Tüm N-Gage 2.0 Oyunları 'BiNPDA'

Sponsorlu Bağlantılar

Occ

Occ

Üye
çok teşekkürler

mucize61

Üye
eyvallah teşekkur ederim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir...

cetin61

cetin61

Üye
dostum tşkürler güzel paylaşım bende E51 var hepside fuul :oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
adam sadece diğer sitedeki konuda bana ait demiş .sen kendi içindeki gerilimi yansıtmıssın bence nerdeyse döveceksin falan diye.linkleri güzel çalışan bütün oyunları tek konuda barındıran en düzenli konu bu bence.tşk ediyorum paylaşan arkadaşa...

(arkadaşlar resident eville ilgili yanlış bilgi vermişim tekrar oynayıp kontrol ettim o bölümü.pilotun kartındaki - tersten başlayarak yazın kapı açılacaktır...)
O zaman kardesım bir zahmet üst konulara bir göz gezdir bakalım bu nedir yha agrasif:kop: hiç mi sitede gezmıonuz nedir cozemedim ben sizi kanka allah askına yha bune yha

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

memolim83

memolim83

Üye
teşekkürler çok iyi

ash54

ash54

Üye
emeğine sağlık ep 362 çoğğ işime yaradı wallah ben de programı yükledim oyunları bie türlü yükleyemiyordum:)

--------------- Ekleme ---------------

bu dirk dagger ***** mi ne istiyor açılmadı bir türlü diğerleri açılmadımı teli açıp kapatırdım olurdu bu olmadı bi türlü:(

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Metal gear solid mobile oyununun 1. bölümünü geçebilen var mı? Bi türlü gecemedım ne yapmam gerekıo nasıl gecmem gerekıo bı bılgısı olan anlatır mı acaba rica etsem tşklerr...

lovestar

lovestar

Üye
metal gear çok karmaşık bir oyun.ben bitirdim ama anlatılması pek mümkün değil.çogu bölüm çıkışlarını şans eseri birde talimatlarla buldum.bazen sinir krizleri gecirttirdi aynı yerde doşaitıra dolaştıra.ama kaliteli bi oyun tartışmasız.

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
metal gear çok karmaşık bir oyun.ben bitirdim ama anlatılması pek mümkün değil.çogu bölüm çıkışlarını şans eseri birde talimatlarla buldum.bazen sinir krizleri gecirttirdi aynı yerde doşaitıra dolaştıra.ama kaliteli bi oyun tartışmasız.

Karmaşık gercekten ama bn daha ılk basta kaldım ne yapmam gerektıgını bulamadım denemedıgım sey kalmadı cıldırdım yaa... ilk bölüm için napmam lasım ?

crazymert

Üye
n-gage klasörü nerede? memory card da mı yoksa telefonun kendi hafızasında mı?

pavilion

pavilion

Üye
dostum ellerine sağlık süper paylaşım olmuş...

AngeLSlayeRS

AngeLSlayeRS

Üye
Patch.sis dosyasını oyunları yükledikten sonra mı kurmamız gerekiyor yoksa oyunları yüklemeden önce kursakta olur mu?

m.can_10

m.can_10

Üye
teşekkürler

atakan kır

atakan kır

Üye
allah razı olsun senden be abi kaç aydan beri indiriyorum bozuk dosya diyo teşşekkürler

metalruh123

metalruh123

Üye
teşekkürler kardeş

gokhan_7373

Üye
.........teşekkürler.........

kaplan_1382

Üye
System Rush Evolution
çok güzel oyunmuş arkadaşlar elinize sağlık......​