Tüm N-Gage 2.0 Oyunları 'BiNPDA'

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
kardeş sanırım senin böle konuşmaya hakkın yok kendi ağzınla sölemişsin zaten bir konu varken aynısı nie açılır diye bişey merak ediorum orada 3 tane n gage konusu var ve içlerindeki çoğu şey aynı ve en son açan sensin peki buna ne diyeceksin...
evet haklısın bu açılan konu gereksiz ama böle konuşarak kendinide haksızlığa sürmüşsün :oke:
Şimdi arkadasım bak benım konumda sadece oyunlar var c-r-a-c-k li olanlar diğer konumuzda ise oyunların nasl kırılacagı anlatılmıs zaten biz bu işi ferhat ile birlikte yapmıstık yani her sey planlı ve duzenli idi fakat diğer arkadasımız sırf konu kalabalıgı olsun die bu konuyu actı şimdi sen bana benım konumdan baska benım ki ile aynı nitelıkleri tasıyan bir konu linki ver benden sana marmariste 5 gün 5 gece tatil okee :oke:

--------------- Ekleme ---------------

sağolasın muhtesem harika en düzenli paylasım olmus.diğerlerindeki bütün linkler ölü üstelik üst başlıkta
Dostum sen burada bana güzel bir tas atmıssın ama sende bir problem var herhalde benım konumun altındaki uyarıyı dikkatli oke oyunların linklerindeki c-r-a-c-k yazısı cıkmıo biz bunu linkte düzenliyerek indirmeye baslıyoruz dedim ama sen bunu yapamamıssın lütfen dikkat edelim biarz saygılar:oke:

Yine de oyun zenginliği açısından veya güncelleme hızı bakımından...en elle tutuluru ELECTRONIC arkadaşa aitti...
Bu arada seni tebrık etmeden gecemıycem cok saol kardesım ilk defa konuyu düzgün bir gozle ele alan adamsın sen pravooo sana pravooo:):oke::kop:

Konuyu tartışmaya devam etmeniz anlamsız ! Herkes kendi paylaşımına bu denli yorumlar yapabilir , olmaması gereken bir durum oluşmamıştır..
Salih şimdi sana bir sorum var bundan yaklasık 4 ay once benım konumun üst konu olmasına yakın aynı sekılde bir konu daha acıldı ve adminlerimizden biri kendisine sonsuz saygım var benım ricam uzerıne ve kurallara dayanarak bu konuyu kaldırdı ve benım konumu üst konu yaptı madem ki olmaması gereken bir durum yok neden diğer adminimiz diğer konuyu kaldırmıs bunu merak edıyoru yaşça benden küçük oldugudan sevgılerımle byss:oke:

metehanmeltem

Üye
tşk

fom59

fom59

Üye
Arkadaşlar şu "ONE" oyununun sis ve ya sisx i çıkmaz mı ya? Ya da Samsung i450 de n-gage çalıştırmayı bilen biri var mı?