Gdesk Vista-Masaüstü Programı(düzenlenmiş versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

endy_tr

Üye
aynısı bende de oluyo

sırasıyla;
sağ seçim tuşu/düzenle/masaüstü ayarı/arkaplan seç' tıkla
ve telefonun ekranına uyan herhangi bir resim seç.
not:g-desk klasörünü bulursan orda bikaç resim var:)

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok güzel olmuş ben yaptımda içerik hakkında biraz daha bilgi verirmisin mesela senin resimlerde games içeriği sen nasıl yaptın bende öyle birşey yok

arkadaşım games içeriğini düzenle modunda iken değiştirebilirsin içeriğin üzerine gel sağ seçim tuşunda program ekle komutunu tıkla tamam dır sonra istediğin programı veya oyunu ekle

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım ben yukarda yazanları harfıyen uyguladım mavı ve bos bır ekranım var duzenleme modunda ıse vista.gdd diye bırsey yok telefonum samsung i560 s60 3rd sorun ne olabılır sence_?
tamam işte arkadaşım mavi ekran geldikten sonra karta atmış olduğun g-desk klasöründen vista.gdd dosyasını seç tamamdır ekran 1. mesajdaki gibi olacaktır eğer sen g-desk klasörünü hafıza kartına atmadıysan o zaman mavi ekran hatası alırsın ve programdan faydalanamazsın

E R T A N

Üye
herşey süper n95 8gb on numara çalışıyor. teşekkürler.

sakinreti

Üye
arkadaşlar programa mahna bulmayın. uğur kardeş ne güzel program paylaşmış bizimle Allah razı olsun. sertifika sorunu kafanızı karıştırabilir bu nedenle tarihi 1 yıl geri alıp telefonunuzu yeniden başlattıktan sonra uğur kardeşimizin de yazdıklarını harfiyen uyguladığınzad programın çok güzel çalıştığını sizler de göreceksiniz. ayrıca şunu da belirtmeliyim ki bu program piyasadaki benzerlerinden harikulade...

yavuz661

yavuz661

Üye
kardes yukledım bn cok guzel bı program elıne saglık herkeze tavsiye edıorum bnde n73 var sorunsuz ve cok guzel calısıo

23yunus21

Üye
Teşekürler güzelmiş:)

noqturno

Üye
programı E61 de çalıştırabilen var mı? Ben çalıştıramadıım. Bu arada programı telefon hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı kurmalıyız?

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
programı E61 de çalıştırabilen var mı? Ben çalıştıramadıım. Bu arada programı telefon hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı kurmalıyız?

e61'de de çalışması gerek deneme yanılma yöntemiyle tekrar kur ve yazdıklarımı harfiyen uygula evet bütün programları telefon hafızasına kuracaksın yoksa çalışmaz

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
bilgim olmasa 4-5 yıldır bu işi yapmam,bu dizaynı oluşturamam,program yükleyemem,siteye koyamam,cevap atamam,diğer konuları açamam madem olmuyor programı komple kaldırın sonra teker teker tekrar kurun yükleme sırasında hata meydana gelebiliyor ve görüntü çıkmayabiliyor tekrar deneyin telefonunda hiç program yoksa ekranda küçük küçük ikonlardan başka birşey çıkmaz

ugur sana katılıyorum kardeş bende bugun itibari ile yaptım hiç sorun vermeden çalışıyor lütfen bütün arkadaşlar verilen emeklere saygı duyalum teşekürler ugur.

cafersev

Üye
linde vürüs var indirmeyin dikkat

iso23iso

Üye
bakallım yapabilecekmiyim sağol yinede

eline sağlık

nsren

nsren

Üye
kardeş ben şimdi kurdum n 73 te çok güzel çalışıyor eline saglık ama tek sorun kırmızı tuşa basınca proram kapanıyo ve cağrı mesaj geldigi zaman göstermiyor acil cevap lütfen

:sn:uğur kardeş eline saglık hatalarımdan biri tamam ana sayfa olarak kaydedince kalıyor birde geriye mesajlar cagrılar kalıyor onları nasıl yapacagız:yuru:yuru:yuru

muyiddin

Üye
usta eline saglık büyüksün yaptım süper olmuş

eskibiruye

Üye
Niçin problemleri göz önüne almıyorsunuz ki burada beceremeyen ve yardım isteyen o kadar kişi var ki bunlardan biride benim.Aynen dediklerinizi yaptım 7 programı sırası ile yükledim.Birde içinden upfone media center adında bir program daha var onuda kurdum.G-desk klasörünüde hafıza kartına attım Bu arada sol seçim kımında bir ikon yok fakat yinede basınca kapa yada iptal yazısı çıkıyor.
Vista ggd yi seçtim düzenle kısmından fakat seçince olmadı ekrana gelmedi acaba dedim yanlış mı yükledim 3 kez kaldırıp tekrar kurdum gene olmadı peki şu probleme açıklayıcı cevap yazabilecek kimse yokmu.Herşey usulüne uygun yapıldı ama sonuç sıfır

gokmena

gokmena

Üye
dizayn yükle diyorum ama gdd dosyasını qörmüyor !!

tamam hLLoLdu tsqLer :)

cevikpolisi

Üye
telefonum nokia 6630 çıkarttığım dosyaları kurmak istiyorum her defasında bozuk dosya diyor dellendim kurtar beni :@ herşeye rağmen emeğine sağlık bekliyprum cevabını

altayli

Üye
arkadaşlar birincisayfada anlatılanları aynen uygularsanız çok güzel çalışıyor ardından da düzenleden girip ekranda var olan sizde varolmayan programların yerine kendinizde olan programları yerleştirip kayd ediyorsunuz bu kadar basit

UĞUR arkadaşımızın ellerine sağlık harika bir çalışma
bu arada telefonum E65

Dj StoRm

Üye
6630 da olmuyo hata veriyo 6630 a göre varmı??? :agla

rojato

rojato

Üye
ugur35 kardeş ben bundan hiçbirşey anlamadım

Üst Alt