6300'da MP4 VİDEO OYNATMA_! ..::PROGRAMSIZ::..

Sponsorlu Bağlantılar

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
arkdşlar 6300 da mp 4oynatmıyor bpsuna uğraşmayın sadece cevirebiliyorsunuz oda 63 00 deseteklemiyor videyu kısaltıyorbosuna uğrşmayın derim her kim diyorsa öğle bir sey inan:oke:mayın

Yazdılarımı adım adım takip et ve telefonuna ( 6300 ) at.Gör bakalım oynatıyormu oynatmıyormu ?:nono:

shield

shield

Üye
denemekte fayda var

asi_ıssız

Üye
kardes tlf na ayrıntılar bolumune gır bak o 3gp uzantılı gozukuo ama tabı daha kalıtelı sagol yınede

turktorun

Üye
hakkatten güzelmiş

shadow02

Üye
ben hiç bişe anlamadım

bymorfin

Üye
saol ustat benimde işime yaradı bu yaw

coly_chris

Üye
denendi gerçekten harika

piratoner

Üye
istediğim formatı mp4 e çevirebilirim demi o programla arkdaşlar

TROJAN_43

TROJAN_43

Üye
paylaşım için tşkr

jakjak

Üye
programsızmış...:nono:

goen_boy06

Üye
arkadaslar TOTAL VİDEO CONVERTER telefonamı yoksa hafıza kartına mı yukleyecez ben anlamdım bana yardım edermısınız acaba?

ozan_6533

ozan_6533

Üye
mp4ün özelliqi neki?

yörük_ali

Üye
Arkadaşlar internetten download yaptığınız convertor'ler in çoğu demo versiyonu. ''Super Convertor'' adlı dönüştürücüyü bulun net'ten çoğu yerde full sürümü var ama bulamazsanız size upload ederim.

tayler

Üye
göndermiş olduğun kv mp4 indiridim cok güzel bir görüntü senin dediğini yaptım bende uygulama olarak 3 gb videomu mp4 cevirdim fakat telefonuma atamadım yine gb3 olarak izleyebiliyorum dosya uzantısıı fark ediyormuu

handsome_cucu

handsome_cucu

Üye
6300 mp4 oynatmıyor arkadaşlar ben her turlu yolu denedım youtubeden ındırdıgım vıdeoların hepsı mp4 telefonuma dırek atınca 6300 telefonum acmıyor 3 gp ye cevırceksınız onuda Total video converter programı ile googla yazın indir sonra mp4 dosyasını seçin ve yuksek kalıtede yapın sonra cevırıp telefona at bu kadar

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
6300 mp4 oynatmıyor arkadaşlar ben her turlu yolu denedım youtubeden ındırdıgım vıdeoların hepsı mp4 telefonuma dırek atınca 6300 telefonum acmıyor 3 gp ye cevırceksınız onuda Total video converter programı ile googla yazın indir sonra mp4 dosyasını seçin ve yuksek kalıtede yapın sonra cevırıp telefona at bu kadar

Her mp4 ü açmaz ki. Benim verdiğim yolla çevirirdiğin mp4 ü oynatır.:oke:

albascia

Üye
sagolasın emeğine sağlık kardes de bende 3120 classic var. ceviyorum sadece ses geliyo

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Herkese tşkürler

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
abicim total videoyu madem kullanacan bu kadar işe ne gerek war direk 3GPye çevir daha iyi.. :):)

Takipçi Satın Al

Üst Alt