Skyfire v0.85.8000 S60v3 *updated*

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
az önce yükledim E65'te sorunsuz çalışıyor.sayfayı önce server yorumluyor, bize sadece görüntü dönderiyor. böylece hiçbir activex veya tarayıcı eklentisi gerekmiyor. mantık süper..

Benim gözüme çarpanlar şunlar;

dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var

ilki güvenlik, mantas'ın dediği gibi kesinlikle güvenli değil. yani bir banka hesabına erişecekseniz skyfire sunucusu sizden önce banka hesabınızı görüyor. gördüğü şeyi size yansıtıyor. siz de bilgilerinizi skyfire sunucusuna gönderiyorsunuz, o sizin yerinize erişmek istediğiniz yere gönderiyor.

ikincisi bol bol metin olan sayfaları geziniyorsanız, metin alanlar mobil tarayıcıya görüntü olarak dönüyor, dolayısıyla aslında birkaç bytetan oluşan bilgiyi görebilmek için onlarca katı veri transferi yapabiliyor. dolayısıyla gprs ile kesinlikle kullanılmamalı

üçüncüsü görüntü transferi altyapısıyla çalıştığı ve telefon belleğini kullanmadığı için sayfada aşağı yukarı scroll, zoom in zoom out yaparken bile veri transferi yapıyor.

Sonuç olarak tavsiyem, wifi ile video stream leri izlemek dışında hiçbir iş için kullanmayın.

Video olayında zannediyorum yegane çözüm. Ancak bilmek gereken, pc de bir vidyoyu izleyecekseniz, tarayıcı vidyoyu bir kereye mahsus olarak yükler tekrar izleyecekseniz başa sarıp izlersiniz bunu yaparken herhangi bir transfer yapılmaz. Skyfire da dikkat ederseniz youtube da aynı vidyoyu birkaç kere izlediğinizde her nekadar ekranda tekrar birşey yüklemiyormuş gibi görseniz de yeniden tekrar izliyormuş gibi transfer yapılıyor ki wifi modeminizin ışıkları da şıkır şıkır yanıp sönerek bu durumu tastikler. Kotalılar az biraz dikkat etmeli

Saygılar
Ender Karadağ

Katılıyorum arkadaşımıza kesinlikle yorumlarını bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürler..Saygılar..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar, bu programla... pc de share edilmiş bir klasore erişip.. o klasor içindeki filmi veya mp3 izleme yada dinleme yapabilirmiyiz... yada sadece klasoru gorebilirmiyiz.

Hiç denemedim açıkcası Birşey diyemeyeceğim bu konuda :)

bulentba

bulentba

Üye
saol

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
paylaşım için sağol youtube çalışsın başka bişy istemem :)

ewet arkadaşlar programı yükledim ve denedim hem e65 te hemde n958gb ta. youtuba gayet hızlı bağlanıyor ama izlediğiniz videodan bişey anlamıyorsunuz çünkü görüntüyle ses örtüşmüyor yada sadece ses geliyor oda bi işe yaramıyo :( yinede paylaşım için arkadaşlara teşekkürler

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için sağol youtube çalışsın başka bişy istemem :)

ewet arkadaşlar programı yükledim ve denedim hem e65 te hemde n958gb ta. youtuba gayet hızlı bağlanıyor ama izlediğiniz videodan bişey anlamıyorsunuz çünkü görüntüyle ses örtüşmüyor yada sadece ses geliyor oda bi işe yaramıyo :( yinede paylaşım için arkadaşlara teşekkürler

Eyvallah dostum teşekürler..Saygılar..

bilgekralll

Üye
dosya bozuk dio

NobLe

NobLe

Üye
teşekkürler güzel bir web tarayıcı aslında bende kullandım ama bazı kötü yanlarıda mevcut tabiki mesela sayfalara direk zoom yapmıyo bazı tarflara tam zoom bazı taraflara yarım zoom bazı taraflara hiç yapmıyacak kadar az yapıyor veyada ben ayarlayamadım...

musty35_029

Üye
bu programı nokia dan başka bir telefonda kurup calıştırabilen varmı acaba...sadece nokıalara uyumlu bı program olma olasıgı nedir acaba...

telefonum i550...symbian s60v3 os 9.2 surumunu kullanmakta...programı butun surumlerini denedim..defalarca ugrasmama ragmen netice alamadık..kafayı yemek uzereyim... lütfen yardım edin...:@

program 6746 surumunde... maıl adresini giriyiorum biraz bekliyor ve (00 1004) hatalı kodu verip kapanıyordu yeni surumde ise pogramı calıştırır çalıştırmaz...exiting yazıp cıkıyor..hatayı bır turlu bulamadım...denemediğim yol yordam kalmadı :2agla:

telefonun wireless özellği var...telefonun tarayıcısı cok vasat..hiç bir şey desteklemiyor...operayada bir turlu ısınamadım...bu programa ihtiyacım Var ! şimdiden..anlayışlı.. ve yardım severler arkadaslarıma tşk.

onur086

Üye
waouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw SÜPER program walla sağoln yaaa ellernze sağlk ;)

honeylip

honeylip

Üye
Eline Emeğine saglık !

buraq85

buraq85

Üye
ellerine sağlık kardeşim....

kukumaw

kukumaw

Üye
bu pro beta. final çıkınca nal toplatır diğerlerine
sevgiyle kalın

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Emeğime sağlık güzeldi...

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Eline Emeğine saglık !

Rica ederim..Güle güle kulanın..

Emeğime sağlık güzeldi...

Sağol dostum kolay gelsin.Saygılar..

bu pro beta. final çıkınca nal toplatır diğerlerine
sevgiyle kalın

Bende böyle düşünüyorum :)

teşekkürler güzel bir web tarayıcı aslında bende kullandım ama bazı kötü yanlarıda mevcut tabiki mesela sayfalara direk zoom yapmıyo bazı tarflara tam zoom bazı taraflara yarım zoom bazı taraflara hiç yapmıyacak kadar az yapıyor veyada ben ayarlayamadım...

Dostum gayet kullanışlı zoom olayıda harika cok hızlı süper bişi :)

bu programı nokia dan başka bir telefonda kurup calıştırabilen varmı acaba...sadece nokıalara uyumlu bı program olma olasıgı nedir acaba...

telefonum i550...symbian s60v3 os 9.2 surumunu kullanmakta...programı butun surumlerini denedim..defalarca ugrasmama ragmen netice alamadık..kafayı yemek uzereyim... lütfen yardım edin...:@

program 6746 surumunde... maıl adresini giriyiorum biraz bekliyor ve (00 1004) hatalı kodu verip kapanıyordu yeni surumde ise pogramı calıştırır çalıştırmaz...exiting yazıp cıkıyor..hatayı bır turlu bulamadım...denemediğim yol yordam kalmadı :2agla:

telefonun wireless özellği var...telefonun tarayıcısı cok vasat..hiç bir şey desteklemiyor...operayada bir turlu ısınamadım...bu programa ihtiyacım Var ! şimdiden..anlayışlı.. ve yardım severler arkadaslarıma tşk.

Maaalesef dostum nokia ve windows mobil destekli telefoınlar için ..Saygılar..

waouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw SÜPER program walla sağoln yaaa ellernze sağlk ;)

Rica ederiz ne demek babacan :)

mantas

Üye
samsung i550 kullanicilari [email protected]`a mail ve skyfire forumlarina girerek yetkililere baskI yapsin bu sekilde ilerde cali$icagina eminim sanirim prblem skyfire baslangicta net`e cikamadigi icin kendi kendine kapaniyor yada ba$ka bi uyumsuzluk var bende ugra$maktayim..

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
samsung i550 kullanicilari [email protected]`a mail ve skyfire forumlarina girerek yetkililere baskI yapsin bu sekilde ilerde cali$icagina eminim sanirim prblem skyfire baslangicta net`e cikamadigi icin kendi kendine kapaniyor yada ba$ka bi uyumsuzluk var bende ugra$maktayim..

Arkadaşım samsungun işletim sistemi .sis veya windows mobile ise çalıştırır kolay gelsin..

asfa

asfa

Üye
teşekkürler kardeş umarım sorunsuz çalışır

lee67

Üye
slm esıntı bende de i550w var nokıların çalıştırdığı programları çalıştırıyor s60 9.2 v3rd işletim sistemi var sorun os pipes dosyasında os pips 1.01 dosyazı lazım bu konuda yardımcı olabılırmısın

musty35_029

Üye
kardeş ben os pipe eklentisinide yukledim ancak bi yanıt alamadım....i550w işletim sistemi n82 nin birebir kopyası diyebilirz hatta artıları bile var 329 mhz cpu gibi ...ancak suana kadar...yukledıgım hiç bi dosyada sorun yasamadım..sanrımı bu program symbianlı teller için deil...sadece nokia teller için uretilmiş..bunu hackleyebilirlerse cok guzel bişi olur walla:D

Üst Alt