeşim geç Avea'ya ama 2 gün sonra hiç bir yerden çekmio diye ağlarsan umrumda bile olmaz gibilerinden bir cevap veriridim.. Adam ya da kadın sana yine kibarlık yapıp bir teklif sunmuş.. Şu anda ister kabul edin ister etmeyin en iyi operatör Turkcell.. Pahalı falan da değil.. Yeter ki kendine doğru olan tarifeyi ve kampanyaları seç..

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ne bu Turkcell'e nefret.. Siz gerçekten yemek yediğiniz tabağa tükürüyorsunuz.. Madem bu kadar kurtulmak istiyorsunuz kullanmayın Turkcell'i.. Başka bir operatöre geçin ya da kullanmayın telefon.. Kaldı ki 7 hattı kapamakla değil zaten en başta almakla hata yapmışsın.. Ayrıca recep arkadaşıma da katılıyorum.. Hediye kontörler için hiç hattımı tehlikeye atamam.. Hatta ben müşteri hizmetlerinin yerinde olsam peki kardeşim geç Avea'ya ama 2 gün sonra hiç bir yerden çekmio diye ağlarsan umrumda bile olmaz gibilerinden bir cevap veriridim.. Adam ya da kadın sana yine kibarlık yapıp bir teklif sunmuş.. Şu anda ister kabul edin ister etmeyin en iyi operatör Turkcell.. Pahalı falan da değil.. Yeter ki kendine doğru olan tarifeyi ve kampanyaları seç..

ben sevmiyorum Turkcell'i zamanında kazıkladı şimdi bana 10000 dakikada verse benim için bir hiç

piri.reis

piri.reis

Üye
zahmet olmazsa hat iptal belgeleri adresinize geldiğinde resim koyabilirmisiniz.

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
iyi yapmışsın

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
zahmet olmazsa hat iptel belgeleri adresinize geldiğinde resim koyabilirmisiniz.

bak bu hiç aklımıza gelmemişti. Ne kafası doğru bilmiyorum ama bir insan neden 7 tane hat kullansın ki. Ben şu an 4 hazır kar 1 de faturalı var toplam 5 ama 3 tanesini (şöyle kazandan) 1000 kontör için aldım yani 2 hat kullanıyorum. Senin ki 7 hat. Biraz düşündürücü.

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
bak bu hiç aklımıza gelmemişti. Ne kafası doğru bilmiyorum ama bir insan neden 7 tane hat kullansın ki. Ben şu an 4 hazır kar 1 de faturalı var toplam 5 ama 3 tanesini (şöyle kazandan) 1000 kontör için aldım yani 2 hat kullanıyorum. Senin ki 7 hat. Biraz düşündürücü.
ben sürekli yeni hat alan biriyim ayda 2 tane falan avea yada vodafone hepsini topluca aveaya taşıdım
Turkcell hatları

--------------- Ekleme ---------------

sürekli yeni hat alırım avea yada vodafone(ucuz)
topluca turkcelle taşıdım kontor ve bedava paketlerini kullandım ve iptal ettirirdim:)

cool_eagle

Üye
ben sürekli yeni hat alan biriyim ayda 2 tane falan avea yada vodafone hepsini topluca aveaya taşıdım
Turkcell hatları

--------------- Ekleme ---------------

sürekli yeni hat alırım avea yada vodafone(ucuz)
topluca turkcelle taşıdım kontor ve bedava paketlerini kullandım ve iptal ettirirdim:)

ben aldım hat açıldı 1 saat snra turkcelle geçridim. ama nerdeyse 1 ay oldu geçmedi. vodafone vermemiş bilgileri:S

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
:) hatlar iptal edildi ancak yeni numaramla değiştirildi ve 100 kontor hediye edildi

hakancoban

hakancoban

Üye
Arkadaşlar Turkcell de her yerde çekse yüreğim yanmayacak.Ben izmirde bile birçok kör noktaya denk geldim ki dağ başında filan değil merkezi yerlerde.Turkcellin bana 6300 kampanyasında attığı kazıktan sonra bi daha asla...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Benim 120 kontörümü cekti birde haksız cıktık:)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Saçma konuşan arkadaşlarımız var ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt