Türkçe Pokemon elinizden bırakamayacaksınız harika bir oyun

Sponsorlu Bağlantılar

judgeman

judgeman

Üye
abiler oyunu bitirdim mesajlarınızı bekliom her konuda yardımcı olurum...;) 67 saat aldı bitirmem :DDd

--------------- Ekleme ---------------

saol abi oyun manyak ta ben takıldım geçemiyom 4 rozet aldım kaldım biyere gidilmiyo artık napcaz save felan yokmu koyunda biz devam ettirelim nolur save varsa koyun yaaa

abiler oyunu bitirdim mesajlarınızı bekliom her konuda yardımcı olurum...;) 67 saat aldı bitirmem :DDd.................................:bann:..................................:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

abiler oyunu bitirdim mesajlarınızı bekliom her konuda yardımcı olurum...;) 67 saat aldı bitirmem :DDd

alporen-1995

Üye
arkadaşlar bende pokemon crister(onun gibi bişe) adındai pokemon oyununu oynuyorum(ustalaştım denilebilir).ben bi ara abra yakalamaya gittim(kesin yakalayın manyak bi pokemon hele bi alakazan yapın hiç kimse yenemez sizi ama kaçıo hıyar :D) abrayı yakaladım sonra tam giderken karşıma efsanevi pokemon çıktı adı etiler onun gibi bişeydi bi türlü yakalıyamadım haritada benden kaçıp duruo

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
eline sağlık

hellboy530

hellboy530

Üye
bozuk link

Heroata

Heroata

Üye
tşk