Bırakın Da iremm Selam Verebilsin Şu Foruma Ağız Tadıyla!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bırakın Da iremm Selam Verebilsin Şu Foruma Ağız Tadıyla!..
Evet! Haydi gelin biraz nostalji yapalım!..

arkadaslar ben sitenize yeni üye oldum forumlara baktığım kadarıyla süpersiniz insallah hep böyle devam eder bende güzel paylasımlarla aranızda bulunmaya çalıcağım baktımda bulamadım yöneticiler veya arkadaslar bilen warmı? burada tanışma veya kendini tanıtma diye bişey bulamadığım için bende bu baslık altında kendimi tanıttım tekrar meraba :)
Ne kadar da tatlı değil mi :coold: Böyle pek bir efendi, uslu...
Tabii öyle olmadığını ilerleyen günlerde forum ahalisi görecektir :)
Forumumuza bir yaramaz gelmiştir!.. :seytan:
Bilin bakalım kim?
iremm

Küçük irem forumumuza iştirak ettiği 13 Ocak 2008'den sonraki günlerde kah konu dışında emeklemiş kah mizah bölümünde derken 8. konusunda konuşmayı öğrenmiş ve foruma hitabederek üstteki mesajı yazmıştır ağabeylerine ablalarına. (24.01.2008)
Elbette minik irem yanlış yerde açmıştır konuyu ve konu hemen taşınmıştır.
Ona ilk cevap yazan Nazy ve mservank olmuştur ve tesadüf o ki ilerleyen günlerde en çok muhattap olacağı kişiler de yine onlar olacaktır.
Konuşmayı yeni öğrenen irem o günlerde ve ilerleyen bir süre içinde büyük büyük yazmakta, bağırmaktadır foruma :)

Foruma gelen iremm hanımın ne kadar yaramaz olacağı, forumda ne kadar tanınacağı, şiddetli tartışmalara gireceği ve sevileceği daha foruma selam verdiği konudan bellidir!!!
Zira selam verdiği konusu 21 sayfada 205 cevap almış, şiddetli tartışmalara sahne olmuş ve nitekim o zamanların yöneticisi ousahin arkadaşımız tarafından kilitlenmiştir :)
Halbuki minik irem yalnızca selam vermiştir :gul:

Ama irem bu, uslu durmaz ki!..
31.03.2008'de foruma 3 gün girmediği için bir kere daha selam vereyim der.
Sonuç aynı :ehe:ehe:ehe
8 sayfada 74 cevap ve kilit :)
Bu ikinci selam konusuna da ilk mesaj, tesadüf o ki, son açtığı selam konusuna ilk cevap veren alperenbuğra tarafından, aynı cümlenin kurulması suretiyle verilmiştir! :)
Pek değişken biri değil sanırım alperenbuğra arkadaşımız :gul:

31.03.2008, 13:32
Hoşgeldiniz Irem Sultan :nargile:
16.11.2008, 11:15
Hoşgeldiniz iremm sultan ;)
8 ay geçmiş ama alperenbuğra'dan gelen tepki aynı :gul:

Selam deneme 1: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/slm-ben-iremm-88288.html
Selam deneme 2: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/slmmmmmmmmmmm-120285.html

Sonuç olarak siteye ağız tadıyla bir selam verememiştir irem...

Şimdi yine bir deneme yapmış :hmmm

Selam deneme 3: http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/slm-ben-iremm-2-a-4-175192.html#post1128518

Haydi hayırlısı :ehe
İnşallah bu sefer ağız tadıyla bir selam olur da kilitlenmez konusu, yemezler MaxiCep sakinleri birbirini konuda :ehe

jöly

Üye
:kop::kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İremm bakalım neler diyecek meraklanmıyor değilim açıkcası :)

Zaten açtığı konular hep hit oluyor:) Böyle bildim böyle söylerim:)

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
acaba sultanlık nerdn geliyr????

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:kop::kop:

Solamente

Üye
:kop::kop::kop:

Soneday

Soneday

Üye
süper araştırma :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yahu gelene hoşgeldin; gidene hoşçakal, uğurlar ola denir. Ne var ki bunda :nargile:

iremm

iremm

Üye

Öncelikle şunu belirteyim praetor üşenmemiş baya bi araştırma yapmış teşekkür ederim...Hatırlamak güzel oldu :) bazen bende şöyle eski konularıma göz atıp nostalji yapıyorum maxide geçirdiğim hergün benim için çok değerli bu konudanda anlıyorum ki maxide geçirdiğim hergün sizin içinde öyle değerliymiş teşekkür ederim tekrar...;)

gelelimmm yazdıklarınaaa:deal:

Evet! Haydi gelin biraz nostalji yapalım!..

Ne kadar da tatlı değil mi :coold: Böyle pek bir efendi, uslu...
Tabii öyle olmadığını ilerleyen günlerde forum ahalisi görecektir :)
Forumumuza bir yaramaz gelmiştir!.. :seytan:
Bilin bakalım kim?
iremm

YA sizdeee ben hala öyle uslu efendiyim ne yaramazlığımı gördünüz:naughty: :ehe

Küçük irem forumumuza iştirak ettiği 13 Ocak 2008'den sonraki günlerde kah konu dışında emeklemiş kah mizah bölümünde derken 8. konusunda konuşmayı öğrenmiş ve foruma hitabederek üstteki mesajı yazmıştır ağabeylerine ablalarına. (24.01.2008)
Elbette minik irem yanlış yerde açmıştır konuyu ve konu hemen taşınmıştır.
Ona ilk cevap yazan Nazy ve mservank olmuştur ve tesadüf o ki ilerleyen günlerde en çok muhattap olacağı kişiler de yine onlar olacaktır.
Konuşmayı yeni öğrenen irem o günlerde ve ilerleyen bir süre içinde büyük büyük yazmakta, bağırmaktadır foruma :)

:mahcup: Hiç sormayın şu "büyük büyük yazma" meselesini böyle yazmam yüzünden kim ne söylemedikii :agla hakikaten eski yazılarıma bakıyorumdaa niye öyle büyük yazıyormuşum hala akıl erdiremiyorum :D neyse tatlı bir anı olarak kaldı fena mı...öyle büyük yazmasaydım o zmnlar o kdr eleştiriden snra bu kdr sevilen bir üye olmazdım...Nazy ve Servana gelince :)
İlk zmnlar ben servanı şu "M" yüzünden kız zannediyodum Merve yani ben bi kere Merve diyince :mahcup: Murat olduğu:ehe anlaşıldı Nazy ise efendim ben o zmnlar gariban bir üyeydim Nazyde co admin falan değil senin bnm gibi üye :ehe forumda baya keyifli sohbetlerimiz oldu satranç oynadık yendim:ehe ilk defa burada açıklıyorum kızmasın ama:mahcup: öyle öyle öyle çok sevdiğim kişiler oldu Ali ve Sevan
(Ali yine yenmediğimi iddia etsede inanmayın:ehe)
Foruma gelen iremm hanımın ne kadar yaramaz olacağı, forumda ne kadar tanınacağı, şiddetli tartışmalara gireceği ve sevileceği daha foruma selam verdiği konudan bellidir!!!
Zira selam verdiği konusu 21 sayfada 205 cevap almış, şiddetli tartışmalara sahne olmuş ve nitekim o zamanların yöneticisi ousahin arkadaşımız tarafından kilitlenmiştir :)
Halbuki minik irem yalnızca selam vermiştir :gul:

:mahcup: Hiç sorma yaaa sadece bi slmdı dediğin gibi:ehe

Ama irem bu, uslu durmaz ki!..
31.03.2008'de foruma 3 gün girmediği için bir kere daha selam vereyim der.
Sonuç aynı :ehe:ehe:ehe
8 sayfada 74 cevap ve kilit :)
Bu ikinci selam konusuna da ilk mesaj, tesadüf o ki, son açtığı selam konusuna ilk cevap veren alperenbuğra tarafından, aynı cümlenin kurulması suretiyle verilmiştir! :)
Pek değişken biri değil sanırım alperenbuğra arkadaşımız :gul:

31.03.2008, 13:32
16.11.2008, 11:15
8 ay geçmiş ama alperenbuğra'dan gelen tepki aynı :gul:

:ehe "3 gün girmediği için " walla unutmuşum :ehe wayyy bee demekki 3 gün bile maxinin hasretine dayanmıyormuşum:)
Alperenin tepkisinin aynı olması doğal çünkü her iki konudada belli bir aradan snra siteye geliyorum :ehe

Selam deneme 1: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/slm-ben-iremm-88288.html
Selam deneme 2: http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/slmmmmmmmmmmm-120285.html

Sonuç olarak siteye ağız tadıyla bir selam verememiştir irem...

Şimdi yine bir deneme yapmış :hmmm

Selam deneme 3: http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/slm-ben-iremm-2-a-4-175192.html#post1128518

Haydi hayırlısı :ehe
İnşallah bu sefer ağız tadıyla bir selam olur da kilitlenmez konusu, yemezler MaxiCep sakinleri birbirini konuda :ehe

yok canım sizdeee yaniii konum kilitlenmez mrk etmeyin :ehe yani inş. öyle olur:bilmem:

Ve son olarak maxiyi bana bu kdr sevdiren değerli üye arkadaşlarıma bu konuyu açarak yazının en başından itibaren yüzümde tatlı bir tebessüm sağlayan arkadaşım praetor a çok çok çok teşekkür ediyorum...Daha nice böyle güzel anılarımızın paylaşıldığı konuları görmek dileğiyle:)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
iremm dedinizde aklıma şahan geldi...neysee:islik

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Süper Olmuş :ehe :ehe :ehe

begümm

Üye
ya bu iremi nie bu kadar çok seviyosunuz kızda şeytan tüyümü var nedir gıcık kız :@(şaka şaka bnm cnm o yha :op:) yazılarının büyük olmasına niyeyse hiç şaşırmadım normal yazısıda doktor yazısı gibi yazdıklarını henüz kendisinden başka okuyabilen yok(kuzen alınmadın dimi:islik)

iremm

iremm

Üye
ya bu iremi nie bu kadar çok seviyosunuz kızda şeytan tüyümü var nedir gıcık kız :@(şaka şaka bnm cnm o yha :op:) yazılarının büyük olmasına niyeyse hiç şaşırmadım normal yazısıda doktor yazısı gibi yazdıklarını henüz kendisinden başka okuyabilen yok(kuzen alınmadın dimi:islik)

benim yazımmı doktor yazısı gibiymiş :hmmm hadibehhhhh...ama şöyle birşeyde var zeki insanların yazısı genellikle öyle oluyormuş bknz einstein :naughty: :ehe

begümm

Üye
benim yazımmı doktor yazısı gibiymiş :hmmm hadibehhhhh...ama şöyle birşeyde var zeki insanların yazısı genellikle öyle oluyormuş bknz einstein :naughty: :ehe

hmnde tilkiliğine kullan ztnn:grrr:
sen yok musun şeytana değil pabucunu ters giydirmek giydirmezsin bile:seytan6:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
iremsiz forum olmaz:ehe
güzel araştırma praetor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt