Flash Destekleyen Telefonlar Listesi (A-N arası telefonlar) (Adobe'den Sertifikalı Olanlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
:rica:

- - - Eklendi - - -

basit nokiaları boşver, onlar telefonmu ya :ehe eski 6300 ım aklıma geldi :)

- - - Eklendi - - -

bir ayrıntıyı kaçırdık: opera mini oynatmıyor ve html 5 destekli bir tarayıcıya yükseltin diyor (fandroidde)

Operanın hangi sürümü ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
html 5 te olur :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
yeşilçamlılar gibi yazdın :D html5 nekadar sürede tüm sitelere yayılır acaba :hmmm

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
yeşilçamlılar gibi yazdın :D html5 nekadar sürede tüm sitelere yayılır acaba :hmmm

merak etme her site kendini yenilemiştir; ie 10 da çıkıyor: tamaaam :)

- - - Eklendi - - -

bu arada benim A-N arası telefonlar kaybolmuş :blink: ona da bi yorum yazında üsta taşınsın mübarek :)

15097

15097

Üye
merak etme her site kendini yenilemiştir; ie 10 da çıkıyor: tamaaam :)

- - - Eklendi - - -

bu arada benim A-N arası telefonlar kaybolmuş :blink: ona da bi yorum yazında üsta taşınsın mübarek :)
Şu ie10'u windows 7 için bulamadım bir türlü :ah

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bir tek HTC ye gözüm gitti :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Benim telefon da sırıtıyor arada :D

15097

15097

Üye
:hmmm ön siprariş vercem ben; beraber verelim istiyorsan :)
:hmmm windows 8'i satın almaktan bahsediyorsun :d: Hiç 40 dolar veremem :D Ekim ayında çıksın internete de düşer zaten o zaman indiririm :)

- - - Eklendi - - -

hatta düştü bile :)

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

:hmmm windows 8'i satın almaktan bahsediyorsun :d: Hiç 40 dolar veremem :D Ekim ayında çıksın internete de düşer zaten o zaman indiririm :)

- - - Eklendi - - -

hatta düştü bile :)

kardeşim o win 8 e 4500 kişi 2 yıl boyunca emek verdi. biraz emeğe saygı yahu :ehe

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi

var mı arttıran :ehe

- - - Eklendi - - -

belli olmaz; vistayıda xp yi geliştirerek yapmışlardı; tam 3 yıl uğraşmışlardı (hatta adı longhorn olacaktı) sonra proje iptal edildi ve vista, server 2003 üzerine 1,5 yılda inşa edildi; vista xpden 6 yıl sonra çıkmış oldu; kısaca win 7 nin 2009 da çıkması bunu 3 yıl yapmaz :ehe

Üst Alt