Fotoğraf'lar kırık çıkıyor lütfen yardım :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer08080

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf'lar kırık çıkıyor lütfen yardım :S
S.a. arkadaşlar..
Hemen soruna söylemek istiyorum.
Şimdi fotoğraf çekiyorum ilk önizmede görünüyor.
Ama sonra girip galeri'den baktıgımda ise Fotograf kırık gösteriyor ve açılmıyor.
PC'ye attıqımda ise gösteriyor. Videolar için aynı şey söylenemez,Videoları rahatlıkla izleyebiliyorum.
Soruna bi çözüm bulabilirseniz çok sevinicem !
SELAMETLE :(

--------------- Ekleme ---------------

Ya lütfen biri baksın flood yapmak istemiyorum :S:S:S

wqdemirwq

Üye
hafıza kartında problem olabilir.telefon hafızasında bu sorun yaşanmıyodur.değilmi?

omer08080

Üye
    Konu Sahibi
Tel Hafızasında Sorun Yasamadıqım Söylemenez Ama O Sorunu Halletmiştim..
Tel Hafızası Dolu Lütfen Bazı Öğeleri Silin Gibilerinden Hata Alıyordum.
Web'den Önbellegi Boşaltıgımda İse Sorun Çözülmüştü Tel Hafızasından Olacagını Düşünmüyorum.
Hafıza Kartında'da bi sorun yok sanırım Hafıza kartı üzerine hiç bi sorun almıyorum.
Ama sorunumu çözmeye çalıştıgın için teşekür ederim kardeş.
SELAMETLE !

volcapan

Üye
bakalım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Telefona ve hafıza kartına format atın sorun büyük ihtimalle çözülecektir. :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Dostum o dediğin sorun bende de oluyor ama bunun nedeni sundan olabilir:
Eğer fexplorer gibi bir programın varsa onu kullanarak fotğrafın olduğu yere yani tel hafızasındaysa oraya yoksa hafıza kartındaysa oradaki images e gir orada İmagesin hem 168x136 40x30 ve 80x60 boyutlarındaki fotografları her bir foto için olusur muhtemelen bu boyut klasörlerinden biri silinmiştir neden bu bence, ama cözümü bilemiyorum benim telde bu sorun oluyo ve coğu zaman kendiliğinden düzeliyor ve o klasörlerden olusturuyor

Silence.exe

Silence.exe

Üye
Kardeş neden oldugunu hala anlamış değilim ama sorunumada çözüm bulamadım dediği seyi düşündüm.
Ama dediğin boyut klaösürlerinden biri silinmiş olsa bile.
3MP
2MP
1MP Hepsini denedim ama sonuç aynı.
Dedigin olsadı bunların illa birinde foto gösterilimiydi yada ben mi yanlıs düşünüorum yada bütn Boyut klasörleride silinmiş olabilirmi diosun ? NOT:BEN omer08080

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Versiyon güncellemeniz garanti olacaktır. :spr

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Kardeş neden oldugunu hala anlamış değilim ama sorunumada çözüm bulamadım dediği seyi düşündüm.
Ama dediğin boyut klaösürlerinden biri silinmiş olsa bile.
3MP
2MP
1MP Hepsini denedim ama sonuç aynı.
Dedigin olsadı bunların illa birinde foto gösterilimiydi yada ben mi yanlıs düşünüorum yada bütn Boyut klasörleride silinmiş olabilirmi diosun ? NOT:BEN omer08080
Yooo mesela sen galeriye girdiğinde önce resimleri biraz kücük boyutta görürsün sonra üstüne tıkladığında bi kademe büyük olarak görürsün yani aslında sen öyle bastığında telefon önce hafızasındaki 80x60 boyutlu halini sonra 168x136 boyutlu halini gösteriyor :yurusen fotoğraf kırık derken aslında o palmiye ağacı sekilli ve ortası capraz olarak kesilmiş hali diyorsun ve bunun olmasının nedeni ise bence telefon resimleri tutuyor ama o boyutlara kendiliğinden cevirmiyor.
Benim teldede öyle oluyor öyle olduğunda fexplorerden baktığımda boyut kalsörlerinden bazen biri bazen 2si olmuyor ama bazende kendi olusturuyor ama her farklı resim cektiğimde bu sorunu bende yasıyorum format cektim hem tele hemde hafıza kartına su an için bende bi sorun yok istersen sende bi format cekmeyi dene:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt