6300 müzik çalar sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bantuma

Üye
    Konu Sahibi
6300 müzik çalar sorunu
ya arkdşlar müzik çaları açtığımda kütüphane güncelleniyor diyo fakat %0 da kalıyor müzik çalar açılmıyor.yardımcı olursanız sevinirim...

POWER

POWER

Üye
Öncelikle hafıza kartını pc ye takıp defrag yapın. Düzelmezse telefonu fabrika ayarlarına çevirin. Yinede olmazsa son çare firmwire güncellemesi yapın. Düzelecektir :)

bantuma

Üye
    Konu Sahibi
eywallah hocam tşkler

POWER

POWER

Üye
Rica ederim. Faydamız olmuşsa ne mutlu bize ;)

bantuma

Üye
    Konu Sahibi
ya defrag nedir?

Cih@t

Üye

Defrag = disk birleştirme

Mesela hafıza kartını pcye taktınız ve bilgigsayarıma F sürücüsü olarak eklendi.Ona sağ tıklayın/özellikler/araçlar/Disk birleştirme

Burdan birleştirme yapabilirsiniz.Ayrıca ortalama ayda 1 veya 15 gunde bir disklerinizi defrag yapmakta fayda var, bilgisayarınızın daha doğrusu harddiskinizi hızı açısından çok önemli.

Kolay gelsin.

bantuma

Üye
    Konu Sahibi
ya kusura bakmayın ben hepsini denedim ama birşey değişmedi dediğiniz herşeyi yaptım başka bi yolu varmı acaba?(telefonu parçalamak dışında:)))

POWER

POWER

Üye
içinde müzik olan başka bir hafıza kartı takın ve aynı işlemi deneyin. Yİne yarıda kesiliyorsa sorun telefondan kesilmiyorsa hafıza kartındandır.
Sorun
Telefondan ise : format attınız hatta firmware güncellemesi yaptıysanız ve hala düzelmediyse sorun donanımsaldır servise vermek dışında yapabileceğiniz birşey yok.
Hafıza kartından ise : telefondan biçimlendirin eğer olmazsa yenisini alın.

funky-facia

funky-facia

Üye
yaw arkadsalar banada bir yardım edeseniz sevinirim
benım elımde nokia 5200 telfon var müzik çalara giridiim zaman müzik çalar başlatılıyor dıyor
daha sonra telefon kendiğinden kapanıp açılıyor ve müzik çalr açılmıyor yardım ederseniz çook sevirinin

BEBEG

Üye
Arkadaşlar 6300 da müzik çalarda müzik çalabilmek için hafıza kartının Noika marka olması gerek...

Cih@t

Üye
Arkadaşlar 6300 da müzik çalarda müzik çalabilmek için hafıza kartının Noika marka olması gerek...

Yok kardesim, suan telefonumda 1 GB kingston marka hafıza kartı var.Babalar gibi calısıyor.

micqrop

Üye
hem hafıza kartım nokia hem kart ı biçimlendirdim her turlu birlestirdim hem telefonu formatladım + güncelledim baska hafıza kartlarıda denedım müzik caları acıyoruz kutuphane guncelliyo %100 olunca haydi bakalım bastan baslıyo we bunun ardı arkası hiç kesilmiyo xD

pc_facker

Üye
bende bir kere %80 de takılmıstı kapatıp açınca düzeldi bir daha yaşamadım telefonumun sürümü 7.21 belki sürüm ile çözülmüştür

megryantr

Üye
madem bişey bilmiyosun bari akıl verme.nokia hafıza kartıymış.

cCcalicCc

Üye
firmware ne yaa?

end_road666

Üye
su wınrar dosyalarını nasıl acıp telefonda okutuyoruz yardım istiyorum cunku yapamadım bir türlü:)

osmandmr

Üye
firmvare guncellemsı nsl yapılıabılır..

3n3sss

Üye
arkadasım jaf tan versıyon attır düzelir o zaman

Üst Alt