Sertifikasız Program yükleme-install Server (yeni modeller eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hüseyin2006

Üye
Çok iyi bir olay.Sertifika olayı tarihe karıştı.Eline sağlık FerreT!

pendik29

Üye
sevgili arkadaşlar ben ne yaptıysam bu sertifika işini halledemedim .ne olur yardım.verdiğiniz programlarda kurarken sertifika problemi diyo.bi yardım lütfen

corchy

corchy

Üye
ya telefona attım yukleyıcı değil ses kaydedıcı cıkıo hemen mesajlara geri dönüyo kafayı yıyecem yardım edın lutfen :(

--------------- Ekleme ---------------

arkadasım emeğine sağlık 6600 çalısır dımı

bilgekralll

Üye
kardeş n 80 de öyle yapın ca dosya bozuk diyo... bide x plore sys i açmıyo hello caribe ile yapıyom :(

goldslayt

Üye
yha ben hepsini yaptım tek kalan install server kaldı onu nasıl yapacam lütfen resimli yaada videolu anlatım

erkan_71

Üye
bilmem sistem dosyası gizli dosya hepsini actım sys var bin yok

zavcu

zavcu

Üye
ustalar iyi hoşta benim n81 e kuramıyorum bu programları hep sertifika hatası veriyo bunu nasıl cözeceğiz lütfen yardım...

bilgekralll

Üye
Abilerim ablalarım kısaca anlatim x plore yi kapatmadan menü tusuna basın ve hellocarbideyi acın seçenek=>menu1 i seçin bana bir soru sordu size kaç tane sorar bilmiyorum. Kac tane sorarsa hepsine evet diin program kapanacak menü tuşuna uzunca basıp calısır durumda olan xploreyi açıyoruz intsallservere böylece sys bine atıyoruz... Ben yaptım ama benimkinde bi sorun cıktı bu defa dosya bozuk diyo tel n80 v 4.0632.0.38 sizde bana yardim edin lutfen help me please.

kaya61545

Üye
Abilerim ablalarım kısaca anlatim x plore yi kapatmadan menü tusuna basın ve hellocarbideyi acın seçenek=>menu1 i seçin bana bir soru sordu size kaç tane sorar bilmiyorum. Kac tane sorarsa hepsine evet diin program kapanacak menü tuşuna uzunca basıp calısır durumda olan xploreyi açıyoruz intsallservere böylece sys bine atıyoruz... Ben yaptım ama benimkinde bi sorun cıktı bu defa dosya bozuk diyo tel n80 v 4.0632.0.38 sizde bana yardim edin lutfen help me please.

bilge kral bende N73 var ve daha önce tüm hack yöntemlerini denedim ve hepsi eksiksiz çalıştı. Fakat geçen hafta sonu fırmware yeniledim ve şu anda senin anlattığın yöntemi uyguladığımda aynen senin dediğin gibi dosya bozuk yazısı çıkıyor.Versiyon yenilemeden önce bu senin yaptığın yöntem N73 de çalışıyordu.Anladığım kadarıyla nokia bu hack yöntemlerine karşı yazılımı değiştirmiş ve yenileri çıkana kadar SecMan, apttrk,hellocarbide,intsallservere çalışmayacak gibi geliyor.Çünkü bir çok forumda şu anda aynı problemlerden bahsediliyor:allalla:

psikolaz

psikolaz

Üye
bilge kral bende N73 var ve daha önce tüm hack yöntemlerini denedim ve hepsi eksiksiz çalıştı. Fakat geçen hafta sonu fırmware yeniledim ve şu anda senin anlattığın yöntemi uyguladığımda aynen senin dediğin gibi dosya bozuk yazısı çıkıyor.Versiyon yenilemeden önce bu senin yaptığın yöntem N73 de çalışıyordu.Anladığım kadarıyla nokia bu hack yöntemlerine karşı yazılımı değiştirmiş ve yenileri çıkana kadar SecMan, apttrk,hellocarbide,intsallservere çalışmayacak gibi geliyor.Çünkü bir çok forumda şu anda aynı problemlerden bahsediliyor:allalla:
Arkadaşlar genel sorun olarak mudo.sis programını güvenlik nedeni ile çalıştıramama ve uygulamaları yüklemeye çalışırken dosya bozuk uyarısı olduğunu gördüm.

öncelikle dosya bozuk uyarısını almamanız için installserver.exe telefonunuzun modeline uyumlu olmalıdır ferret arkadaşımızın verdiği versiyon 9.1 ler için uygundur bende onu kullanınca (telefonum 9.2) haliyle dosya bozuk uyarısı aldım 9.2 ler için olan installserver.exe yi kullanınca dosya bozuk uyarısı almadım.

Telefonunuzun modeline uygun installserver.exe yi
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/sertifikasiz-program-yukleme-install-server-yeni-modeller-eklendi-142133.htmlburadan bulabilirsiniz

2. olarak mudo.sis programını kullanabilmek için kesinlikle telefon hafızasına yüklemeniz gerekmektedir ferret arkadaşımız onu da belirtirse sevinirim aksi takdirde güvenlik nedeniyle açılamıyor uyarısı alırsınız. umarım yardımcı olabilmişimdir

knightvenom

Üye
N96 da yapamadım. hellocarbide yi açıp menu1 e basıyorum programdan cıkıyor ve soru falan da sormuyor.

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
arkadasım birde secman programı ile nasıl yapılıyor onuda anlatır mısın tesekkürler.

arkadasım bende N 8o var ve tarif ettiğin gibi telefona uygun dosyayı indirdim ama x expolre programnda benim telefonda c:\sys\ var bin klasörü gözük müyor nasıl olacaknasıl yapcaz yardımcı olur musun? yada secman programıyla nasıl yapılıyor. ?

delirza

Üye
çook saol

foexan

Üye
samsung i550 kullanıyorum, gizli dosyaları göster dedim sys klasörü görüldü fakat içinde bin klasörü yok

ne yapabilirim

samsung kullanıcıları sertifika konusunda ne yapabilir

besir66

Üye
bayağı işe yarıyo Allah razı olsun

bilgekralll

Üye
Kaya61545 e de teşekkurlerimi sunuyorum Yardım istemeden önce bu konunun tüm sayfalarına bakın lütfen.orada vardır çoğu yardım isteyen bazı kişilere cvp verilmiyo arkadaşlar yanlis yapıyonuz

Ben bu cvbı bir hafta bekledim tekrar teşekkur ediyorum kaya61545 e

adrias

adrias

Üye
sağol hocam

hackersamet_112

Üye
hello kerbide ile denedim menü 1 diyorum hiç bir şey gelmiyor apr trk proğramıyla denemek istiyorum fakat proğramı yüklerken hata veriyo sertifika hatası eriyor lütfen allah rızası için birisi yapsın şu samsun i550 sorunu çok rica ediyorum gerekirse msn filan verebilirim birebir yardımcı olmak için sorunu yapsın çok güzel bi hediye verecem ona

kenanyusuf

Üye
Arkadaşlar ben bu söylenenlerin hepsini yaptım. Tel n95 8gb.ama yinede slide helper unsigned i yükleyemiyorum..sertifika hatası veriyor.bunları yükledikten sonra yüklemeyi farklı mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama normal şartlarda yine yükleme olmuyor.yardımcı olursanız memnun olurum.

extremum55

Üye
c de sys klasörü yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt