Dosya Kurtarma Yardım N95 8GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
Dosya Kurtarma Yardım N95 8GB
merhaba arkadaşlar benim bugün çektiğim resimleri yollarken hepsini işaretleyip sonra kötü çıkan birini silmeye çalışmamdan dolayı bütün resimler gitti bana bunun için direk telefona yüklenen bir dosya kurtarma programı lazım çünkü n95 8gb tın hafıza kartı yok bildiğiniz gibi :( yardım ederseniz sevinirim

leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
cevap yokmu

kadem115

kadem115

Üye
direk cihaza yüklenen bi uygulama ile resimleri geri getirmen imkansız gibi .. pc ile kablo bağlantısı kur biraz program ara bu tarz programlar var

leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler şu an recuva adlı program ile deniyorum işe yararsa yazarım

- - - Eklendi - - -

recuva:telefonu görmedi
handy recoveri: telefonu görmedi
card recovery pro : telefonu görmedi :( daha fazla program bakıyorum

celilcemre

celilcemre

Üye
olmaz kardeş pc olsa olur

Havvali

Havvali

Üye
üzüldüm kardeşim senin adına bu telefonun tek kötü özelliği bariz bi şekilde, hafıza kartı olmaması. Eger hafıza kartı olsaydı çözüm basitti

kadem115

kadem115

Üye
su adrese bi göz gezdir hafıza kartından diyor ama sonucda pc ye bağladığında yığın bellek olarak secersen bi ihtimal olabilir ...

son olarakda su programı indir buna bi bak bu sekilde kurtarma proları genelde hep ücrete tabi .. umarım sorun cözülür

Havvali

Havvali

Üye
tavsiyem iyi bir telefoncuya danıs silinen veriyi nasıl çekebileceğini... Nss belki işe yarar.

- - - Eklendi - - -

cevap için teşekkürler şu an recuva adlı program ile deniyorum işe yararsa yazarım

- - - Eklendi - - -

recuva:telefonu görmedi
handy recoveri: telefonu görmedi
card recovery pro : telefonu görmedi :( daha fazla program bakıyorum

En iyisi recovery my files dır

kadem115

kadem115

Üye
recovery my files ücretli

Havvali

Havvali

Üye
:) benim ki bedava çunku crkli :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt