ugur3535
Üye
Gdesk Vista-Masaüstü Programı(düzenlenmiş versiyon)
evet arkadaşlar gdesk'in son sürümü olan vista ile karşınızdayım...Gdesk programı kısaca telefonunuza yeni bir görünüm kazandırır.eski sürümlerinide kullandım ama vista sürümü gerçekten göz alıcı.daha güzel görünüm elde etmek için program üzerinde oynamalar yaptım,ikonlarını,programların yerlerini yeniledim ve gerçekten süper bir görünüm oldu.rar dosyasını indirin içindeki programları sırasıyla kurun sonra rar dosyasının içindeki gdesk klasörünü olduğu gibi hafıza kartına atın hiç bir oynama yapmayın...isteyen arkadaşlar programın arka plan resmini değiştirebilir...programı kurduktan sonra ekrandaki bazı ikonlar çıkmazsa endişelenmeyi programda hiç bir sorun yok çıkmamasının nedeni, benim telefondaki programların sizlerin telefonda olmaması sizlerde programları yükleyerek aşağıdaki gibi kullanabilirsiniz...
şifre (password): ugur35
buyrun birkaç resim:
evet arkadaşlar gdesk'in son sürümü olan vista ile karşınızdayım...Gdesk programı kısaca telefonunuza yeni bir görünüm kazandırır.eski sürümlerinide kullandım ama vista sürümü gerçekten göz alıcı.daha güzel görünüm elde etmek için program üzerinde oynamalar yaptım,ikonlarını,programların yerlerini yeniledim ve gerçekten süper bir görünüm oldu.rar dosyasını indirin içindeki programları sırasıyla kurun sonra rar dosyasının içindeki gdesk klasörünü olduğu gibi hafıza kartına atın hiç bir oynama yapmayın...isteyen arkadaşlar programın arka plan resmini değiştirebilir...programı kurduktan sonra ekrandaki bazı ikonlar çıkmazsa endişelenmeyi programda hiç bir sorun yok çıkmamasının nedeni, benim telefondaki programların sizlerin telefonda olmaması sizlerde programları yükleyerek aşağıdaki gibi kullanabilirsiniz...şifre (password): ugur35
buyrun birkaç resim:
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.