5310 foto çekerken bekleme süresi uzun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ment

Üye
    Konu Sahibi
5310 foto çekerken bekleme süresi uzun
Arkadaşlar 5310'um var kırmızısından fotoğraf çekiyorum önündeki mavi simge dönüyor dönüyor ama dönmesi bayağı bir uzun sürüyor.5310'nu olan var mı acaba? bu kadar bekleme normal mi yoksa servisine götürmek istiyorum, servis içinde bi kere el değdiğimi düzen tutmuyor diyorlar.Kasko var kırıyım mı * :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Servise Ne Gerek Var Kamera Özelliklerinde Süresi Vardır Onu Ayarla.

aliş64

Üye
benimkide oluyor herhalde normal

erdi58hgjklşö

Üye
eewt normal

rep the rep

rep the rep

Üye
onun ayarları var.

vatan18mekan37

Üye
arkadaşlar 5310'um var kırmızısından fotoğraf çekiyorum önündeki mavi simge dönüyor dönüyor ama dönmesi bayağı bir uzun sürüyor.5310'nu olan var mı acaba? Bu kadar bekleme normal mi yoksa servisine götürmek istiyorum, servis içinde bi kere el değdiğimi düzen tutmuyor diyorlar.kasko var kırıyım mı * :d
valla bende de var o normal telefonun kendınden kardes

YuRTcU

YuRTcU

Üye
bende 5610 da o dönüyor ama cok değil bide o resmi netlestiriyo belki 5310da onu netleştirmeye calısıyo netlestiremiyo ondan uzun sürüyor herhalde

necrokub1

necrokub1

Üye
dostm bendede 5310 express var bende de aynı sorun oluyor.
onun öyle olmasının sebebi orjinalden gece modunun açık olması ve gece modunun kapatılamamasıdır

f-16

f-16

Üye
bendede 5310 war benım telefondada öğle

dogandoganay

dogandoganay

Üye
yengemde var o telefondan aynı sorun ondada var o yüzden kafana takma tlden dolayı seninle bi ilgisi yok ;)

FINITO26

Üye
O telefonun işlemci hızından kanaklanıyoru kardes. mesela kucuk cozunurlukte fotolar cekersen o sure cok daha aza iniyor. buyuk fotolarda mesela 1600x1200 luk fotolarda kaydetme suresi en uzun. Senin telefonunda bi hata yok hiç verme servise actırırsın yazık edersin kaskona filan da

gymur

Üye
arkadaşlar bendede var ayarlara girip resmin çözünürlüğünü düşürürseniz zamanı da azalır;D

dert91

Üye
hafıza doludur o yüzden

dmork

Üye
arkadşlar hiç fark etmemişsiniz sanırım mavi veya kırmızısıyla alakası yok ayarlrda görüntü boyutu var oradaki boyut minimum 120c160 maximum boyut 1200x1600 dğr siz burdan 960x1280 üzeri yaparsanız foto çektikten sonra ortdaki dönence uzun sürer aşağı yaparsanız az döner ve o dönencenin uzum döneside fotoğrafın netliğini ayarlamasından kaynaklanıyor saygılarımla....

..........::::::::::DmoRK::::::::::..........

cvtfr

cvtfr

Üye
normaldir...........eğer hafıza kartı yoksa tellin kendi hafızasına kaydoluyosa uzun sürer

dmork

Üye
ya :D:D siz öldürüceksiniz beni hiç görntü boyutunu indirip denemediniz mi ya 640x ya kadr indirin görntü kalitesini ykseltin biittiii

--------------- Ekleme ---------------

arkadşlar hiç fark etmemişsiniz sanırım mavi veya kırmızısıyla alakası yok ayarlrda görüntü boyutu var oradaki boyut minimum 120c160 maximum boyut 1200x1600 dğr siz burdan 960x1280 üzeri yaparsanız foto çektikten sonra ortdaki dönence uzun sürer aşağı yaparsanız az döner ve o dönencenin uzum döneside fotoğrafın netliğini ayarlamasından kaynaklanıyor saygılarımla....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt