Abilerim ablalarım kısaca anlatim x plore yi kapatmadan menü tusuna basın ve hellocarbideyi acın seçenek=>menu1 i seçin bana bir soru sordu size kaç tane sorar bilmiyorum. Kac tane sorarsa hepsine evet diin program kapanacak menü tuşuna uzunca basıp calısır durumda olan xploreyi açıyoruz intsallservere böylece sys bine atıyoruz... Ben yaptım ama benimkinde bi sorun cıktı bu defa dosya bozuk diyo tel n80 v 4.0632.0.38 sizde bana yardim edin lutfen help me please.

Arkadaşlar genel sorun olarak mudo.sis programını güvenlik nedeni ile çalıştıramama ve uygulamaları yüklemeye çalışırken dosya bozuk uyarısı olduğunu gördüm.bilge kral bende N73 var ve daha önce tüm hack yöntemlerini denedim ve hepsi eksiksiz çalıştı. Fakat geçen hafta sonu fırmware yeniledim ve şu anda senin anlattığın yöntemi uyguladığımda aynen senin dediğin gibi dosya bozuk yazısı çıkıyor.Versiyon yenilemeden önce bu senin yaptığın yöntem N73 de çalışıyordu.Anladığım kadarıyla nokia bu hack yöntemlerine karşı yazılımı değiştirmiş ve yenileri çıkana kadar SecMan, apttrk,hellocarbide,intsallservere çalışmayacak gibi geliyor.Çünkü bir çok forumda şu anda aynı problemlerden bahsediliyor![]()