nmykmc
Üye
başlığa ne yazsam bilmiyorum.
toplama bilgisayar almıştım uzun zamandır bellek read olmadı bellek written olmadı gibi hataları arastırırken, anakart-ram uyumsuzlugu gibi bir secenegide incelemek istedim.açıkçası bilgisayardan pek anlamam
aylar geçti hala huylanıyorum zaten parçalar doğrumu die
merak ettigim siparişte ve gelen kutuda 2x1gb kingston bellek 800mhz yazıyodu, asusun ve kingstonun sitelerine baktım birbirleri uyusanlar listesinde degil YANİ ANLAMADIM BEN BU İŞİİİİ??
TAKILAN RAM DOĞRU MU?DOĞRUYSA LİSTEDE NİYE YOK?UYUŞMUYODA ONDAN MI BELLEK READ OLMADI WRİTTEN OLMADI HATALARI ALIYORUM? Uzun ve karışık anlattım sanırım kusuruma bakmayın. cevap alabilirsem müteşekkir olurum....
not: Resim upload ı daha yeni öğrendim ön izlemede iyi gibi ama konu da görüntü kirliliği yaparsa affola..
--------------- Ekleme ---------------
resim biraz büyük ama ilk için iyi yapmışım
n:
aylar geçti hala huylanıyorum zaten parçalar doğrumu die
merak ettigim siparişte ve gelen kutuda 2x1gb kingston bellek 800mhz yazıyodu, asusun ve kingstonun sitelerine baktım birbirleri uyusanlar listesinde degil YANİ ANLAMADIM BEN BU İŞİİİİ??

TAKILAN RAM DOĞRU MU?DOĞRUYSA LİSTEDE NİYE YOK?UYUŞMUYODA ONDAN MI BELLEK READ OLMADI WRİTTEN OLMADI HATALARI ALIYORUM? Uzun ve karışık anlattım sanırım kusuruma bakmayın. cevap alabilirsem müteşekkir olurum....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
not: Resim upload ı daha yeni öğrendim ön izlemede iyi gibi ama konu da görüntü kirliliği yaparsa affola..

--------------- Ekleme ---------------
resim biraz büyük ama ilk için iyi yapmışım
n: