allah rızası için yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kubilay7894

kubilay7894

Üye
    Konu Sahibi
allah rızası için yardım edin
arkadaşlar ben nokia 7610 kullanıyorum arkadaşımdan bluetooth mesajı aldım .sis uzantılı bir dosyaydı ve yükledim(keşke yüklemez olsaydım) sonradan sildim. 10 dk sonra olan oldu telefon kendi kendine açılıp kapanıyor mesaj yolluyor web giriyor . *#7370#,*3yes on/off tuşuna basılı tutmaya kadar herşeyi denedim virüs programlarıda işe yaramadı.telefoncuya sordum 10 ytl ye yaparız dedi ne yapmam gerek lütfen söyleyin şimdiden teşekkürler:sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur:

ugurkoska

Üye
ver 10 ytl yi kurtul kardeş

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaş antivirüsler işe yaramıyorsa. hard format atacaksın mecburen. öncelikle telefon hafızasındakileri bir şekilde yedekleme yap(önemli dosyalar,rehber,ajanda kaydı vs.)
sonra. telefonu kapat. (*) (3) (yes) bu üç tuşa basılı tutarak telefonu aç. ekranda 'formating' yazısı çıkınca bırak, ve telefonun açıldığında edki haline dönecektir.

eğer hafıza kartınada bulaşmışsa onuda formattan önce ve sonra biçimlendirmelisin.

kubilay7894

kubilay7894

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş antivirüsler işe yaramıyorsa. hard format atacaksın mecburen. öncelikle telefon hafızasındakileri bir şekilde yedekleme yap(önemli dosyalar,rehber,ajanda kaydı vs.)
sonra. telefonu kapat. (*) (3) (yes) bu üç tuşa basılı tutarak telefonu aç. ekranda 'formating' yazısı çıkınca bırak, ve telefonun açıldığında edki haline dönecektir.

eğer hafıza kartınada bulaşmışsa onuda formattan önce ve sonra biçimlendirmelisin.

olmuyo kardeş öle yapdım kaç kere denedim olmadı virüsün adı commwarrior diye bişi nalet bir virüsmüş :agla:agla:agla

Nazy

Nazy

Üye
hafıza kartınada bulaşmış olabilir
bu yüzden hem hafıza kartına hemde telefonuna format atmalısın

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar ben nokia 7610 kullanıyorum arkadaşımdan bluetooth mesajı aldım .sis uzantılı bir dosyaydı ve yükledim(keşke yüklemez olsaydım) sonradan sildim. 10 dk sonra olan oldu telefon kendi kendine açılıp kapanıyor mesaj yolluyor web giriyor . *#7370#,*3yes on/off tuşuna basılı tutmaya kadar herşeyi denedim virüs programlarıda işe yaramadı.telefoncuya sordum 10 ytl ye yaparız dedi ne yapmam gerek lütfen söyleyin şimdiden teşekkürler:sukur::sukur::sukur::sukur::sukur::sukur:
Arkadaşım aynı olay benim 7610 telefonuma da olmuştu.senin yapacacağın hiçbir format işe yaramaz.bendede yaramamıştı.telefoncuya verdim anca düzeldi.en garantilisi bu bence.Kolay gelsin

ronaldinho_2751

ronaldinho_2751

Üye
telefonu güncellemeyi dene bi :)

guvenkaya

guvenkaya

Üye
burdan versiyonu yukselt olmazsa benim siteye gonderdigim phoneix programiyla flash at telefonun her seyi silinsin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Olmaz ise version yükselt.

kubilay7894

kubilay7894

Üye
    Konu Sahibi
sorun halledilmiştir herşey için sağolun thank you very much birşey yazmanıza gerek yok :sn:

dogandoganay

dogandoganay

Üye
ver 10 ytl yi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt