o dosyayı pc de açmıyorsun.programın ana sayfasında düzenle-dizayn ekle dedikten sonra vista gdd dosyasını seçiyorsun.senin pc ile işin yok telde yapacaksın hepsini.odosya bende yok numarasını ve adını verirmisin gdesk klasörünün içindeki gdd dosyasımı oysa eğer onu benim bilgisayar tanımadı şu dosya açılamıyor diye uyarı veriyor vista ultımate utz dosyasına da aynı şekilde uyarı veriyor acaba bu dosyalar için bilgisayara bir program yüklemek mi lazım
sen lazsın herhaldeselamün aleyküm.
Kardeşim sende olupta bizde olmayan programlar hangisi söylermisin?
arkadaşlar n73 de çalışıyor, mükemmel dostum ellerine sağlık
biraz uğraştırdı ama değdi doğrusu
hala yapamayanlar için, düzenle de dizayn yükle
hafıza kartına attığımız klasörün içinde en altta vistayı seçince direk arkadaşımızın yayınladığı görüntü çıkıyor, istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz eğer yanlış yaptığınız bir ayarı düzeltemiyorsanız tekrar dizayn yükleden vistayı seçip başa dönebiliyorsunuz
Bu dizayn nedir kardesim nereden acilir nasil birseydir herseyi yükledim yaptim sirasiynan dediklerinizide yaptim uygulamalarda Gdesk vardı actım sadece mavi bi ekran var baska bisimi yüklememiz gerek ? Bide G-desk klasörünü hafiza kartina atın demişsiniz neresine atacagiz biraz daha lütfen bilgi verin yapamadim N73 Me kullaniyorum olmadi olmuyor. Defalarca kurmama rağmen düzelmedi.
uğur kardeşim teşekkür ederim.biraz kurcaladım güzel bir pro. paylaşımlarının devamı dileğiyle
n78 içinde bunlar geçerli ancak mavi ekran problemi çekenler vistayı seçtikten sonra programı kapatıp tekrar açsınlar o zaman oluyor.
Arkadaşımız cevaplamışta ne alaka benim söyledigimle ? İyi oku lütfen yazdiklarimi ikincisi mavi ekran gelince donup kaliyor programi kapatip acsan dahi gene ayni hatayi veriyor .Ve n78 degil n73 telefonum.bak arkadaşımız ne güzel cevaplamış
farketmez n95 8gb'a da yüklesen olur sen galiba yükleme sırasında hata yaptın veya sırasıyla yüklemedin tekrar ve sırasıyla yükle bende ki cihazda n73 hiç bir sorun yokArkadaşımız cevaplamışta ne alaka benim söyledigimle ? İyi oku lütfen yazdiklarimi ikincisi mavi ekran gelince donup kaliyor programi kapatip acsan dahi gene ayni hatayi veriyor .Ve n78 degil n73 telefonum.