Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe Pokemon elinizden bırakamayacaksınız harika bir oyun
Sponsorlu Bağlantılar
lanres
Üye
arkadaşlar siz bozuk diyorsunuz ama sizde emulator programı varmı
sharkie
Üye
ya muğa goduğun ayrıntılı bişey yazar insan ne boğ olduğu belli değil mığa goduğun ignelerü
KupaLasT
Üye
beyler 6600 uyarmı bu oyun
*shaman_king*
Üye
Oyun kasmadan çalışıyorsa süpersiniz yahu.
ration
Üye
kardes biri bana yardımcı olabılır mı acaba b oyun için ben su anda sonuna geldım ruh rozetını bulamıorum nerde oldugunu bılen var mı yardımcı olursanız cok sevınırım....
CEMOKA77
Üye
ya ne kullanışlı şeymiş fexpoler ama indirmiyom inadımdan indircem teşekkürler
ya birader bizede bir yardım ne istiyorsa yaptım 3.. elektrik rozetini almak için gym ye de girdim ama adamla savaşamıyorum kapı açılmı oooooooo onu nasi halletcez.... ya lütfen bir yardım herşeyi yaptım ha bide yolun sonunda snorlax ın olduğu yerde profun asistanı var ya onda ki şeyi alamıyorum 20-30 tane poke yakaladım nolur bana bir yardım yaaa please oyun süper takıldım!!!!
bak arkadasim elektrik rozetini almak icin oradaki sutunlar warya onlardan birisi bi anahtar yani dugme diyelim oksimdi birisini buldugun zaman dieri onun hemen yaninda yalniz sagindami yoksa solundami onndemi arkasinda mi bilmiom zaten bi kac ihtimalden sonra bulursunaslinda oradaki adamlara basica hemen saginda diolar ama asli yoq serrolar yalan atio ben sans eseri ta en kosede buldum walla
kardes biri bana yardımcı olabılır mı acaba b oyun için ben su anda sonuna geldım ruh rozetını bulamıorum nerde oldugunu bılen var mı yardımcı olursanız cok sevınırım....
bak knk ruh rozetini en son geldigin bi yer bekci seni hayatta gecirmio cok susadim ayaklari yapio hatirladin umarim hah iste ona icecek bi seyler alman gerekli icecegide bu celladon kentindeki yerden alion onun en ust katindan sonra bekcie verion icecegi o allah razi olsun diip alio seni iceri so sehir de acilmis oluo sonra bu son sehirde en yusek olan bi bina war zaten gorursun onun en ust katinda bi master war zaten son gym nin baskani o. on rada bi yeniosun sonra o gymsine gidio son gym acilio masterball cikio master ballu kullanma o mewto icin git so adami da yen oyun artik senn dir