Skyfire Symbian 6746 S60

Sponsorlu Bağlantılar

yolcuuu

Üye
ya proğram müthiş evde falan kullanıyorum.ama hem download için hem yeni pencere açılmıyor hem birşeyler tükleyemiyorsun forumda falan çalışmıyor ama aynı özelliklerde dediğim eksiklerin kapatıldığı güzel bir program arıyorum.

opera yı mini opera kullanıyorum java yani.

diğer opera 8.5 E51 OS9.2 S60 R3 TE ÇALIŞMIYOR. daha doğrusu çalışıyor ama hiç bir yere giremiyorsun tuşları falan tanımıyor yani.

telefonun kendi web browser ı nında tuhaf tuhaf yazı stilleri çıktı font bozuk.

öyle yani arada kaldık
demiştik

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Bozuk değil yolcuuu :S

endera

Üye
+1 ile başlıyor + 1 değişmiyor ki nasıl +90 girebiliyorsunuz anlamadım.. neyseki +1 ile başlasan kabul ediyor

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
valla sizin ip baska yerden mi gözukuyo anlaadım ben her girdiğimde +9 oluyor :)

e-mail = [email protected]
şifre = 123456

isteyen deneyebilir..

murat kara

murat kara

Üye
Calistırdım oldu kardes aramadın esıntı

cs1453

cs1453

Üye
üyeliğimi paylaşabilirim isteyenler özel msj atsın

bilgekralll

Üye
Arkadaslar gprs hakkında cok arastırmalar yaptım su an kullandığım tel n80 wifi kullanıyorum. Onceki telim 6630 du gprs kullanıyodum tavsiye etmem ama ille gprs kulanman gerekiyorsa turkcell öneririm günlük paket 10 kntr. 1 yazıp 2260 a yolla o seni yonlendirir.30 mb ile sınırlıdır. Bide programlarda ve msn de wap ile bağlanamazsınız orn.turkcell internet. ile bağlanabilirsiniz. Ayar yoksa Ayarlar=>bağlatı=>erişim noktasına gidin. Erisim noktası ismi ne internet yazın gerisini kafadan da yazsanız olur hiç karısmasanızda olur önemli olan erişim noktası ismidir yani...net paketi aldıktan sonra *456*3# i arayıp kaç mb kaldığını ogrenin.paket bittikten sonra nete girmeyin.dediğimi yaparsanız 300-500 kntr yerine 10 kntr gider...arada bir kaç mb kaldığına bakın...

--------------- Ekleme ---------------

Dediğim sadece turkcell icin gecer. Bide saat kaçta alırsanız alın gece saat 24 te(12 de) bitiyo...gprs ile kafanıza takılan bi yer olursa buraya yazabilirsiniz.ben soruyu gorunce cevabını yazarım...burası yerı değil ama...

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar gprs hakkında cok arastırmalar yaptım su an kullandığım tel n80 wifi kullanıyorum. Onceki telim 6630 du gprs kullanıyodum tavsiye etmem ama ille gprs kulanman gerekiyorsa turkcell öneririm günlük paket 10 kntr. 1 yazıp 2260 a yolla o seni yonlendirir.30 mb ile sınırlıdır. Bide programlarda ve msn de wap ile bağlanamazsınız orn.turkcell internet. ile bağlanabilirsiniz. Ayar yoksa Ayarlar=>bağlatı=>erişim noktasına gidin. Erisim noktası ismi ne internet yazın gerisini kafadan da yazsanız olur hiç karısmasanızda olur önemli olan erişim noktası ismidir yani...net paketi aldıktan sonra *456*3# i arayıp kaç mb kaldığını ogrenin.paket bittikten sonra nete girmeyin.dediğimi yaparsanız 300-500 kntr yerine 10 kntr gider...arada bir kaç mb kaldığına bakın...

Dediğim sadece turkcell icin gecer. Bide saat kaçta alırsanız alın gece saat 24 te(12 de) bitiyo...gprs ile kafanıza takılan bi yer olursa buraya yazabilirsiniz.ben soruyu gorunce cevabını yazarım...burası yerı değil ama...

Bunu bilmiyordum ama gene tavsiye etmem cepten gprs yi kullanmayı suan itibariyle 3g gelene kadar neden derseniz bi mynet sayfası açmak demek 1,5 mb yani vodafone göre 15 köntör :) turkcelle de 10 kere açarsın :) avea da 5 kere neyse en iyisi sadece gprs sadece ve sadece msn için kullanın dostlar benden sölemesi..

bilgekralll

Üye
bende tavsiye etmiyorum ille girecem diyenler ole yapsa daha ii olur diyorum yanlışmıyım

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
bende tavsiye etmiyorum ille girecem diyenler ole yapsa daha ii olur diyorum yanlışmıyım

illaki giricem diyorsanız gprs ile zor durumdaysanız tabiki girmek zorunda kalabiliriz ama çok kontör yer en güseli msn de 24 saat online olun msn de mig33 le gideceği taş çatlasa kontör miktarı 3 dür :) yani şu oluyor normal olarak günde 2 kontöre geliyor ve paketlere karşılaştırdıgımızda bedavaya geliyor sadece msn tabiki :)

mukamukamuka

mukamukamuka

Üye
dostum bu program bomba olmus elinize saglık ..yalnız programa girince beyaz sayfada birsürü küçük yazılar cıkıo...telefon menüsünden tekrar skyfire a girince acılıo oteki acık kalıo anlamadım ? STUDIO Cons... yazıo o dediğim sayfanın adında menü çubuğunda acılıo sky fire ile birlikte...

ya bide bu videoları izlerken tam ekran moduna nası gecicez bilen varmı yada sadece zoom la mı yetinicez...

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu program bomba olmus elinize saglık ..yalnız programa girince beyaz sayfada birsürü küçük yazılar cıkıo...telefon menüsünden tekrar skyfire a girince acılıo oteki acık kalıo anlamadım ? STUDIO Cons... yazıo o dediğim sayfanın adında menü çubuğunda acılıo sky fire ile birlikte...

ya bide bu videoları izlerken tam ekran moduna nası gecicez bilen varmı yada sadece zoom la mı yetinicez...

Arkadaşım o dediğin herkezde oluyor genellikle sanırım beta sürümü oldugundan dolayı oluyor.2. olaraj tam ekran izlemek için yaklaştırma yapabilirsin sorun ortadan kalkar düşünüyorum :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Maalesef N78 de çalışmaz denenmiştir..Saygılar..
ben n78 e yükledim program açılyor mail adresimi giriyorum fakat biraz sonra 'plase check your phone connection settings then try again later'diye bir uyarı veriyor.galiba internet ayarları ile ilgili.

lirix87

Üye
ya arkadaslar bende kurdum ama goruntuler cıkmıyoo

sekomaster

Üye
arkadaşlar e65 kullanıcısyım bi turlu olmuyor.herşeyi harfiyen yaptığım halde hata veriyor telefonunuzun ayarlarını kontrol edin diyor.oysa ki sabahtan akşama kadar netteyim ve en ufak sorunyaşamadım.lutfen yardımcı olun cok teşekkurler

delirza

Üye
saol

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
ben n78 e yükledim program açılyor mail adresimi giriyorum fakat biraz sonra 'plase check your phone connection settings then try again later'diye bir uyarı veriyor.galiba internet ayarları ile ilgili.

Dostum GPRS ile mi bağlanmaya çalışıyorsun analmadım biraz daha açık lütfen..

ya arkadaslar bende kurdum ama goruntuler cıkmıyoo

Nasıl görüntüler çıkmıyormu :) Olurmu ya dostum bu program sırf bunun için zaten tam olarak nerde oluyor sorunu tam anlatırsan sevinirim..

arkadaşlar e65 kullanıcısyım bi turlu olmuyor.herşeyi harfiyen yaptığım halde hata veriyor telefonunuzun ayarlarını kontrol edin diyor.oysa ki sabahtan akşama kadar netteyim ve en ufak sorunyaşamadım.lutfen yardımcı olun cok teşekkurler

Dostum e65 için hiç bilgim yok sende tam oalrak anlatırsan derdini çare bulabiliriz inşallah..

Önemli değil Kardeşim sende saol :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Esinti arkadaş hayır n78 ile Wireless ile bağlanıyorum ama bütün internet ayarlarını becerebildiğim kadarı ile elden tekrar geçirdim ama nafile.hala yukarıda yazdığım hataları veriyor.şu programı gerçekten çok merak ediyorum herkes çok enteresan şeyler yazmış.lütfen yardım et.ayrıca alakana teşekkür ederim.

Üst Alt