Nokia 3110c Kapağın ön camı çatladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stoic

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3110c Kapağın ön camı çatladı.
Herkeslere merhaba,
Geçen gün telefonun ön camı çatladı ve baya da göze batıyo. Orjinal kapak ile değiştirtmek istiyorum ama bir kaç sorum olucak.
1-Orjinal Kapak Türkiye de var mı?
2-Var oldugunu varsayarak herhangi bir telefoncu takarsa, Garanti dışı kalırmı? yani bazı nokia modelleri vidalı oluyo kapakları buda öyle sanırım.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

greenmahaou

greenmahaou

Üye
kardeş hiç söktürme teli at çöpe gitsin.... xd

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Telefoncu takarsa KVK garantisinden çıkar.
Orjinal kapak Türkiye'de var.

stoic

Üye
    Konu Sahibi
ahmett394

ahmett394

Üye
yaa benim bildiğim kadarıyla türkiyede var ama telefoncu degiştirirse mutlaka garanti'den çıkar diye biliyorm

degerli43

degerli43

Üye
sanırım kapak yok kasa halinde 40 ytl gibi fiyatı var sen garantiye götür değiştirsinler nolur nolmaz 5 ytllik kapaklar da ama çin malı mat bi rengi tavsiye etmem

greenmahaou

greenmahaou

Üye
Arkadasım nokia 3210 değil 3110 dan bahsediyorum, Sen her kapagı catlayan telefonu çöpe atıyosan sizin evin çöplerini ben aliyim. :D

sakın alınma kardeş şaka sına yani ..... yukarıdaki arka katılıom.....

ist_pintoz

Üye
aynı sorun bendede var arkadaşım club nokia servisine sordum adam 35 ytl çekti bende öyle kullanmaya devam ediyorum ama kapaklar vidalı değil onu söyleyebilirim çünkü kendim söküp taktım kapakları bi kaç kere :oke:

degerli43

degerli43

Üye
bi kaç gün önce 3ytl ye bi kapak aldım yan sanayi malı yalnız her tarafı siyah değil isterseniz resmini çekip buraya atabilirm kabı takmadım ama duruyo

burakkyg

Üye
hayr vidalı değil aynı tel bendede var usb'nin ordan tırnagınla kaldır cıkıooo

YuRTcU

YuRTcU

Üye
kardes telefoncudan takarsan garantiden cıkar zaten herkes diyo bence nokıa varsa ordan al hemde garantiden cıkmaz para diyorsan normalı 10ytl desek orda 15 ytl gibi ama emin değilim

mahmutcaylak

Üye
orjinal kapak 30lira ;) bence o kadar para vermeye değmez git yan sanayi bi kapak al zaten tuş takımın orjinal önemli olan o ;)

s3b0

s3b0

Üye
bnm de toptan kapak deyiştirmem lazım bi yere gittim sahte alacaktım baktım 3110c için siyah kapak yok gri var penbe var ama normalde sadece siyah kapak olması lazım bnde sadece ekranı aldım ( ön kapağa normalde yapışk bn onu çıkardım öncekinin üstüne japonla yapıştırdın yanlardan taştı çok kötü durdu:( ) hiç önermem bi tuş takımı war tuşlar zot r basıo adam orjinal kapağı çıkarmayı çıkarırıken köşeden kırdı

deniz3553

Üye
nokıa 3110 c cameranın camı catladı değiştirme ımkanım varmı acava ?

mc zebani

mc zebani

Üye
bnde de aynı tel var nasıl becerdin ya kırmayı ??:hmmm garanti camı değiştirmez

dmn_42

dmn_42

Üye
3110c kullananlar buraya :

kejman_123456

Üye
orjinal kapa kvk genpa ve benim çalıştıgım teleservicede var bunun dışında hiçbir yerde bulamazsın sadece tanınmış büyük firmalara dagıtımı yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt