5.0.0 sürümünde ciddi bir hata var. sizde de oluyor mu bilmiyroum. konumlarıma adres kaydettiğinizde GİT dediğinizde gidiyor,ancak bu konumun adını '' iş yeri'' , '' evim '' ''alışveriş merkezi'' gibi değişikliğe uğrattığınızda GİT düğmesine basınca GARMİN programdan otomatik çıkıyor.
Yükleyen arkadaşlar bunu deneyebilr mi? bu sorunun çaresi varmı?
usta ben yuledim ve ev olarak kayit ettim evi eve git e bastigimda benim kinde cikmiyo dogrudan buluyo
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar bu arada bu navigasyon icin poi leri koyabilirmisiniz buraya?
öncelikle bu kadar detaylı anlatıma ve emeğinize sağlık.bu kadar kişi deneyip tamam dediğine göre çalışıyor ancak bende ki sorun şöyle ki ;
dediğiniz herşeyi harfiyyen yaptım.garmin kuruluyor programı açmak istediğimde açılır gibi olup sonrasında hiçbirşey yapmadan nokia ana menüye dönüyor.ne bir uyarı mesajı nede programın çalıştığına dair bir belirti.sanki uyumsuz bir donanım varmış gibi.telefonum n 78 vede hack' li.yardımlarınız için teşekkür ederim.yardımı olacak arkadaşların pm ve [email protected] ' a yardımlarını beklerim.
Valla arkaşım zor değil aslında sadece şu unl dosyaları yaparken biraz dikkat isteyen bişey o kadar.istersen sana yardımcı [email protected] bu adresten bana ulaşabilirsin.biz faydalanıyorsak yapamayan arkadaşlarada yardım etsek aslında iyi olur kanısındayım ben. herkes faydalansın.
o kadar basit bir hata yapmışım ki.ben root klasörü içindekileri değil klasörü toptan atıyormuşum.ha bir de unl yapmadan önce klasör seçeneklerinden bilinen dosya uzantılarını sakla seçeneğini deaktive etmek mutlaka gerekli
güzergaha uygun gitmiyordu belki ama bildiğim yollar olduğu için cihazın verdiği yolların daha kısa ve akıcı olduğu da bir gerçekti.ayrıca diğer navi programlarına göre daha kısa zamanda rota tayini yapıyor ve rota harici yollara girildiğinde düzeltmeleri daha çabuk yapıyordu.ve anlatımlar diğerlerine göre daha temiz ve tam.diğerlerinde sola deyip kalıyor bunda ise sola dön gibi cümleyi bitiriyor.bu sebeple bir numaram GARMIN.teşekkürler REİS ve diğer emeği geçenler.

Kurduğuna sevindim.daha öncede bahsetmiştim kuramayan arkadaşlar yardım etmek lağzım.ama sana bişey söyliyim garmin beni o kadar tatmin etmedi açıkçası. bende mcguider gps de var ben onu kullanıyorum.oda çok güzel.onu bidene derim.eureka. kardeşim sağol ama ben sorunu hallettim.ne kadar harfiyyen yaptım desemde bu kadar moron olabileceğim aklıma gelmemişti.o kadar basit bir hata yapmışım ki.ben root klasörü içindekileri değil klasörü toptan atıyormuşum.ha bir de unl yapmadan önce klasör seçeneklerinden bilinen dosya uzantılarını sakla seçeneğini deaktive etmek mutlaka gerekli
kusursuz çalışıyor.özellikle yaşadığım şehir Ankara hemen hemen mükemmele yakın haritalanmış. ancak hava bugün itibarı ile kapalı olduğu ve uyduyu tam olarak göremediğinden bugün sabah bağlantı sorunları yaşadım.yoksa dün gece işe giderken belediye otobüsünde ortada özallikle durduğum halde mükemmel yer tayini ve rota bilgisi veriyordu.güzergaha uygun gitmiyordu belki ama bildiğim yollar olduğu için cihazın verdiği yolların daha kısa ve akıcı olduğu da bir gerçekti.ayrıca diğer navi programlarına göre daha kısa zamanda rota tayini yapıyor ve rota harici yollara girildiğinde düzeltmeleri daha çabuk yapıyordu.ve anlatımlar diğerlerine göre daha temiz ve tam.diğerlerinde sola deyip kalıyor bunda ise sola dön gibi cümleyi bitiriyor.bu sebeple bir numaram GARMIN.teşekkürler REİS ve diğer emeği geçenler.
![]()
YARDIM!!!
Arkadaslar ben N95 8GB kullaniyorum ve garmin programini tamamen anlatilan gibi yükledim!Bütün dosyalari yaptim haritayida yükledim calisiyor.Sadece sehiri yazdiktan sonra (git)e basiyorum Daha iyi gps dogrulugu bekleniyor yaziyor!Bekliyorum ekranda,daha iyi gps dogrulugu bekleniyor yazan yer yesil oluyor doluyor ama biraz bekliyorum geri kücülüyor,hic bir defa tam dolmadi!Neden olabilir acaba?Yardimlar ici tesekkürler!