Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

Don vito

Üye
aynı problem bendede var arkadaşlar bi el atın yaa lütfen

PRoDi

Üye
arkadaşlar ..
Araçlar menüsünden Verilerimi yönet ordan konumlarıma en son kaydemişolduğunuz yere girip kaydetmiş olduğunuz konumun adnı ordan değiştirebilirsiniz burdan düzeltme yapıldıktan sonra programdan atmıyor bilginize.....

O şekilde yaptı m yinede olmuyorr

m.meric2

m.meric2

Üye
Çok teşekkürler Telefonum N82 ve dediklerini aynen yaptım. Mükemmel çalışıyor.

kamukaci

kamukaci

Üye
ya sadece yolları gösteriyor kaba taslar yerleşim yerlerini falan göstermiyormu bu program yavv

daymoon

daymoon

Üye
paylasım için tesekkurler cok begendim su an indiriyorum umarım sorunsuz yukler ve kullanırım kurduktan sonra tekrar tesekkur ederim

swedish

swedish

Üye
kardes, isvec haritasini nerden bulabilirim?

pataya

Üye
üstat,
dediğin formatta gerekli yüklemeleri yaptım. zaten garmin 4.10 kullanıyorum standart yükleme prosedürü. fakat senin dosyalar yükledikten sonra garmin kurulumuna geçtiğimde kurulum yapacak memory stick bulunamadı mesajı çıkıyorve geri dönüyor. sorun ne olabilir yardımcı olursan sevinirim.

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
evet kullanıcıların denemeleri de aynı sonucu verdi deneyen ve buraya yazan herkese teşekkürler. Konum adını değiştikten sonra programdan dışarı atma sorununu garminnn acil çözmesi lazım. şuan kaba taslak basit yapıda kullanılabiliyor.
Konum kaydı yapmıyorsunuz!!

daymoon

daymoon

Üye
dun mesaj atmıstım kurunca neticeyi bildiririm diye kurlum anlatımın dogrultusunda yaptım ve netice mukemmel sorunsuz calısıyor paylasımın için çok tesekkur ederim gercekten harika sadece batarya cabuk bitiyor oda dogaldır herhalde tekrar tekrar tesekkurler.

agha

Üye
reis bu 5.0.10 da google eklentisi trafik eklentisi felan çıkmıyor bir bakarsan sevinirim iyi çalışmalar

tamam düzelttim eline sağlık( tekrar bozuldu bu sorunu yaşayan arkadaş var mı?)

h.murat

Üye
reis kardeşim ellerine sağlık,dediklerini aynen n95teyaptım çokgüzel çalıştı emeğine sağlık.

gookhaan2

Üye
hocam not defteri nasıl açılıyor

mhazar0

Üye
merhabar arkadaşlar ben Symbian OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 işletim sistemli noki N79 aldım bu telefonda da çalışırmı
teşekkür ederim

seydiaa

Üye
çok teşekkür ederim ellerine sağlık reis

Deralej

Üye
Arkadasim tesekkürler yardim icin!Onu hallettim simdi sorunsuz calisiyor!Ama yine bir sorunum var!Sesli anlatim calismiyor haritada herseyi gösteriyor,nekadar hizli gidiyorsun,kac km uzak....!Ama ses yok mesala sola dön,saga dön felan hicbirsey yok!Neden kaynaklaniyor olabilir!Yardimlar icin tesekkürler!:(

ULTIMATE-BENZ

ULTIMATE-BENZ

Üye
Arkadasim tesekkürler yardim icin!Onu hallettim simdi sorunsuz calisiyor!Ama yine bir sorunum var!Sesli anlatim calismiyor haritada herseyi gösteriyor,nekadar hizli gidiyorsun,kac km uzak....!Ama ses yok mesala sola dön,saga dön felan hicbirsey yok!Neden kaynaklaniyor olabilir!Yardimlar icin tesekkürler!:(
ayarlardan ses ayarını kontrol et hocam.kapalı olabilir.yine çalışmazsa yüklemede ses dosyalarında problem var.

sanalcakal10

Üye
Emeğinize sağlık teşekkürler.....
Birde bana BALIKESİR/EDREMİT/AKÇAY/ALTINOLUK ve ÇANAKKALE YENİCE HARİTALARI LAZIM NEREDEN BULABİLİRİM ACABA????

naksi

Üye
degerli kardesim sen su unl dosyalarini genis bir sekilde nasil yapilir anlativer bi zahmet.galiba butun sorun onlarda.bendede ayni sorun var.ekli gps yi bulamiyorum.yardim lutfen///

--------------- Ekleme ---------------

avrupa haritalarinida eklerseniz size buyuk dua ederim.bende avrupada tasiyorum hollanda.tesekkurler kardesim simdiden...

betemer

Üye
arkadaşlar merhaba, bu garmin 5 deki ekranın donması ve programdan atması sorununu halledebildinizmi acaba? garmini açtıktan sonra donma ciddi derecede hat safhada kapatmak zorunda kalıyorum yada kendiliğinden atıyo programdan bi güncelleme yada ayarımı var acaba yoksa garmin 5 de olan genel bir sorun mu var? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üst Alt