Sa k ı n a l m a y ı n......

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Sa k ı n a l m a y ı n......
Arkadaşlar ÇİN sahte cep telefonu piyasasına girdi belki bir çoğunuz bunu daha önceden biliyordunuz ama ben bir şey söylemek istiyorum;

S A K I N A L M A Y I N...... Çünkü kalitesiz malzemeden yapıyorlar ben 4 yıllık telefoncuyum VE HİÇ tavsiye etmem.... Genellikle N99i,N101i,N76,N98,N89i,8800,8800 Sirocco,8800 Sirocco Gold,8600 Luna,E65.....v.s v.s Kesinlikle almayın benden söylemesi Daha çok televizyon ve fiyatının düşük olması insanları bunlara yöneltiyor.... ...............A L M A Y I N................

ALINTIDIR!:):):deal::deal:

--------------- Ekleme ---------------

Çinli üreticiler taklitte sınır tanımıyor son olarak ferrariyi taklit eden çinliler şimdide Nokia,Motorola,Samsung gibi cep telefonu üreticilerinin modellerini birebir taklit ediyor.Nokia Çinli cep telefonu üreticisi firmalara karşı actıgı davalar hala devam ederken,Çinli cep telefonu firması TElsda Mobile,Nokianın yanısıra Motorola SonyEricsson ve Samsungun populer modelleriyle aynı tasarıma sahip cep telefonları üretti.12 Haziranda shenzhen telsda mobile communication ındustry developing co.ltd.ve distribitorü olan Song Xun DA Zhon KE Electronic adlı iki şirket Pekinde dava eden Nokia söz konusu şirketlerin benzer telefon üretimini durdurmalarını ve zararlarının tazmini istiyor

Ayrıca 6600 "c" tuşu resimde yamuk mu duruyor yoksa bana mı öyle geldi.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu cep telefonların hepsi yasaklanmalı çünkü saglıga zararlı başka bişey demiyorum.......

Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Bencede....

Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat et asagida not var konunun bir cin mali kullanicisindan alinmistir ddiye!!!!!!!!!1:@:@

darkmaster

darkmaster

Üye
bir takıntı almış başını gidiyor sağlık diye. çin malı telefonların antenleri her çin malı telefonda aynıdır. ve anten başına 0.5 w/kg radyasyon yaymaktadır çin malı tellerin antenleri. yani çift sim kart takılı ve ikiside aktifse 1 w/kg radyasyon yayılmakta çin malı telefonunuzdan. şimdi şöyle bir karşılaştırma yapsak. benim sahibi olduğum samsung preston modeli 0.8 w/kg sar değeri bulunuyor samsung tek başına neredeyse bir çin malı telefonu geçecek. ayrıca çinlileri bu kadar da aşağılamayın arkadaşlar çin ürünlerinin ucuz olmasının sebebi sadece kalitesiz olmasından dolayı değil işçiliğin ucuz olmasından dolayı ve ayrıca her büyük firmanın çinde fabrikaları vardır yani kullandığınız pc parçalarından telefon parçalarına kadar çoğu çin ve çin gibi işçiliğin ucuz olduğu yerlerde üretiliyor. ben çin malı tel kullanmıyorum ama çin malı çakma teller o kadarda kalitesiz değiller. ben preston alırken 499 tl ye arkadaşım da benimle bir çakma iphone modelinden almıştı hatta banada sen salaksın demişti. benim preston 2. haftasını dolrumadan dokunmatiğinden arıza verip servise gitti arkadaşım baya bir dalga geçmişti benimle. çocuk halen daha kullanıyor telefonu 5 ay kadar oldu vede memnun hiç bir sorunu yok diyor imrenmiyorda değilim çocuğa en azından wireless la nette geziyor ben oturup izliyorum kendisini ekranıda benim telden daha büyük ve renkleri daha canlı. telefonu değiştirecek olursam çin malını göz önünde kesin bulunduracağım. sar oranlarınıda çin telefonu alan arkadaşı ezmek için zamanında araştırmıştım ben rezil olmuştum yine, benim telin sarı tek hatla çalışan çakma iphone dan yüksek çıkınca :)

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Özellikle Adamın Psikolejisini Bozar Bu Telefonlar

halileser

Üye
abi iyi güzel dion da para yok ki iyisini alacak nasıl olacak başka bir çözüm yolu bari tavsiye edin

ragı

Üye
klşlık

--------------- Ekleme ---------------

ulkljş0ıokjıufuunı

Üst Alt