n70 şi n70me yaparken kablo koptu ve telefonum açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baykum

Üye
    Konu Sahibi
n70 şi n70me yaparken kablo koptu ve telefonum açılmıyor
n70 şi n70me yaparken kablo koptu ve telefonum açılmıyor ne yapmam gerek yardımcı olun arkadaşlar lütfen.

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
servise götürmen lazım kesin çözüm ;)

FerreT

FerreT

Üye
N70 ini N70ME yapmaya çalıştınız fakat upgrade ederken bağlantı koptu..ve Telefonunuz açılmıyor..Büyük ihtimal telefonunuz ana kartı hasar görmüştür..Bunu ancak tamir yoluyla halledebilirsin

Nazy

Nazy

Üye
*(Yıldız) 3 ve Yes Tuşlarına Basılı tutarak Telefonunu açmayı dene Power Tuşunada Basılı Tutmalısın.
Belki Formatlıya bilirsin?

Bunu Denedin mi?

FerreT

FerreT

Üye
hiç sanmıyorum ama denemekte fayda var..denemekten zarar olmaz :)

baykum

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne yapmam lazım şimdi kesin servism diyorsunuz kaç para gider peki ayrıca garantiye girmesi lazım değilmi.

Newwave

Newwave

Üye
n70 şi n70me yaparken kablo koptu ve telefonum açılmıyor ne yapmam gerek yardımcı olun arkadaşlar lütfen.

* 3 yes ve açma kapama tuşlarına basarak bir hard format atmayı dene eğer olmaz ise telefoncu diliyle söylüyorum anakarttaki flash bellek firmware yüklemesi sonucunda hasar görmüş ve bu olayı sen kendi kendine yaptığın içinde net söylemiyorum ama garanti kapsamına girmeyebilir.
En iyisi bir nokia servisine götürmendir. serviste fash bellek resetlenip yeniden versiyon yüklemesi yapılması gerekmekte

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
firmware yüklemesini serviste yaptırmış olsaydın (tabi ki bu nokia olsaydı) sorun olmazdı ama evde yapmış olduğun için garanti kapsamına girmeyecektir otomatikman ;) kullanıcı hatası olduğu için !!!

mk_keskin

Üye
aynı olay benim başıma geldi dostum.garantisi vardı.servise götürdüm.versiyon güncellerken kapandı bir daha açılmadı dedim.ama kablo çıktı falan demedim.onlar da hiçbişey demediler.ücret de almadılar...akıllı ve uyanık olmakta fayda var şu servislere işimiz düştüğünde...

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
telefonuna flash attır o zaman duzelır

furkano

furkano

Üye
Arkadaşlar şayet telefonun özelliklerine versiyon yükleme varsa mutlaka garantı kapsanına girer.. ki n70 de böyle bi özellik söz konusu.. Hiç bir ücret istenmeyecektir.. Zaten servisten başka türlü yapılamaz adfudan versiyon yüklemeleri gerekecek.. İçinde firmware olmayan telefonu nasıl açılmasını bekleyebiliriz ki.. * mış 3 müş hiç birisi sökmez ona :) Kolay gelsin geçmiş olsun..

mami_cavus

Üye
Ben de n70 alicağim bu ay yada diğer ay ama tel elime geçmeden telefomcuya me yaptircam

atahanilhan

Üye
arkadaşlar benimde bir n70 im var ama akşam yatarken açıktı sabah kalktım telefonu birtürlü açamıyorum bunun nedeni ne olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt