SisBOOM_v4.2_s60_2nd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
SisBOOM_v4.2_s60_2nd

içinde Türkçe dil dosyası mevcuttur ve 2.popup kırılmıştır,yani reklamsızdır...:lol

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: adıman, by_demiryurek, by düzceli ve 3 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler. :oke:

dada21

dada21

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

fontunu paylaşabilirmisin

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
fontunu paylaşabilirmisin

Tabii ama font paketimdeki latinplain12 telefonda acaip hareketler yaptı, yeni deniyordum kaldırdım ama başka bir dosyaya hazırlarım.. onun yerine forte var onu veririm öyle bir denersin.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
Dada_21, buyrun efendim..

''ekrandaki latinplain12yide(ortadaki) yanına ekledim, eğer forte'yi beğenmezsen c:system\fonts\fontrouter.ini dosyasını text ile açıp fortenin yerine bunun adını yazabilirsin, tabii font klasörün içinde olacak.. (gerçi ben ne diye açıklama yapıyosam, sanki tereciye tere satıyorum:ehe) Güle güle kullan...:spr

Ekli dosyalar

dada21

dada21

Üye
arkadaşım benim telefon 6600 ama tff fontları yüklemeye çalışınca telefon birdaha açılmıyor en az 5-6 kere denedim format atmak zorunda kalıyorum.gdr font varsa onu paylaşırmısın ayrıca ilgilendiğin için teşekkürler.

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
teşekkürler

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım benim telefon 6600 ama tff fontları yüklemeye çalışınca telefon birdaha açılmıyor en az 5-6 kere denedim format atmak zorunda kalıyorum.gdr font varsa onu paylaşırmısın ayrıca ilgilendiğin için teşekkürler.

*.gdr olanı yok be hocam, ama bu şekilde kendi 6600ım dahil 3telefona + birde 7610 a yükledim, çalıştı.. tek sorun smart settings'in bazen restartlarda açılmaması... bazen benimkindede oluyor..:bilmem: Neyse önemli değil hocam... :spr
ha birde a21a hocamın gdr ile ilgili bir programı olacak. yani *.ttf den gdr yapılabiliyor.. istersen bir gözat... bu ttf leri kullanabilirsin bu şekilde...:oke:

ben teşekkür ederim hocam , güle güle kulan:oke:

dada21

dada21

Üye
teşekkürler arkadaşlar sonunda 6600 da ttf fontu çalıştırabildim sonra kendim de bir tane font yaptım programla harika birşey oldu isterseniz paylaşabilirim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar sonunda 6600 da ttf fontu çalıştırabildim sonra kendim de bir tane font yaptım programla harika birşey oldu isterseniz paylaşabilirim

Nasıl yani *.ttf mi yoksa ttfden yaptığın *.gdr yi mi çalıştırdın?:bilmem:
gerçi zaten 6600da ttf çalışıyor ama biraz kasıyor...
:lol

--------------- Ekleme ---------------

konu fonta döndü ama olsun:ehe ben zaten inanmıyordum bu sisboom un 4.2 versiyon olduğuna...
çünkü 3.0 versiyonda daha güzel özellikler var, hatta dahada kullanışlı...
:sn::ehe

dada21 fontu merak ettim gerçekten... önizleme veya paylaşım yaparsan sevinirim... sırf merak ettim valla:ehe:oke:

dada21

dada21

Üye

c deki fonts kalsöründe .ini dosyasını istediğiniz gibi düzenleyip font boyutlarını ayarlayabilirsiniz ilk 2 sini ve sonuncusunu da 9 yaparsanız da güzel bir görünüm oluşuyor.Ama ben böyle yaptım o size kalmış

link de bu ayrıca sisboomun 4.2 versiyonu da çıktı bu o mu tam bilmem ama 4.2 diye versiyon var.Bu font .ttf fonttur ekran görüntüleri 6600 dan alınmıştır.Fontun düzenlenmesi bana aittir bir tek operatatörün adının yazdığı yerin fontu farklıdır diğerleri trebuc adlı fonttur.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
hımm bravo valla yaa, yalnız şebeke yazan yerdeki fontun boyutu biraz yüksek değilmi, gerçi daha indirip bakmadım ama tahminen söyledim.. Birde latinbold 19un yazısı (şebeke yazısı) biraz üstte kalmış, bu sorunuda fontrouter.ini dosyasındaki latinbold19:font ismi@ satırının sonuna Y-1 yada Y-2 yazarsan aşağı iner.. zaten komutlar basit W X Y ve Z yazıyı açıp kapatabilirsin...

komedi

Üye
arkadaslar anlamıyorum s60 dan bahsedıyorsunuz rar olarak verıyorsunuz anlamıyorum beeeee

sublieutenant

sublieutenant

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar anlamıyorum s60 dan bahsedıyorsunuz rar olarak verıyorsunuz anlamıyorum beeeee

Anlatalım beee koca trakyalı... rar'ı açmak için winrar ı google'a aratıp pc ye kurman gerekiyor... sonrada dosyayı açıp içindekini tele atman yeterli...:oke:

TERMİNATÖR2233

TERMİNATÖR2233

Üye
Süpersin kardeşim indirmedim ama tahmin edebiliyorum en kısa zaman da deniyeceğim

dada21

dada21

Üye
yorumlarınız için teşekkürler ayrıca operatör yazısı gayet güzel duruyor küçültünce yazılar birbirine karışıyor

yunus3787

yunus3787

Üye
teşekkürler kardeş

KAPTAN10A

Üye
Arkadaşlar benim 6630 un galerisi çok geç açılıyor ne yapmalıyım

NOK6630

NOK6630

Üye
harikasın çok teşekkürler

yunus3787

yunus3787

Üye
paylaşım için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt