Samsung innov8 de denenmiş Oyun, Program,Temalar, Ayarlar ve Sertifika Yöntemi (çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Noctivagant

Üye

Temaları iyi günlerde kullanmanız dileği ile

hents

Üye
dostum bu temaları baska forumda da gördüm. alıntı yaptıgını belirtseydin keşke, emege saygı bakımından.

Noctivagant

Üye
hents aslında o başka forumdaki noctivagant benim. o yüzden yazmadım alıntı diye.

ancak hatalı olduğum gerçek çünkü burdaki kullanıcı adım başka o yüzden karışıklık oldu. Onu belirtmeği unutmuşum.

Dediğin sitedeki mesajlarda yapımcı bölümüne burdaki bu kullanıcı adımı yazdım.

Bu arada uyarın için sağol. Farkına vardım sayende bir an unutmuşum nickimin burda farklı olduğunu.

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
hents o başka forumdaki noctivagant benim. o yüzden yazmadım alıntı diye

ancak hatalı olduğum gerçek çünkü burdaki kullanıcı adım başka o yüzden karışıklık oldu. Onu belirtmeği unutmuşum.
emek arkadaşım boyle konuda bişiler yayınlamak istediğinizde bna mesaj atın ilk sayfaya koyim bolece karışıklık olmamış olur. teşekkürler:oke:

Noctivagant

Üye
başka paylaşımlarım olursa seve seve mesaj atarım arkadaşım. Sağol

roja

Üye
Versiyon güncellemesi için sabırlı olun ben 3 defa iptal ettim takıldığnı sandığnız her noktada aslında artalanda işlem yapıyor.eninde sonunda bitiyor.

--------------- Ekleme ---------------

Mübarek adamsın eline sağlık.

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon güncellemesi için sabırlı olun ben 3 defa iptal ettim takıldığnı sandığnız her noktada aslında artalanda işlem yapıyor.eninde sonunda bitiyor.

Mübarek adamsın eline sağlık.

Bi kaç prog ekledim umarım begenmişsinizdir...

zitrana

Üye
teşekkürler arkadaşım süper programlar bende innov8 kullanıcısıyım
yalnız live msengeri kuramadım yüklendi diyor fakat program telefonun hiçbiryerinde görünmüyor acaba bi yerde hata mı yapıyorum teşekkürler tekrar:)

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşım süper programlar bende innov8 kullanıcısıyım
yalnız live msengeri kuramadım yüklendi diyor fakat program telefonun hiçbiryerinde görünmüyor acaba bi yerde hata mı yapıyorum teşekkürler tekrar:)

Live programını henüz denemedim denedikten sonra seni bu konuda bilgilendiririm. ben teşekkür ederim

zitrana

Üye
ok sağol

akyzmn

akyzmn

Üye
arkadaş bir sorunum. yardım ederseniz sevinirim.

telefon hattım türkcell. telefon aracılığıyla bilgisayardan internete giremiyorum. pc su. son versiyonu kurulu. modem olarak telefonu kullanıyor. ama bağlanamıyor. yardım

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş bir sorunum. yardım ederseniz sevinirim.

telefon hattım türkcell. telefon aracılığıyla bilgisayardan internete giremiyorum. pc su. son versiyonu kurulu. modem olarak telefonu kullanıyor. ama bağlanamıyor. yardım

Tcell muşteri hizmetlerini arıcaksın onlar sana nasıl baglanacağını anlatacaklar bi kaç değişik ayarı var tel baglantısı için seni aradığında bilgilendirirler...

akyzmn

akyzmn

Üye
tşk. yinede yardım eden varsa cevabını bekliyorum

samsung pc s. yerine nokıa pc su. kullansam olurmu

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc suite samsungu baglayamazsın ki

sertackarakus

Üye
Romanticat dostum hersey icin sagolda bu winrar programını nasıl çalıştıracaz. Programı telefona kurdum ama rar dosyalarını açamıyorum. Desteklenmeyen dosya türü çıkıyor karşıma. Programın içine girdiğimde yine rar uzantılı dosyayı göremiyorum. Bunu bir güzel anlatırsan çok sevinirim. Ayrıca memory_patch isimli dosyada exe uzantılı yani PC dosyası bu dosyayıda attım telefona yine desteklenmeyen dosya türü hatası veriyor. Benim PC serviste olduğundan nete telden giriyorum. Bu mesajıda telden yazıyorum. Anla yani ne çektiğimi. Ha bide önceden yine telefondan nete girdiğim de video sitelerinden video izleyebiliyordum. Ama şimdi izleyemiyorum. Video oynatması gereken yerde flash9 yazıyor tıklıyorum oraya birşey açılmıyor. Bu da acaba telefon güncel değil ondan mi kaynaklanıyor. Çünkü dediğim gibi 2-3 haftaya kadar izleniyordu. Şimdi dediğim gibi oluyor. Bu PC yokluğunda kurban olayım şu sorunları bana çözüver. Şimdiden teşekkürler...

riddick_77

Üye
bu cihazın ön kamerasını kullanabilen oldumu :):):) ben beynimi yedim ama bi türlü açamadım

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Romanticat dostum hersey icin sagolda bu winrar programını nasıl çalıştıracaz. Programı telefona kurdum ama rar dosyalarını açamıyorum. Desteklenmeyen dosya türü çıkıyor karşıma. Programın içine girdiğimde yine rar uzantılı dosyayı göremiyorum. Bunu bir güzel anlatırsan çok sevinirim. Ayrıca memory_patch isimli dosyada exe uzantılı yani PC dosyası bu dosyayıda attım telefona yine desteklenmeyen dosya türü hatası veriyor. Benim PC serviste olduğundan nete telden giriyorum. Bu mesajıda telden yazıyorum. Anla yani ne çektiğimi. Ha bide önceden yine telefondan nete girdiğim de video sitelerinden video izleyebiliyordum. Ama şimdi izleyemiyorum. Video oynatması gereken yerde flash9 yazıyor tıklıyorum oraya birşey açılmıyor. Bu da acaba telefon güncel değil ondan mi kaynaklanıyor. Çünkü dediğim gibi 2-3 haftaya kadar izleniyordu. Şimdi dediğim gibi oluyor. Bu PC yokluğunda kurban olayım şu sorunları bana çözüver. Şimdiden teşekkürler...

Kardeş winrar programını iice karıştırdıktan sonra sadece rar halinde sıkıştırabildiğini gördüm o yüzden konudan kaldırdım. Memory patch i once pc ortamında kurup içindeki sis uzantılı dosyayı alman lazım ancak snn pc olmadıgından senin için sis uzantılı dosyayı konuya ekledim..

Video konusuna geldiğimizde günümüzde %80 sitelerde videolar flash destekli şimdi teldeki flash versiyonu sitedekine göre eskiyse açmaması normal bi de şöle bişi var acaba senin onceden izlediğin yerler farklı mıydı yoksa yine aynı yerden mi izliosun...

bu cihazın ön kamerasını kullanabilen oldumu :):):) ben beynimi yedim ama bi türlü açamadım

Cihazın ön kamerası sadece video konuşmalarda açılıomuş hiç açamadığımdan bişi diemiorum şu an için :)

orhansss

Üye
arkadaslar cok acil yarım lazım bana. dün gece saat 02:00 da yeni telimi software updater yapmaya baslattım.
cok yavas ilerleyecegini tahmin ediyordum fakat saat 10:00 oldu hala bitmedi.
ekranda şöyle bir görüntü ile geceden beri kaldı.
Current progress 100%
Total Progress %27 de kaldı. ve ilerlemiyor.

telefonumda da tamemen kırmızı ekran var ve "ALL DOWNLOAD" yazıyor. kabloyu da sökemiyorum fakat yükleme hiç ilerlemiyor da... ne yapmam lazım arkadaslar cok acil yardım edin bana lütfen :vur

sürümü güncelleştirme yapmayı çalışıyorum ama bi türlü bitmiyor... :@
(baska bir konuya da yazmıstım fakat cok acil cevap almak için buraya da yazdım. yetkililer kusura bakmayın bir seferlik :) )
Arkadasım Güncellemeyi bende bugun cozdum ALL DOWNLOAD yazdığında kabloyu cıkarıp yeniden takıcaksın sonra pc de yeni bi ekran geliyor ondan software yazanı işaretleyip next diceksin biraz daha bekledikten sonra telefonunda bios ekranı belirecek ondan sonra tekrar cıkarıp takıcaksın kablosunu yüklemeyi tamamlıyor anlıcan kabloyu cıkarıp takmak gerekiyor

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım Güncellemeyi bende bugun cozdum ALL DOWNLOAD yazdığında kabloyu cıkarıp yeniden takıcaksın sonra pc de yeni bi ekran geliyor ondan software yazanı işaretleyip next diceksin biraz daha bekledikten sonra telefonunda bios ekranı belirecek ondan sonra tekrar cıkarıp takıcaksın kablosunu yüklemeyi tamamlıyor anlıcan kabloyu cıkarıp takmak gerekiyor

Bilgilendirme için teşekkürler Bu akşam bunu deneyeceğim...

Üst Alt