Skyfire Symbian 6746 S60

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Esinti arkadaş hayır n78 ile Wireless ile bağlanıyorum ama bütün internet ayarlarını becerebildiğim kadarı ile elden tekrar geçirdim ama nafile.hala yukarıda yazdığım hataları veriyor.şu programı gerçekten çok merak ediyorum herkes çok enteresan şeyler yazmış.lütfen yardım et.ayrıca alakana teşekkür ederim.

N78 de Olmuyor diye biliyorum s60 v.3 ler için ama çalıştırabilen var duydum görmedim eğer biri sesini duyarsa umarım yazar ben n95 8gb bilgim var bu konuda yardımcı olamayacağım kusuruma bakma :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ilgilendiğin içinTeşekkür ederim.

yallawo

Üye
sunucuya bağlanamadı bağlantınızı kontrol edin deyip duruyor sürekli samsung i550w ve nokia n73 te.geçen hafta n73 te gnuboxla kullanabilmiştim ama şimdi nafile...

m_baran

Üye
n81 8 gb de calıstıran varmı arkadaslar?

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi

Rica edeirm ne demek arkadaşım.

--------------- Ekleme ---------------

sunucuya bağlanamadı bağlantınızı kontrol edin deyip duruyor sürekli samsung i550w ve nokia n73 te.geçen hafta n73 te gnuboxla kullanabilmiştim ama şimdi nafile...

n73 bu programı çalıştıracağını zannetmiyorum :S daha doğrusu bu programı wlan bağlantısı olan telefonlar için öneririm..

n81 8 gb de calıstıran varmı arkadaslar?

Bilgim yok bu konuda :(

senoltuzal

Üye
Merahab arkadaşlar bende bi program ekleyeyim bana göre ve sizde beyeneceksiniz en iyi internet tarayıcı nelermi var herşey internette ne yapabiliyorsak bilgisayrda aynen bu tarayıcıda yapabiliyoruz süper bişi ufaktan flash oyunlar,mynette chat java oyunları,youtube video izle ve ve en güzeli ise canlı tv izleyebiliyoruz şimdiden hayırlı uğurlu olsun pişman olmayacaksınız;) n95 8gb benim tel çalışıyor diğerlerini bilemem :(Opera Yanında hikaye kalır :)

Nasılmı kullanacaksınız google ye girip oradan skyfire yazın ilk çıkan siteye girip kayıt olduktan sonra işletim sisteminize göre programı indirebilirsiniz ücretsizdir..

Symbian Phone
Windows mobile with touchscreen
Windows mobile without touchscreen
kardes ABD cep telefon numarasi istiyor kayit yaparken ABD ce tel numaram olmadigina göre ne yapmam lazim ?tsk.

m_baran

Üye
N73me de calısıyor n81 de calısmadı malesef fakat super bir tarayıcı ,forumda paylasan Esinti :oke:arkadasımıza kocaman teşekurler...

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N73me de calısıyor n81 de calısmadı malesef fakat super bir tarayıcı ,forumda paylasan Esinti :oke:arkadasımıza kocaman teşekurler...

Rica ederim arkadaşım kolay gelsin..Saygılar ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu programı n78 e kurupta çalıştırabilen varmı?

sekomaster

Üye
ya arkadaşlar maalesef benim e65 de olmuyor surekli tarayıcınızın ayarlarını kontrol edin deyiy duruyor. bi kaç kişide de aynı sıkıntı var forumda gordum.bi yardımcı olursanız cok memnun olurum saygılar

ademkalkan

Üye
sunu rar sekilde ekrana koyun ben indiremiyorum hadi canlarım benim

dersimli.h

dersimli.h

Üye
emegine SaqLık...

emresarp

Üye
Arkadaşım teşekkür ederim, ilk defa böyle bir tarayıcıya rastladım sayende, N80 de videolar çok güzel izleniyor.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim ..Saygılar..

Arkadaşım teşekkür ederim, ilk defa böyle bir tarayıcıya rastladım sayende, N80 de videolar çok güzel izleniyor.

Sende saol arkadaşım eyvallah..

emegine SaqLık...

Eyvallah babajan

sunu rar sekilde ekrana koyun ben indiremiyorum hadi canlarım benim

öle zaten :)

ya arkadaşlar maalesef benim e65 de olmuyor surekli tarayıcınızın ayarlarını kontrol edin deyiy duruyor. bi kaç kişide de aynı sıkıntı var forumda gordum.bi yardımcı olursanız cok memnun olurum saygılar

yardımcı olmak isterdim arkadşaı fakat e65 ile hiç bilgim yok benim :(

oltaucu

Üye
program için teşekkürler kurdum gayette güzel emegine saglık

Ellame11

Üye
bir türlü mail adresime mail gönderemedim. programı kurdum direkt olarak e mail ve şifre istiyor.. register dediğimdede sayfa açılmıyor. ne yapcağımı şaşırdım kafam şişti. saatlerdir uğraşıyorum. yardım edin ltfn

babapars

babapars

Üye
yaw nası kayıt olcaz america numarası bilmem ne bi yardım edin kayıt olamıyoz

Ellame11

Üye
arkadaşlar kayıt için cep telefonuna bir numara göndermekten bahsediyor bende abd den bir numara giriyorum kabul ediyor fakat mesaj ona gittiği için o şifreye ulaşmak mümknü olmuyor.. register bölümünde mail ve account password istiyor mail tamamda şifre cep teline gittiği için o kısmı yapamıyorum. bu programı kullanan arkadaşlarımız yada yükleyen arkadaşımız eğer yükleme işini baştan sona resimli izah ederse eminim herkes daha kolay bir şekilde sorunlarını çözecek.. şimdiden teşekkürler

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
program için teşekkürler kurdum gayette güzel emegine saglık

Eyvallah kardesim saol

bir türlü mail adresime mail gönderemedim. programı kurdum direkt olarak e mail ve şifre istiyor.. register dediğimdede sayfa açılmıyor. ne yapcağımı şaşırdım kafam şişti. saatlerdir uğraşıyorum. yardım edin ltfn

buyur kardeşim bunu yapabilirsin

[email protected]
123456

Kolay gelsin..

yaw nası kayıt olcaz america numarası bilmem ne bi yardım edin kayıt olamıyoz

buyur kardeşim bunu yapabilirsin

[email protected]
123456

Kolay gelsin..

arkadaşlar kayıt için cep telefonuna bir numara göndermekten bahsediyor bende abd den bir numara giriyorum kabul ediyor fakat mesaj ona gittiği için o şifreye ulaşmak mümknü olmuyor.. register bölümünde mail ve account password istiyor mail tamamda şifre cep teline gittiği için o kısmı yapamıyorum. bu programı kullanan arkadaşlarımız yada yükleyen arkadaşımız eğer yükleme işini baştan sona resimli izah ederse eminim herkes daha kolay bir şekilde sorunlarını çözecek.. şimdiden teşekkürler

Yüklemek çok basit verdiğim mail ve şifreyi yazın bu kadar basit

Üst Alt