root dizinini direkt atmayın ya da başka 1 klasör açıp içine atmayın. direkt 4 klasör ve dosyayı karta gönderkonu çok eski ama benim bi kaç sorum olacak...
yüklediğimde programdan otomadık çıkıo hiçbişe yapmadan bu enden olabilir.
ayrıca tamamladığımız dosyayı atacağımız belirli bir konum varmıdır?
bu konuda bana destek verirseniz çok sevinirim. [email protected]

UNL dosyaların olmamış. kullandığın haritanın kendi kodu vardır onu girip kodu alıp onu kullanman gerekirslm arkadaslar benim bir sorunum var ben dediginizin aynisini yaptim ama program acilisinda söyle bir hata veriyor birim ********** birim numarali garmin cihazi icin harita aciamiyor. ve buna bali olarak no map yaziyor. ben almanyada yasiyorum alamanya haritasini yukledim ama gormuyor yardimci olursaniz sevinirim... simdiden tesekkürler....
linklerin hepsi sağlamöncelikle anlattıkların ve yaptıkların çok güzel ama bu - rar dosyası çalışmıyor... yardımların için teşekür ederim...
root dizinini direkt atmayın ya da başka 1 klasör açıp içine atmayın. direkt 4 klasör ve dosyayı karta gönder
UNL dosyaların olmamış. kullandığın haritanın kendi kodu vardır onu girip kodu alıp onu kullanman gerekir![]()
aynen öyleÖncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim.
Yalnız anlamadığım birşey var.
Root klasörünün içinde 4 klasör ve 1 dosyayı karta atın demişsiniz. Bende root klasörü içinde 5 klasör mevcut (Garmin , private, Resourse, sys, system), ayrıca bir dosya bulunmuyor.
GMAPSUPP.IMG, gmapsupp.unl, sw.unl - Garmin klasörünün içinde.
GarminMobileXT.sis dosyası Garmin/Apps/Symbian/Res dizininde bulunuyor.
Şimdi ben bu beş klasörü karta atıp, Garmin/Apps/Symbian/Res dizinindeki GarminMobileXT.sis dosyasını mı çalıştıracağım?