Samsung innov8 de denenmiş Oyun, Program,Temalar, Ayarlar ve Sertifika Yöntemi (çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

crayzkomando

Üye
ya arkadaşım bu navking kagıdı göndermez isek ne olur aceba bi bilgin var mı ben göndermedim de :D

hades1979

hades1979

Üye
teşekkür ederiz eline emeğine sağlık

eqzersayz

Üye
saoLasın arkadaşım eLLerin dert görmesin.

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşım bu navking kagıdı göndermez isek ne olur aceba bi bilgin var mı ben göndermedim de :D

ilerde yapacağın harita güncellemelerini yapamazsın yada program deaktif olabilir kullanamayabilirsin

--------------- Ekleme ---------------

teşekkür ederiz eline emeğine sağlık

Ben teşekkür ederim

saoLasın arkadaşım eLLerin dert görmesin.

Ben teşekkür ederim

sm82

Üye
n-gage oyunlarini nezaman oyniyabilicez innov8 de

vıyvıy

Üye
arkadaşlar bana innow 8 için dosya kilit programı lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdidien teşekkürler

telefonumdaki klasörün başkaları tarafından acılmasını istemiyorum bu konuda yardımcı olun bana lütfen cıldıracam ya:D ehe

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana innow 8 için dosya kilit programı lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdidien teşekkürler

telefonumdaki klasörün başkaları tarafından acılmasını istemiyorum bu konuda yardımcı olun bana lütfen cıldıracam ya:D ehe

smartguard programı ile dosyalarını gizleyebilirsin 9.2 bolumunde mevcut

wishmasterxxx

Üye
tüm bu programlar innov için değilmi ?

b_abuska

b_abuska

Üye
romanticat yokmu yenı bişeyler kardeş programlar falan???

byhercai

byhercai

Üye
L700 için de bişiler varmı usta

ixtew

Üye
şuana kadar gördüğüm en gerizekalı navigasyon programı bu route 66

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
romanticat yokmu yenı bişeyler kardeş programlar falan???

final snavlarım var o yusden pek ilgilenemiorum gelince paylaşıma devam

L700 için de bişiler varmı usta

innov8 için açılmış bi konu elimde dediğin telefona ait hiç dokuman yok ne yazıkki

şuana kadar gördüğüm en gerizekalı navigasyon programı bu route 66

kullanabildin mi peki?

wishmasterxxx

Üye
Kardeş eline koluna sağlık,oyunlar ve programlar çalışıyor,süper olmuş,
teşekkürler...

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş eline koluna sağlık,oyunlar ve programlar çalışıyor,süper olmuş,
teşekkürler...

O programlar ve oyunların hepsini denemiştim. bazı oyunlarda sorun olabilir ama prog lar çalışır ben teşekkür ederim...

hents

Üye
arkadaslar cok acil yarım lazım bana. dün gece saat 02:00 da yeni telimi software updater yapmaya baslattım.
cok yavas ilerleyecegini tahmin ediyordum fakat saat 10:00 oldu hala bitmedi.
ekranda şöyle bir görüntü ile geceden beri kaldı.
Current progress 100%
Total Progress %27 de kaldı. ve ilerlemiyor.

telefonumda da tamemen kırmızı ekran var ve "ALL DOWNLOAD" yazıyor. kabloyu da sökemiyorum fakat yükleme hiç ilerlemiyor da... ne yapmam lazım arkadaslar cok acil yardım edin bana lütfen :vur

sürümü güncelleştirme yapmayı çalışıyorum ama bi türlü bitmiyor... :@
(baska bir konuya da yazmıstım fakat cok acil cevap almak için buraya da yazdım. yetkililer kusura bakmayın bir seferlik :) )

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cok acil yarım lazım bana. dün gece saat 02:00 da yeni telimi software updater yapmaya baslattım.
cok yavas ilerleyecegini tahmin ediyordum fakat saat 10:00 oldu hala bitmedi.
ekranda şöyle bir görüntü ile geceden beri kaldı.
Current progress 100%
Total Progress %27 de kaldı. ve ilerlemiyor.

telefonumda da tamemen kırmızı ekran var ve "ALL DOWNLOAD" yazıyor. kabloyu da sökemiyorum fakat yükleme hiç ilerlemiyor da... ne yapmam lazım arkadaslar cok acil yardım edin bana lütfen :vur

sürümü güncelleştirme yapmayı çalışıyorum ama bi türlü bitmiyor... :@
(baska bir konuya da yazmıstım fakat cok acil cevap almak için buraya da yazdım. yetkililer kusura bakmayın bir seferlik :) )

Telefonunu çıkar kablosunu yeniden başlat bi sorun yok o guncellemeyi biz de yapamadık olmuo nedense ?:hmmm

Noctivagant

Üye
ben yaptım o güncellemeği. Güncelleme ile bir adet yeni yazılım geliyor telefona

hents

Üye
bir kez daha denedim hiç acılmadı. pc studio programı tel.i hiç göremiyor cünkü.
bende başarı teknik servisi aradım (innov8 in şimdilik tek servisi bu dediğim yermiş) telefonumu onlara götürmemi istediler.
istanbulda olmanın avantajlarından olsa gerek hemen cıktım tel.i götürdüm teslim ettim. hem son sürüm yazılım yüklenecek hem de tel eski haline gelcek inş. suan biraz stresliyim. cünkü 3 gün oldu tel.i alalı ama servise bıraktım. ama düzelecegi için de moralimi düzeltiyorum
ama şundan da eminim ki samsung'un sunucusu cok yavaş ya da coooook fazla insan yükleniyor o yüzden baglantı cok yavas ilerliyor.
umarım samsung buna da bir çare bulur.

Üst Alt