Nokia n95 v30 SÜRÜMÜNÜ SERTİFİKALANDIRMA ..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

rapmania_26

Üye
hellocarbideyi yüklediktan sonra capsoff dedinmi demediysen görünmez dedikten sonra xplore git menüye basılı tutarak oky bunları yaptınmı...:oke:
denedim hocam hepsini harfiyen uyguluyorum ama malesef sys içinde bin klasörü görünmüyo. oluşturmak istiyorum izin vermiyo. acaba nerde hata yapıyorum anlamadım. heralde arkadaşın telefon 3.08 sürümü. bende 3.25 var ve yabancı forumlardada bu sürüm hacklenemez yazıyo. offff kafayı yicem yaaa:(:agla
yinede sağolasın hocam ilgilendiğin için
saygılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denedim hocam hepsini harfiyen uyguluyorum ama malesef sys içinde bin klasörü görünmüyo. oluşturmak istiyorum izin vermiyo. acaba nerde hata yapıyorum anlamadım. heralde arkadaşın telefon 3.08 sürümü. bende 3.25 var ve yabancı forumlardada bu sürüm hacklenemez yazıyo. offff kafayı yicem yaaa:(:agla
yinede sağolasın hocam ilgilendiğin için
saygılar

kardeş biraz bekle bir araştırıyım oky merak etme buluruz bir çaresini :oke:;)

rapmania_26

Üye
kardeş biraz bekle bir araştırıyım oky merak etme buluruz bir çaresini :oke:;)
Allah senden razı olsun hocam. cok tesekkürler. inşallah bu sorun ortadan kalkar ya. hiç bişey yükleyemiyorum telefona. :(

kimicim35

Üye
rapmania arkadaşımzın sorununun aynısı bende de var 5320 xm 3.25 sürümü çıldırıcam sys dosyasının içinde bin klosörü gözükmüyor aynı şekilde bende oluşturmak istedim izin vermedi lütfen ilgilenelim anıl kardeş cevabını bekliyoruz

kaptan1611

Üye
ARkadaş nokia6120 ye bu işlemi uygulayamıyorum.kabul etmiyor.Tele yeni versiyon attım(V6.01) oldu bununla bir ilgisi varmıdır lutfen yardımlarınızı bekliyorm

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ARkadaş nokia6120 ye bu işlemi uygulayamıyorum.kabul etmiyor.Tele yeni versiyon attım(V6.01) oldu bununla bir ilgisi varmıdır lutfen yardımlarınızı bekliyorm

arkadaşım olabilir çünkü yeni sürümle içindeki önemli dosyalarda degişiyo degişince eski sertifika sistemi işe yaramıyo 5320xp. dede aynı sorunu yaşıyoruz henüz araştırma içerisindeyim bulunca hemen siteye ekleyecegim :sn::oke:

snipiso

Üye
kaç haftadır e66 için bişeyler arayıp bulamıyordum bu işe yaradı eline sağlık dünya varmış ya rahat rahat program yükleyebiliyorum artık telefona yoksa halimiz haraptı valla eline sağlık tekrar

bendede e66 var, defalarca denenedim olmadı ...bahsedilen programların hiç biri yüklenmiyor..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bendede e66 var, defalarca denenedim olmadı ...bahsedilen programların hiç biri yüklenmiyor..
versiyonun farklıdır arkadaşım şuanda araştırma halindeyim uygun proları bulursam ekleyecegim :sn:

snipiso

Üye
teşekkürler kardeş, bekliyeceğiz yani..

İnşallah olur..

byomr

Üye
deneyeceğim inşallah olur

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
aynı sorun bendede var sys nin içinde bin klasörü yok hellocarbide den yes yaptıktan sonra bi daha x ploreye girilmiyo forumda gezmediğim yer kalmadı bu kadar mı beceriksizim saat 6 da yeni versiyonu yüklediğimden beri uğraşıyorum yaa offf ki ne off :agla

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var sys nin içinde bin klasörü yok hellocarbide den yes yaptıktan sonra bi daha x ploreye girilmiyo forumda gezmediğim yer kalmadı bu kadar mı beceriksizim saat 6 da yeni versiyonu yüklediğimden beri uğraşıyorum yaa offf ki ne off :agla

xploreyi geride bırakacaksın çıkmıycaksın menüye baslı tut öyle çık yani arka planda çalışır bırak.

bide bu N95 yeni sürümde keisnlikle böle bir hata çıkmaz keisn yanlış yapıyosundur.
güncellmeyi kontrol ettim hala v30 zaten yeni bir güncellme çıksa ilk benim haberim olur
işte ispatı

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
xploreyi geride bırakacaksın çıkmıycaksın menüye baslı tut öyle çık yani arka planda çalışır bırak.

bide bu N95 yeni sürümde keisnlikle böle bir hata çıkmaz keisn yanlış yapıyosundur.
güncellmeyi kontrol ettim hala v30 zaten yeni bir güncellme çıksa ilk benim haberim olur
işte ispatı

tamam dostum problem arkaya atmada değil benim x-ploreyi kullanmamda kopyalamadaymış şimdi hallettim çok teşekkürler sakin kafayla daha iyi oldu :islik

kaptan1611

Üye
ilgin için sağol birader.yeni hack i sabırsızlıkla bekliyecegim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım olabilir çünkü yeni sürümle içindeki önemli dosyalarda degişiyo degişince eski sertifika sistemi işe yaramıyo 5320xp. dede aynı sorunu yaşıyoruz henüz araştırma içerisindeyim bulunca hemen siteye ekleyecegim :sn::oke:
ilgin icin sağol birader. Yeni hacki sabırsızlıkla bekliyeceğim.

pasamitat

Üye
eline saglık üstat.
benim bir sorunum olustu "Caps On" ve "Caps Off" ları yüklemeden önce gizli dosyaları görüyordum.şimdi göremiyorum.caps off yaptıgımda telefon kapanıyor.tel n73 tür.
installserver.exe yi bin dosyasına kopyalıyamıyorum.yardımcı olursan sevinirim.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eline saglık üstat.
benim bir sorunum olustu "Caps On" ve "Caps Off" ları yüklemeden önce gizli dosyaları görüyordum.şimdi göremiyorum.caps off yaptıgımda telefon kapanıyor.tel n73 tür.
installserver.exe yi bin dosyasına kopyalıyamıyorum.yardımcı olursan sevinirim.
helocarbide yüklümü önce ona girip menü tuşuna basıp done prbly diye bişey çıkar yes deyip çıkıyorsun sonra cap off diyosun kapanmaz ama hellocarbideye girmeden yaparsan kapanır oky bende de aynısı olmuştu:oke:

cyni3

cyni3

Üye
arkadaslar benim 6220 de 3.06 versiyon yukluydu icinde buna benzer bir hacks programi vardi.versiyonu birkacgun once 3.23'e yukselttim ayni programi yukleyemiyorum.size sorum bu program olurmu veya teli ilk versiyonuna nasil dondurebilirim hard format olur mu basina gelen varmi

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar benim 6220 de 3.06 versiyon yukluydu icinde buna benzer bir hacks programi vardi.versiyonu birkacgun once 3.23'e yukselttim ayni programi yukleyemiyorum.size sorum bu program olurmu veya teli ilk versiyonuna nasil dondurebilirim hard format olur mu basina gelen varmi
cyni3 arkadaşım bilgin olmadıgı için açıklıyım
güncellemeleri asla geriye döndüremezsin.
burdaki verdiğim pro eski versiyonun içindi yenisi için şuanda araştırma halindeyim buldugum zaman ekleyecegim:oke:

cyni3

cyni3

Üye
arkadasim ilgin icin cok tesekkurler acaba hard format denesem tel ilk haline donermi cunku aldigimda 3.06 vardi ben turkce menuyle 3.23 yaptim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasim ilgin icin cok tesekkurler acaba hard format denesem tel ilk haline donermi cunku aldigimda 3.06 vardi ben turkce menuyle 3.23 yaptim
hayır kesinlikle dönmez sadece ayarları sıfırlar..

Üst Alt