N95 8GB V30 dan V20 ye dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
N95 8GB V30 dan V20 ye dönüş
Arkadaşlar birçok yerde adı geçen V30 versiyonuna nemesis denilen proğrama bir cod yazarak yükledim.Fakat hiç hoşuma gitmedi açıkcası.Ben V20.0.016 yani aldığım ilk günkü versiyona dönmeye çalışıyorum ama malesef uptader proğramı en son versiyon yüklü diyor.Acaba nasıl geri eski versiyonu yükleyebilirim??? Lütfen bilen varsa yazsın arkadaşlar.

eren6523

eren6523

Üye
bu bizim tarafımızdan yapılcak bir şey değilmiş zamanında bende çok araştırmıştım ancak bunu teknik servis yapabiliyor

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol bilgi için olmazsa bi götüreyim servise napalım!!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşın dediği gibi teknik serviste flash atacaklar.yalnız servise götürecek kadarmı kötü.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eski versiyona dönmen mümkün değil diye biliyorum.

knight_rider

Üye
benim de v31.0.017 den 30.0.015 e dönmem lazım (hellocarbide çalışmıyo) götürcem bakalım servise cevap atarım geri

eren6523

eren6523

Üye
benim de v31.0.017 den 30.0.015 e dönmem lazım (hellocarbide çalışmıyo) götürcem bakalım servise cevap atarım geri
arkadaşım v31.0.017 nin beğendiğin veya beğenmediğin yönlerini yazarmısın burdan bizde ona göre yükleyelim veya yüklemeyelim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hello carbide çalışmıyorsa rom patcher ile denedinmi.belki o çalışır

memolim83

memolim83

Üye
v31 hacklendi artık

mustafax_001

Üye
v30dan v20ye dönüş mümkün işi iyi bilen bir teknik servise götüreceksin downgrade yapıcak eskisi gibi kullanıcaksın ben şahsen konyada öyle yaptım sorun yok

dEs_

dEs_

Üye
Jaf isimli bi yazılım sürümlerde geriye dönebiliyor... Ama kimse yapmaya cesaret edemiyor...
Buna teknik servis bile dahil!!!:bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt