endy_tr
Üye
aynısı bende de oluyo
sırasıyla;
sağ seçim tuşu/düzenle/masaüstü ayarı/arkaplan seç' tıkla
ve telefonun ekranına uyan herhangi bir resim seç.
not:g-desk klasörünü bulursan orda bikaç resim var

aynısı bende de oluyo

kardeşim çok güzel olmuş ben yaptımda içerik hakkında biraz daha bilgi verirmisin mesela senin resimlerde games içeriği sen nasıl yaptın bende öyle birşey yok
tamam işte arkadaşım mavi ekran geldikten sonra karta atmış olduğun g-desk klasöründen vista.gdd dosyasını seç tamamdır ekran 1. mesajdaki gibi olacaktır eğer sen g-desk klasörünü hafıza kartına atmadıysan o zaman mavi ekran hatası alırsın ve programdan faydalanamazsınarkadasım ben yukarda yazanları harfıyen uyguladım mavı ve bos bır ekranım var duzenleme modunda ıse vista.gdd diye bırsey yok telefonum samsung i560 s60 3rd sorun ne olabılır sence_?
programı E61 de çalıştırabilen var mı? Ben çalıştıramadıım. Bu arada programı telefon hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı kurmalıyız?
bilgim olmasa 4-5 yıldır bu işi yapmam,bu dizaynı oluşturamam,program yükleyemem,siteye koyamam,cevap atamam,diğer konuları açamam madem olmuyor programı komple kaldırın sonra teker teker tekrar kurun yükleme sırasında hata meydana gelebiliyor ve görüntü çıkmayabiliyor tekrar deneyin telefonunda hiç program yoksa ekranda küçük küçük ikonlardan başka birşey çıkmaz
n:uğur kardeş eline saglık hatalarımdan biri tamam ana sayfa olarak kaydedince kalıyor birde geriye mesajlar cagrılar kalıyor onları nasıl yapacagız