Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N95 8gb 'ımla çektiğim resimler...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pavilion
Üye
Konu Sahibi
N95 8gb 'ımla çektiğim resimler...
Die Cast koleksiyonumdan resimler koyacağım, hepsi n95 8gb ile çekildi, beğenirseniz güncellerim...
Hayır bunlar die cast yani model arabalar gerçeğe göre firmalardan lisans alınarak üretilirler.
diabolic-angel
Üye
MODEL ARABALARA BAYILDIM.OZELLIKLE TURUNCU OLANA.MODELI NE? NE KADAR GERCEKCI DURUYOR!.IMRENDIM VALLA BENDE MI MODEL ARABA KOLEKSIYONU YAPSAN...
PEKI BUNLAR MODEL ARABALAR OLDUGU ICIN HER YERDE BULUNMASA GEREK... BEN NERELERDE BULABILIRIM...SADECE BI MERAK...
MODEL ARABALARA BAYILDIM.OZELLIKLE TURUNCU OLANA.MODELI NE? NE KADAR GERCEKCI DURUYOR!.IMRENDIM VALLA BENDE MI MODEL ARABA KOLEKSIYONU YAPSAN...
PEKI BUNLAR MODEL ARABALAR OLDUGU ICIN HER YERDE BULUNMASA GEREK... BEN NERELERDE BULABILIRIM...SADECE BI MERAK...
2 tane daha resim ekledim, n96 güzel telefon ama ucuzlamışken n95 8gb öneririm, kamera özellikleri aynı..
diabolic-angel
Üye
PAVILION COK TESEKKUR EDERIM RESIMLERI GUNCELLEDIGIN İÇİN.
FERRARİ MODEL ARABALARINIDA COK BEGENDIM.
BENI KIRMADIGIN İÇİN DAHA... NE MUTLU TURKUM DIYENE.
--------------- Ekleme ---------------
demek n95 8gb al dıyorsun pekı ben n95 ı satayım onu alayım madem...
nmesiz
Üye
2. resimdeki arabanın tozları bile gözüküyor
diabolic-angel
Üye
2. resimdeki arabada toz var ama sende o araba yok.
umutx11
Üye
n96 telefonuma nokia software updater programı ile güncelleme yaparken telefon kapandı ve hiç açılmıyor şu anda!
lütfen bana yardım edin ne olmuş olabilir, ne yapabilirim?
telefon tamir olur mu?
n96 telefonuma nokia software updater programı ile güncelleme yaparken telefon kapandı ve hiç açılmıyor şu anda!
lütfen bana yardım edin ne olmuş olabilir, ne yapabilirim?
telefon tamir olur mu?