Gdesk Vista-Masaüstü Programı(düzenlenmiş versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

alican_222

Üye
yaa lütfen yardım edinn cevapsız arama,msj vb şeyler gözükmüyo uyarı falan bişey ayrıca o bataryanın gösterildiği yer ..sadece bende mi böyle bu kimse şikayet etmediğine göre bi sorayım dedim lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin kafayı yemek üzereyim

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
güsel paylaşım bende N80 var onda çalışır mı?

helltr

helltr

Üye
6120 c de çalıştırdım gayet güzel.kendime göre düzenlemelerde yaptım,biraz kurcalayınca herşey basitleşio.herşeyi programı ekleyen arkadaşlardan beklememk lazım. ancak cevapsız arama ve msj sorunu bende de var bu konuda bi ilerleme olursa yazıları beklioruz :) paylaşım için teşekkürler

balistik81

Üye
ya kardeş ben ugraşıyorum vista gibi olmuyor resimdekiler gibi alta başlat filan çıkmıyor bana bi bilgi verirmisin rica etsem

nefreeet_10

Üye
yaf birader bu upfone dosyası ne oluyo? onu kuracaz mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben n78 e kurdum.gayet güzel birşeye benziyor.eğer ayarlarınıda tam yapabilirsem harika olacak.teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

odosya bende yok numarasını ve adını verirmisin gdesk klasörünün içindeki gdd dosyasımı oysa eğer onu benim bilgisayar tanımadı şu dosya açılamıyor diye uyarı veriyor vista ultımate utz dosyasına da aynı şekilde uyarı veriyor acaba bu dosyalar için bilgisayara bir program yüklemek mi lazım
o dosyayı pc de açmıyorsun.programın ana sayfasında düzenle-dizayn ekle dedikten sonra vista gdd dosyasını seçiyorsun.senin pc ile işin yok telde yapacaksın hepsini.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
çok gzl bi pro. teşekkürler :oke:

Knight43

Knight43

Üye
bunun 6630 da çalışanı yok mu? rardan çıkardım ama kurarken 6630 dosya bozuk diyo

NO_NAME_1907

Üye
sağol
:sn:

aspıre

Üye
saol

boraberkay

boraberkay

Üye
arkadaşlar n73 de çalışıyor, mükemmel dostum ellerine sağlık

biraz uğraştırdı ama değdi doğrusu

hala yapamayanlar için, düzenle de dizayn yükle
hafıza kartına attığımız klasörün içinde en altta vistayı seçince direk arkadaşımızın yayınladığı görüntü çıkıyor, istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz eğer yanlış yaptığınız bir ayarı düzeltemiyorsanız tekrar dizayn yükleden vistayı seçip başa dönebiliyorsunuz

matraxadr

matraxadr

Üye
eyvallah saolasın güzel uygulama :oke:

kukumaw

kukumaw

Üye
uğur kardeşim teşekkür ederim.biraz kurcaladım güzel bir pro. paylaşımlarının devamı dileğiyle

arkadaşlar n73 de çalışıyor, mükemmel dostum ellerine sağlık

biraz uğraştırdı ama değdi doğrusu

hala yapamayanlar için, düzenle de dizayn yükle
hafıza kartına attığımız klasörün içinde en altta vistayı seçince direk arkadaşımızın yayınladığı görüntü çıkıyor, istediğiniz ayarı yapabiliyorsunuz eğer yanlış yaptığınız bir ayarı düzeltemiyorsanız tekrar dizayn yükleden vistayı seçip başa dönebiliyorsunuz

n78 içinde bunlar geçerli ancak mavi ekran problemi çekenler vistayı seçtikten sonra programı kapatıp tekrar açsınlar o zaman oluyor.

bulentba

bulentba

Üye
güzel bi pro

cezali

Üye
Bu dizayn nedir kardesim nereden acilir nasil birseydir herseyi yükledim yaptim sirasiynan dediklerinizide yaptim uygulamalarda Gdesk vardı actım sadece mavi bi ekran var baska bisimi yüklememiz gerek ? Bide G-desk klasörünü hafiza kartina atın demişsiniz neresine atacagiz biraz daha lütfen bilgi verin yapamadim N73 Me kullaniyorum olmadi olmuyor. Defalarca kurmama rağmen düzelmedi.

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
Bu dizayn nedir kardesim nereden acilir nasil birseydir herseyi yükledim yaptim sirasiynan dediklerinizide yaptim uygulamalarda Gdesk vardı actım sadece mavi bi ekran var baska bisimi yüklememiz gerek ? Bide G-desk klasörünü hafiza kartina atın demişsiniz neresine atacagiz biraz daha lütfen bilgi verin yapamadim N73 Me kullaniyorum olmadi olmuyor. Defalarca kurmama rağmen düzelmedi.

uğur kardeşim teşekkür ederim.biraz kurcaladım güzel bir pro. paylaşımlarının devamı dileğiyle

n78 içinde bunlar geçerli ancak mavi ekran problemi çekenler vistayı seçtikten sonra programı kapatıp tekrar açsınlar o zaman oluyor.

bak arkadaşımız ne güzel cevaplamış

cezali

Üye
bak arkadaşımız ne güzel cevaplamış
Arkadaşımız cevaplamışta ne alaka benim söyledigimle ? İyi oku lütfen yazdiklarimi ikincisi mavi ekran gelince donup kaliyor programi kapatip acsan dahi gene ayni hatayi veriyor .Ve n78 degil n73 telefonum.

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımız cevaplamışta ne alaka benim söyledigimle ? İyi oku lütfen yazdiklarimi ikincisi mavi ekran gelince donup kaliyor programi kapatip acsan dahi gene ayni hatayi veriyor .Ve n78 degil n73 telefonum.
farketmez n95 8gb'a da yüklesen olur sen galiba yükleme sırasında hata yaptın veya sırasıyla yüklemedin tekrar ve sırasıyla yükle bende ki cihazda n73 hiç bir sorun yok

xj9

Üye
süper bi program ellerine sağlık valla :)

Üst Alt