Moschino Fularlı Saat Modası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Moschino Fularlı Saat Modası


Eğlenceli, neşeli İtalyan moda markası Moschino, Fashion Victim koleksiyonunda moda severlere, saatlerini, deri kayış ya da ipek fularla kullanma özgürlüğünü sunuyor.
Fashion Victim, çok özel bir paket içinde sunuluyor. Boya kutusu olarak tasarlanan teneke kutunun içerisinde, fular, deri kayış, saat kasası ve farklı kullanım önerilerini gösteren kullanma kılavuzu bulunuyor.







Bileğe iki tur dolayıp düğümleyerek, çantanın sapına bağlayarak ya da pantolon kemer köprülerinden geçirilerek kullanılabiliyor. Saatlerini deri kayışla kullanmak isteyenler, fularlarını saçlarında, çantalarında ya da boyunlarında da özgürce kullanabilirler.















%100 ipek ve İtalyan malı Moschino Cheap&Chic fularları kırmızı, gece mavisi, pudra pembesi, siyah ve beyaz gibi farklı renk seçenekleri ile sunuluyor.
Yuvarlak kasalı çelik ya da altın kaplama saat, siyah ve beyaz kadran seçenekleri ile sunuluyor, markanın bir diğer ikonu kalp motifi ise kadranda Moschino logosunu çerçeveliyor. Saatin kutusunda sunulan siyah ya da beyaz yedek deri kayışlarla saat klasik ve şık bir tasarım olarak kullanılabiliyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: huri$ ve minoo


minoo

minoo

Üye
çok güzel bunlar.ben de kullandım bir ara.ama çok sıktı içimi :D
 
s@hr@

s@hr@

Üye
    Konu Sahibi
Ben kullanmadım :ehe benim kayışlı olanlar hoşuma gidiyor :D
 
minoo

minoo

Üye
içim daraldı ya.sar sar bitmiyor :ehe .çıkardım attım bu ne be dedim :D
 
minoo

minoo

Üye
Ama öyle ablam :D sar sar bitmiyor :D
 
huri$

huri$

Üye
guzel bunlardan da almak lasim degi$iklik olur
te$ekkurler gulum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt