Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

djdarth

Üye
mrb bn yeni üyeyim kardeşler bn samsung i550 almayı düşünüyorum ne dersiniz bu navigasyon programları i550 de çalışırmı:bann:

omurumomurum

Üye
selam arkadaslar
noki n95 8gb in hafizasina sys private Resource bunlari koplayamiyorum neden acaba

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
pc suite ile bağlanıp atma.veri depolama ile bağlan öyle at dosyaları :oke:

ebalkaya

Üye
konu çok eski ama benim bi kaç sorum olacak...
yüklediğimde programdan otomadık çıkıo hiçbişe yapmadan bu enden olabilir.
ayrıca tamamladığımız dosyayı atacağımız belirli bir konum varmıdır?
bu konuda bana destek verirseniz çok sevinirim. [email protected]

ulusoy44

Üye
slm arkadaslar benim bir sorunum var ben dediginizin aynisini yaptim ama program acilisinda söyle bir hata veriyor birim ********** birim numarali garmin cihazi icin harita aciamiyor. ve buna bali olarak no map yaziyor. ben almanyada yasiyorum alamanya haritasini yukledim ama gormuyor yardimci olursaniz sevinirim... simdiden tesekkürler....

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
konu çok eski ama benim bi kaç sorum olacak...
yüklediğimde programdan otomadık çıkıo hiçbişe yapmadan bu enden olabilir.
ayrıca tamamladığımız dosyayı atacağımız belirli bir konum varmıdır?
bu konuda bana destek verirseniz çok sevinirim. [email protected]
root dizinini direkt atmayın ya da başka 1 klasör açıp içine atmayın. direkt 4 klasör ve dosyayı karta gönder :oke:

slm arkadaslar benim bir sorunum var ben dediginizin aynisini yaptim ama program acilisinda söyle bir hata veriyor birim ********** birim numarali garmin cihazi icin harita aciamiyor. ve buna bali olarak no map yaziyor. ben almanyada yasiyorum alamanya haritasini yukledim ama gormuyor yardimci olursaniz sevinirim... simdiden tesekkürler....
UNL dosyaların olmamış. kullandığın haritanın kendi kodu vardır onu girip kodu alıp onu kullanman gerekir ;)

zaloglu07

Üye
ustam gerçekten ellerine sağilık dediklerinizi aynen uyguladım ve sorunsuz çalışmaya başladı ALLAH razı olsun çok saolun...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
reca... ;)

cemsalli

Üye
Selam, çok güzel bir çalışma eline sağlık. Ben yükledim çalışıyor gibi gözüküyor ama hiç bişey bulamıyor haritada çıkmıyor, gps de bulamıyor, eşleşmiyor da.İnternet açıkmı olacak çalışırken acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim. N95 8GB. a yükledim.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle il-açlar olmuş mu onları kontrol et. eğer sol üstte 1 adet kırmızı çizgi varsa tamamdır.

açık havada 3-4dk bağlan. orası yeşil olur. bağlanıncada haritaya yaklaş detail map yazar :oke:

decond

Üye
s.a kardeş merhaba n95 garmını yukledım...ama bır turlu calıstıramadım..nedense..gps baglanmıyor....bır sekılde..

:(

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
sorun nerede?

aliuysall

Üye
öncelikle anlattıkların ve yaptıkların çok güzel ama bu ilaç rar dosyası çalışmıyor... yardımların için teşekür ederim...

ramonaz

Üye
Eagles eline koluna sağlık. Çok güzel anlatmışsın. Nokia E 66 ya kurdum çok memnunum sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi

hakbul

Üye
root dizinini direkt atmayın ya da başka 1 klasör açıp içine atmayın. direkt 4 klasör ve dosyayı karta gönder :oke:

UNL dosyaların olmamış. kullandığın haritanın kendi kodu vardır onu girip kodu alıp onu kullanman gerekir ;)

Öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Yalnız anlamadığım birşey var.
Root klasörünün içinde 4 klasör ve 1 dosyayı karta atın demişsiniz. Bende root klasörü içinde 5 klasör mevcut (Garmin , private, Resourse, sys, system), ayrıca bir dosya bulunmuyor.
GMAPSUPP.IMG, gmapsupp.unl, sw.unl - Garmin klasörünün içinde.
GarminMobileXT.sis dosyası Garmin/Apps/Symbian/Res dizininde bulunuyor.
Şimdi ben bu beş klasörü karta atıp, Garmin/Apps/Symbian/Res dizinindeki GarminMobileXT.sis dosyasını mı çalıştıracağım?

decond

Üye
aa bir bana yardım etsin..program calısmıyor..dedıkklerınızın hepsını harfı harfıne uyguladım...ama hala daha iyi gps uyduları aranıyor..

--------------- Ekleme ---------------

eagle-reis yardım et sana zahmet...yaa..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Yalnız anlamadığım birşey var.
Root klasörünün içinde 4 klasör ve 1 dosyayı karta atın demişsiniz. Bende root klasörü içinde 5 klasör mevcut (Garmin , private, Resourse, sys, system), ayrıca bir dosya bulunmuyor.
GMAPSUPP.IMG, gmapsupp.unl, sw.unl - Garmin klasörünün içinde.
GarminMobileXT.sis dosyası Garmin/Apps/Symbian/Res dizininde bulunuyor.
Şimdi ben bu beş klasörü karta atıp, Garmin/Apps/Symbian/Res dizinindeki GarminMobileXT.sis dosyasını mı çalıştıracağım?
aynen öyle :oke::oke:

4.20.20yi kuruyon heralde ;)

decond açık havada uzun süre bekle. il-açlamalar olduysa sorun yoktur.

carashin

Üye
tsk insallah yüklenir

OtostopCarWash

OtostopCarWash

Üye
programı kurdum telefonumun yükelenler kısmında iconda var garmine girmye çalışlıyorum ancak hiç tepki vermiyor?

Üst Alt