Tüm N-Gage 2.0 Oyunları 'BiNPDA'

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüm N-Gage 2.0 Oyunları 'BiNPDA'
BU BAŞLIKTAKİ TÜM OYUNLAR İÇİN;
Dosyayı indirin içinden çıkan " .ngage " uzantılı dosyayı N-Gage klasörüne atın...
Oyunları full yapmak için sadece aşağıdaki Patch.sis'i indirip 1 kere kurmanız yeterlidir.
>>> <<<

Asphalt 3: Street Rules

Block Breaker Deluxe

Brain Challenge&#8482;

Dogz®

EA SPORTS&#8482; FIFA 08

Hooked on: Creatures of the Deep

Snakes Subsonic

Tetris®

World Series of Poker® Pro Challenge

Brothers In Arms®

Space Impact Kappa Base

System Rush Evolution

Reset Generation

Mile High Pinball

Dirk Dagger and the Fallen Idol

Star Wars&#8482;: The Force Unleashed&#8482;

Bounce Boing Voyage

Café Solitaire 12-Pack

EA SPORTS&#8482; FIFA 09

ONE

The Sims&#8482; 2 Pets

Midnight Pool®

BOOM BLOX(TM)

METAL GEAR SOLID MOBILE

Crash Bandicoot Nitro Kart 3D

Resident Evil: Degeneration

• Beğen
Tepkiler: smt00123, Maxis_, sagozanCAN ve 1 kişi daha

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler, güzel paylaşım. :oke:

blackh4wk

blackh4wk

Üye
Harika bir paylaşım.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İlk konunda 10 numarabirpaylasım tesekkürler kardesim

m.can_10

m.can_10

Üye
çok güzel

--------------- Ekleme ---------------

residen evil bitiren oldmu arkadaşlar ben oyunda takılıp kaldım vip plane diye bir bölüm de bölümün sonunda şifre soruyor kapının açılması için şifreyi giriyorum yanlış diyor yardım edermisiniz

cCeaNn

cCeaNn

Üye
ilk konuya göre çok güzel bir paylaşım eline sağlık..

TopFury

TopFury

Üye
sonunda sorunsuz bi şekilde indirebileceğimiz bi link çıktı...tebrik ediyorum arkadaşım :alkis:anlas: başarılarının devamını dilerim :)

lovestar

lovestar

Üye
çok güzel

--------------- Ekleme ---------------

residen evil bitiren oldmu arkadaşlar ben oyunda takılıp kaldım vip plane diye bir bölüm de bölümün sonunda şifre soruyor kapının açılması için - giriyorum yanlış diyor yardım edermisiniz

pilotun kartındaki id numarası şifre.birde pilotun bıraktıgı notu bul ondan sonra karttaki şifreyi gir.notta control panel password changed yazar...

MicRoP

MicRoP

Üye
çalışmadııııııı!!!e65 n game oynları açmıyomu bu tel

caner90

caner90

Üye
teşekkür ederim

blackh4wk

blackh4wk

Üye
Resident Evil - Metal Gear - M.Pool oyununu n73 de denedim sorunsuz şekilde çalıştı .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hepsi kendim tarafından denenmiştir ve çalışıyordur...:oke:

marcus7775

marcus7775

Üye
emeğine sağlık güzel paylaşım

orucayus

Üye
Teşekkürler, güzel paylaşım.

oguziverson

oguziverson

Üye
kardeşim çok güzel paylaşımda bu yeni nesil n gage konusunda açılan 4. konu ve hepsindede aynı şeyler var sadece ilk açılan da linkler ölü ve yeni oyunlar yok o kadar genede ellerine sağlık:oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ewt sabret sabret bir yere kadar maxicep on numara dedik eşşegin ..... su kacırdınız artık nerdeyse bu 5 inci aynı konudan acmayın dıyoruz ertesı gun aynısı acılmıs tebrik ediyrum ozellıklede bu konuyu beyenen modlarımızı adminlerimizi emege saygı biraz lutfen bu konun aynısı baska bir sıtede aynı sekılde mevcut kopyala yapıstır yaparak bir sey elde edılmez artık benden bu kadar bu arkadaslardan ozur gelmedıgı surece siteyı bırakıyorum lanet olsun artık yha bu ne yha deger verdık elımden geldgınce kalıtelı seyler paylastım herkeze yarıdımcı oldum karsılıgı bumu yane konum gorunsun die üst konu yaptık ama ıste ne yaparsın gorme bozuklugu olan korler yine yine yine konu acıyor hepinizi tebrik ediyorum bu yılbası aksamı moralım sıfır allaha emanet......................................

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ewt sabret sabret bir yere kadar maxicep on numara dedik eşşegin ..... su kacırdınız artık nerdeyse bu 5 inci aynı konudan acmayın dıyoruz ertesı gun aynısı acılmıs tebrik ediyrum ozellıklede bu konuyu beyenen modlarımızı adminlerimizi emege saygı biraz lutfen bu konun aynısı baska bir sıtede aynı sekılde mevcut kopyala yapıstır yaparak bir sey elde edılmez artık benden bu kadar bu arkadaslardan ozur gelmedıgı surece siteyı bırakıyorum lanet olsun artık yha bu ne yha deger verdık elımden geldgınce kalıtelı seyler paylastım herkeze yarıdımcı oldum karsılıgı bumu yane konum gorunsun die üst konu yaptık ama ıste ne yaparsın gorme bozuklugu olan korler yine yine yine konu acıyor hepinizi tebrik ediyorum bu yılbası aksamı moralım sıfır allaha emanet......................................
O diğer sitedeki konuda bana aittir...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
O diğer sitedeki konuda bana aittir...
Bana bak birader diğer sıtedeki konu sana burada aynı konudan 2 incisini acma olanagı tanıyormu daha yeni bir uyesin siteye adam akıllı bir goz at once oke sonra konu ac daha gelelı 2 gun olmus hemen aaaa paylasım yapmıs on numara hesaplarına girme oke yonetıcılerden veya senden ozur beklıyorum ama sen nerdeyse doveceksın bizi konunla sana ıyı sanslar bysssss

lovestar

lovestar

Üye
Bana bak birader diğer sıtedeki konu sana burada aynı konudan 2 incisini acma olanagı tanıyormu daha yeni bir uyesin siteye adam akıllı bir goz at once oke sonra konu ac daha gelelı 2 gun olmus hemen aaaa paylasım yapmıs on numara hesaplarına girme oke yonetıcılerden veya senden ozur beklıyorum ama sen nerdeyse doveceksın bizi konunla sana ıyı sanslar bysssss

adam sadece diğer sitedeki konuda bana ait demiş .sen kendi içindeki gerilimi yansıtmıssın bence nerdeyse döveceksin falan diye.linkleri güzel çalışan bütün oyunları tek konuda barındıran en düzenli konu bu bence.tşk ediyorum paylaşan arkadaşa...

(arkadaşlar resident eville ilgili yanlış bilgi vermişim tekrar oynayıp kontrol ettim o bölümü.pilotun kartındaki şifreyi tersten başlayarak yazın kapı açılacaktır...)

prens_12345

prens_12345

Üye
alıntı yaptığını bu kadar belli etme be kardeşim...