Gdesk Vista-Masaüstü Programı(düzenlenmiş versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
Gdesk Vista-Masaüstü Programı(düzenlenmiş versiyon)
:oke:evet arkadaşlar gdesk'in son sürümü olan vista ile karşınızdayım...Gdesk programı kısaca telefonunuza yeni bir görünüm kazandırır.eski sürümlerinide kullandım ama vista sürümü gerçekten göz alıcı.daha güzel görünüm elde etmek için program üzerinde oynamalar yaptım,ikonlarını,programların yerlerini yeniledim ve gerçekten süper bir görünüm oldu.rar dosyasını indirin içindeki programları sırasıyla kurun sonra rar dosyasının içindeki gdesk klasörünü olduğu gibi hafıza kartına atın hiç bir oynama yapmayın...isteyen arkadaşlar programın arka plan resmini değiştirebilir...programı kurduktan sonra ekrandaki bazı ikonlar çıkmazsa endişelenmeyi programda hiç bir sorun yok çıkmamasının nedeni, benim telefondaki programların sizlerin telefonda olmaması sizlerde programları yükleyerek aşağıdaki gibi kullanabilirsiniz...

şifre (password): ugur35

buyrun birkaç resim:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yaylalim, - JoKeR -, featnuri ve 59 diğerleri

seminay

Üye
güzel bir paylaşım inşallah uygulayabiliriz teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ersantaran

seminay

Üye
masaüstü ve arkaplan düzenlenmiyor ekranmavi ve boş nasıl yapıcaz resim gösterilemiyor diye uyarı veriyor ayrıca

Fatalaser

Fatalaser

Üye
Rar'dan çıkartırken hata veriyor. Farklı tarıyıcılar kullandım; fakat aynı hatayı tekrar verdi.

kral25

Üye
saol reis bu tam istediğim şey

ffatihh23

ffatihh23

Üye
yüklüyorum !!! :D:D

Knight43

Knight43

Üye
eline sağlık kardeş çk güzl görünüyor

serkankartal

Üye
selamün aleyküm.
kardeşim sende olupta bizde olmayan programlar hangisi söylermisin?

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
ben nerden bileyim sizde hangi programlar var hangileri yok resme bakınca anlarsınız zaten hangilerinin yok olduğunu

programa girdikten sonra mavi ekran çıkar tabi yukarıyı okuyun lütfen düzenleme moduna girerek vista.gdd dosyasını seçeceksiniz...bu kadar

seminay

Üye
işte o vista gdd dosyasını açmıyor zaten seçince hiç tepki vermiyor ekran bu tür dosyalar telefonda açılamıyor uyarısı veriyor neden acaba bir işlemden geçirmekmi lazım

merzan_

Üye
programdan dizayn yüklemeyi ordan hafıza kartı daha sonra vista gdd. yı seçin anında yapışıyor
m95 8gb de denedi ve calıstı

seminay

Üye
merzan o dediklerini biliyor ve uyguluyorum zaten beni şaşırtan genede olmaması bir türlü çözemedim bu işi ama çokta uygulamak istiyorum vista gdd dosyasına dosya yöneticisine girip baktığımda da başında soru işareti veriyor sizdede öylemi acaba bendemi bir yanlışlık var

şaho0663

Üye
güselde n 73 te olmuyo kardeş yine saol hem fasla bilginde yok yinede saol kardeş

rbatu

Üye
Kardeş Allah Razı Olsun Ben Yaptım Ve Süper Oldu Allah Kalvyene Dert Vermesin Sanada Vermesin Devamını Beklliyorumm:oke:

--------------- Ekleme ---------------

2DK İçinde Yapdım Düzenle Dizayn Aç Vista.gdd Yi Aç Kullan:oke: Saol Uugr35

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
güselde n 73 te olmuyo kardeş yine saol hem fasla bilginde yok yinede saol kardeş

bilgim olmasa 4-5 yıldır bu işi yapmam,bu dizaynı oluşturamam,program yükleyemem,siteye koyamam,cevap atamam,diğer konuları açamam madem olmuyor programı komple kaldırın sonra teker teker tekrar kurun yükleme sırasında hata meydana gelebiliyor ve görüntü çıkmayabiliyor tekrar deneyin telefonunda hiç program yoksa ekranda küçük küçük ikonlardan başka birşey çıkmaz

gururcan35

Üye
Teşekkürler kardeşim

yesilali

Üye
kjardes cok güzel bisey bende n95 var ama arkadaslarin dedigi gibi sadece mavi resim cikiyor ve desttop resimini sadece benim eski resimleri yapiyo yani bu gdescdeki resimleri acamiyor ve o sendeki olan ikonlari hic acmiyo ellinden bisey gelirse detayli olarak anlat bize gördügün gibi isteyen cok var ama hepimizde olmuyo ya bizim bilgimiz cok az yada baska birseylerde gerekiyor simdiden allah ragzi olsun ve hayirli ramazanlar

seminay

Üye
bu işi iyi bilen biri varsa sorulara cevap verebilir mi acaba teşekkürler:megafon:

murad22

Üye
kardeş bu dosyayı tele atacaksın [/URL]

Takipçi Satın Al

Üst Alt