Sertifikasız Program yükleme-install Server (yeni modeller eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet66

mehmet66

Üye
arkadasim birde n96 icin yardimci olursan sevinirim

rohatajar

Üye
Teşekürler

varhanoguz

varhanoguz

Üye
kardes cozdum isi saol hafiza kartindan yapiomus fazla gelio heralde telefon hafizasina attim ;) hafiza kartini cikardim saol
hersey icin

sailorilker

Üye
ferreT üstadım süpersin. E50 için yükledim. azkalsın satacaktım aleti. taki sen buraya link koyana kadar.
emeğine sağlık.

İddiasız

Üye
Tüm adımları izlememe rağmen bütün bu tür programlar gibi buda sertifika konusunda başarılı değil
ben boşuna uğraşmayın derim

hakandddd

Üye
samsung i550 kullanıyorum. bi türlü yapamadım . tardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

samprass

Üye
Aynı sorun bende de var sybiansigned sitesi üzerinden cer olaylarını da denedim bi türlü başaramadım sanıyorum sanırım bahsi geçen program i550 ye uygun değil

teqali

Üye
nokia 6210 navigator de bu sertifika sorunu çözebilen var mı? HelloCarbide uygulaması çalışmıyor. çalışmıyor derken, açılıyor menu1 i seçiyorum soru soruyor, Yes diyorum ancak birşey değişmiyor. c\sys yine açılmıyor

serkantantoglu

Üye
bende e66 var .. daha önceden kurulumu eksiksiz yaptım hiç sorunsuz nokia maps vb. proları kurdum ve kullandım.. dün yeni yasılım olduğunu öğrenince bi yazılım attım.. hellocarbid ve explore yine kurdum fakat hellokarbid açılmıyor yani menu1 e girmiyor tekrar format attım yine olmadı yardım lütfen eski sürüme geçme falan gibi bir şans varmı acaba..

grolof

Üye
N 95 lere yeni yazılım çıkmış ama buı yazılımda telefonlar hacklenmiyormuş.Yine eskisi gibi sertifika almamızmı gerekiyor ve şu anda nasıl alırız.

yokX2

Üye
bayadır araştırıyorum şu anlık bi çözüm bulunmuş değil.

aspıre

Üye
saol

carlos3x

carlos3x

Üye
n73 de gücelleştirme yaptıktan sonra secman 1.1 i yükledim ardından da installserver.exe yi yükledimmmm, hack budur. ellerinize sağlık arkadaşlarr

ytgül

ytgül

Üye
teşekkürler arkadaşlar, emek veren ,uğraşan arkadaşlara,sonsuz teşekküler.

makrovba

Üye
Arkadaşlar Bende Nokia 6210 navigator var burda okudularıma göre benim cihaz için OS9.3 Cihazlar (FP2) içinde ama onlarla ilgili programları bulamıyorum. Buradaki anlatılanları yapmama rağmen Sys dosyası aktif olmadı (Görememe rağma içeriğine giremiyorum) bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Benim telefona uygun doayları nereden bulabilirim.
Teşekkürler

teqali

Üye
aynı şekilde ben de bir türlü yapamadım. 6210 navigator de işe yaramıyor sanırım.

Arkadaşlar Bende Nokia 6210 navigator var burda okudularıma göre benim cihaz için OS9.3 Cihazlar (FP2) içinde ama onlarla ilgili programları bulamıyorum. Buradaki anlatılanları yapmama rağmen Sys dosyası aktif olmadı (Görememe rağma içeriğine giremiyorum) bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Benim telefona uygun doayları nereden bulabilirim.
Teşekkürler

lionn38

lionn38

Üye
arkadaşım öncelikle emeğine saygı duyuyorum. Lakin yazdıklarını harfi harfine uyguladım hala sertifika sorunu veriyor. bir fark yok yani. Ne yapalım?

AngeLSlayeRS

AngeLSlayeRS

Üye
Hocam Çok Teşekkür Ederim. Süpersiniz:yuru

rewa

rewa

Üye
carlos3x kardesım imei numarasını versem bana da yapabılırmısn? yaparsan dıle benden ne dılersen

seda2

Üye
arkadaşlar gizli dosyalarını evet yaptım ama genede C:sys yok.cıkmıyor.cache data predic video_config var.
bide bu installserver.exe yi nasıl atıcam pc ye indirip rardan cıkardım bt ile yolladım tele ama desteklenmiyor diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt