Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm N-Gage 2.0 Oyunları 'BiNPDA'
Sponsorlu Bağlantılar
Occ
Üye
çok teşekkürler
mucize61
Üye
eyvallah teşekkur ederim
Sensation
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir...
cetin61
Üye
dostum tşkürler güzel paylaşım bende E51 var hepside fuul
adam sadece diğer sitedeki konuda bana ait demiş .sen kendi içindeki gerilimi yansıtmıssın bence nerdeyse döveceksin falan diye.linkleri güzel çalışan bütün oyunları tek konuda barındıran en düzenli konu bu bence.tşk ediyorum paylaşan arkadaşa...
(arkadaşlar resident eville ilgili yanlış bilgi vermişim tekrar oynayıp kontrol ettim o bölümü.pilotun kartındaki - tersten başlayarak yazın kapı açılacaktır...)
O zaman kardesım bir zahmet üst konulara bir göz gezdir bakalım bu nedir yha agrasif hiç mi sitede gezmıonuz nedir cozemedim ben sizi kanka allah askına yha bune yha
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Teşekkürler.
memolim83
Üye
teşekkürler çok iyi
ash54
Üye
emeğine sağlık ep 362 çoğğ işime yaradı wallah ben de programı yükledim oyunları bie türlü yükleyemiyordum
--------------- Ekleme ---------------
bu dirk dagger ***** mi ne istiyor açılmadı bir türlü diğerleri açılmadımı teli açıp kapatırdım olurdu bu olmadı bi türlü
fb_aykut_
Üye
Metal gear solid mobile oyununun 1. bölümünü geçebilen var mı? Bi türlü gecemedım ne yapmam gerekıo nasıl gecmem gerekıo bı bılgısı olan anlatır mı acaba rica etsem tşklerr...
lovestar
Üye
metal gear çok karmaşık bir oyun.ben bitirdim ama anlatılması pek mümkün değil.çogu bölüm çıkışlarını şans eseri birde talimatlarla buldum.bazen sinir krizleri gecirttirdi aynı yerde doşaitıra dolaştıra.ama kaliteli bi oyun tartışmasız.
metal gear çok karmaşık bir oyun.ben bitirdim ama anlatılması pek mümkün değil.çogu bölüm çıkışlarını şans eseri birde talimatlarla buldum.bazen sinir krizleri gecirttirdi aynı yerde doşaitıra dolaştıra.ama kaliteli bi oyun tartışmasız.