başlığa ne yazsam bilmiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nmykmc

Üye
    Konu Sahibi
başlığa ne yazsam bilmiyorum.
toplama bilgisayar almıştım uzun zamandır bellek read olmadı bellek written olmadı gibi hataları arastırırken, anakart-ram uyumsuzlugu gibi bir secenegide incelemek istedim.açıkçası bilgisayardan pek anlamam:bilmem: aylar geçti hala huylanıyorum zaten parçalar doğrumu die:hmmm
merak ettigim siparişte ve gelen kutuda 2x1gb kingston bellek 800mhz yazıyodu, asusun ve kingstonun sitelerine baktım birbirleri uyusanlar listesinde degil YANİ ANLAMADIM BEN BU İŞİİİİ??:bilmem::bilmem: TAKILAN RAM DOĞRU MU?DOĞRUYSA LİSTEDE NİYE YOK?UYUŞMUYODA ONDAN MI BELLEK READ OLMADI WRİTTEN OLMADI HATALARI ALIYORUM? Uzun ve karışık anlattım sanırım kusuruma bakmayın. cevap alabilirsem müteşekkir olurum....

not: Resim upload ı daha yeni öğrendim ön izlemede iyi gibi ama konu da görüntü kirliliği yaparsa affola..:aman2:

--------------- Ekleme ---------------

resim biraz büyük ama ilk için iyi yapmışım:sn::sirit:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
kardeş ben bundan bişe anlamadım fakat ram lerin 400mhz olması beni çok düşündürüyor bunu tam anlamak için everest ultimate programını kur ondan daha iyi anlarım ama birde 1gb 400mhz fazla bulunmayan bir parça birde bu sektörde bulunmayan parçaları çok pahalı satarlar senin dediğin 800mhz bunun 3-4 katıdır yani maddi yönden yinede sen benim dediğimi yap...

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Aşağıdaki linkleri incelediğinizde anakartınızın 667 MHz hızlarını desteklediğini göreceksini.
Yani orada 333 yazması normal yani merak etmeyin.

Sözkonusu linkler:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Aşağıdaki linkleri incelediğinizde anakartınızın 667 MHz hızlarını desteklediğini göreceksini.
Yani orada 333 yazması normal yani merak etmeyin.

Sözkonusu linkler:

Ya arkadaşın dediğini tam anlamadın sanırım arkadaş 800mhz die almış bilgisayarı fakat gördüğün gibi dediğinde çok aşağı...

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Hayır doğru anladım. Açık sebebini aşağıya yazıyorum.

Arkadaş 800 diye almış iyi güzel ama arkadaşın anakartı 800 desteklemiyor 667 destekliyor en fazla.
O yüzdende RAM'ler 667 hızda çalışıyor uyum için.

Sadece RAM'lerin hızı önemli değil, aynı zaman anakartın desteklediği RAM hızı'da önemli.

İmparatore

İmparatore

Üye
Hayır doğru anladım. Açık sebebini aşağıya yazıyorum.

Arkadaş 800 diye almış iyi güzel ama arkadaşın anakartı 800 desteklemiyor 667 destekliyor en fazla.
O yüzdende RAM'ler 667 hızda çalışıyor uyum için.

Sadece RAM'lerin hızı önemli değil, aynı zaman anakartın desteklediği RAM hızı'da önemli.

arkadas hakli ne diyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt