N73 Programsız Görüntü ve Video Saklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

28.budur

Üye
    Konu Sahibi
N73 Programsız Görüntü ve Video Saklama
ÖNCELİKLE TELEFONUMUZDAN ARAÇLAR DEYİP DAHA SONRA DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP SAKLAMAK İSTEDİĞİMİZ GÖRÜNTÜ VEYA VİDEONUN SONUNDAKİ MP4'Ü SİLİP YERİNE jad yazıp kaydediyoruz ve galiriden kalkmış oluyo.görüntüyüde aynı şekilde yapıyoruz jpg yi silin ver yerine jad yazın tekrar bakmak içinde eski haline çeviriniz:sn::yuru

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D ve sametatt

Taruu

Üye
süper paylaşım bende böle bi şey arıyordum..

28.budur

Üye
    Konu Sahibi
Herkes senin gibi yorum yapsa
her kafadan bi ses çıkıyo

POWER

POWER

Üye
Program daha pratik bence ;). Bu da alternatif bir yöntem tabiki ;)

byilmazZ

byilmazZ

Üye
valla çok güzel bi metod . daha önce hiç aklıma gelmemişti .... :islik

fati14

Üye
çok daha basiti var xplore ile . proyu açın 6 ya basın çıkan 3 şıkkıda işaretleyin teldede pc dede görünmez. sadece sen herhangi bir dosya yöneticisiyle görebilirsiniz.

kartalfb

Üye
bende olmadı

28.budur

Üye
    Konu Sahibi
ne olmadı arkadaşım sende jad yazdın omu olmadı yoksa arkadaşın dediği x plore yöntemimi...????

mehmet8586

Üye
arkadaşlar ben x-plore ile videoları sakladım şimdi nasıl sileceğimi bilmiyorum bana yardım edin lütfen

meyrock

meyrock

Üye
bende dosya yoneticisinden giriyorum ve saklamak istedigim uygulama her neyse cities>>diskcache ye taşıuyom kayboluyor bunuda deneyinn:D

Cemilbeg

Üye
Tesekkurle

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar dosya yöneticisine my videos diye bir klaör açın sakjlamak istediginiz resim ve videoları buraya taşıyın galeride göünmez

turker007

Üye
Süper xD

grkn_76

grkn_76

Üye
süper birşey. Ellerine sağlık tamda aradığım şey :oke::yuru

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok daha basiti var xplore ile . proyu açın 6 ya basın çıkan 3 şıkkıda işaretleyin teldede pc dede görünmez. sadece sen herhangi bir dosya yöneticisiyle görebilirsiniz.
ben böle kullanıyorum

sametatt

Üye
sağolasın be hocA

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Benim sorunum Programların içindeki resimler hatta yükledim ttf fontun ön izlemesinin bile galeride gözükmesi.Uzantıyı değiştirmek veya gizlemek bunları kullanılmaz hale getirebilir

safiye__45

Üye
cccvcv

eminmeo

eminmeo

Üye
bende dosya yoneticisinden giriyorum ve saklamak istedigim uygulama her neyse cities>>diskcache ye taşıuyom kayboluyor bunuda deneyinn:D

Aynen, izlediğniz videoların real playerda gözükmemesi için uzantıyı silip herhangi bişi yapın örn .jpg .sis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt