Türkçe Pokemon elinizden bırakamayacaksınız harika bir oyun

Sponsorlu Bağlantılar

INVISIBLE

Üye
Ben Bunları Dosyalama Programııyla Atıyorum Hıcbırı Calısmıyor

dondom

Üye
Ben Bu Oyunu Ve goldu Yellow Ruby versionunu filan kaç bin kere bitirdim en zevklisi goldla ruby di

askbesk

askbesk

Üye
saol arkadaş

--------------- Ekleme ---------------

saol arkadaş

tugay__

Üye
oyun icin tsk

rappersemih

Üye
çok güzel :d

drakula92

Üye
bana pokemon yelloıw nasıl geçilir hepsini yazarmısın kardeş

oskia

Üye
ya ben 7 rozet aldım ama ruh rozetini alamıom lütfen yardım

huseyin_tat

huseyin_tat

Üye
ben yükledim çok sıkıcı sildim

cetinhan

cetinhan

Üye
dostlar bunu n70te kullansak çalışır mı

tolgakarakol

Üye
yaa 6600 da renk sorunu var nasıl düzeltebiliriz.

cixman1905

Üye
ya birader bizede bir yardım ne istiyorsa yaptım 3.. elektrik rozetini almak için gym ye de girdim ama adamla savaşamıyorum kapı açılmı oooooooo onu nasi halletcez.... ya lütfen bir yardım herşeyi yaptım ha bide yolun sonunda snorlax ın olduğu yerde profun asistanı var ya onda ki şeyi alamıyorum 20-30 tane poke yakaladım nolur bana bir yardım yaaa please oyun süper takıldım!!!!

_furcht_

_furcht_

Üye
BEYLER BENİM ADIM ZAFER BEN BU OYUNDA YANİ TÜRCKÇE'SİNDE 6 ROZET ALDIM KALDI 2 TANE ONLARDA KALP VE RUH ROZETİ YANILMIYOSAM LÜTFEN OYUNU BİTİREN VARSA ŞUNU SÖLESİN NEREDE NASIL BULUCAZ BENM POKELERİM FLLL 73 75 FLN VS DE YAPARIM :ehe:) AMA LÜTFEN BİR BİTİREN ÇIKSIN ŞU OYUNU BU SİTEDEN ÇIKSIN LÜTFEN BİTİREN :):)

Beyler Ben Bu Konuda Hep Aktif Olucam 6 Rozet Aldım
O Yüzden Gecemediğiniz Yerleri Sorabilirsiniz...

titi34

Üye
Teşekkürler

karizma_1419

karizma_1419

Üye
arkadaşlar ben bitirdim sorun soruları bekliyorum

MultiQasher

Üye
6300 için uygun mudur bu :?_?

kezzman

Üye
yaa arkadaşım paylaşım için saol da oyun anlatımıda atsaydın ii olcakmışş

sensizim54

Üye
6600 çalısır mıı

parisli-sinan

Üye
ben bu oyunu oynuyodum belli bi süreden sonra artık oyun açılmıyo ?? imei fln geliyo full yapmak için bişiler istiyo ne yapaym ????????

by_pyro

by_pyro

Üye
:megafon: :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

Save var. set buttons a basınca sana yönleri tarif ediyor. start yazınca örn: 9 'a bas sonra oyuna gir 9 bas , liste çıkacak orada save yazıyor. ben 6. rozete kadar geldim oyun çok zevkli. türkçe olması ayrı bir hava katıyor. Ama çook zor. Biraz zorlanacaksınızZ.

Pokemonlarınızı geliştirmek istiyorsanız çimenli yerlere gidin ve pokemonunuzu gelişene kadar savaştırın. ben charmander' imi charizart, pidgey' imi ise Pidgeotto yaptım. Oyunda sanırım 5. idi rozet için gym ye gitmiştim çimenliklerde dolaşıyordum yeni pokiler için bir ditto yakaladım bu gerçekten işe yarıyor. tavsiyem çimli yerlerde yeni pokiler arayın ve gücü sizden güçlü veya güçsüz olsun pokemonları yenmeye çalışın...

Hepinize Bol Şans...:oke:

:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

Bu arada Bişey sormak isteyen arkadaşlar olursa mail atsın [email protected]:oke::sn:

Üst Alt