Samsung Telefonlara Versiyon Atma (M8800 Pixon'da Dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
Arkadaşım birşey sormak istiyorum.. Anlattıkların diğer konularda firmware yükleme olarak geçior.. ve bir fw dosyasına ihtiyaç duyuluyor.. Firmware yüklemeden sadece telefonun versiyonunu updatelemekte mümkün mü bu programla ?
 


pasalisago

Üye
M800 kullanıyorum telefonu tr den aldım rusyada okuyorum o yuzden bana rusca klavye lazım ılk ıkı lınkı acmadı nedense bılenınız varsa yardımcı olabılırmısınız?
 

sedo.52

Üye
süper yaptım ama linkler ölmus alıntı olan siteden yaptım oldu
 

dendrit

Üye
Sonunda bende yükledim.TeLesme ye teşekkürler.. kuracak arkadaşların kurulumdan önce GSM ve SD kartlarının çıkarılması gerektiğini (orjinal sitesinde öyle yazıyor). Telefon PC bağlantılarının PC nin değişik USB bağlantılarından tekrar denemelerinin yerinde olacağını belirtmek isterim (Ben USB bağlantısını değiştirdikten sonra bağlantı yapabildim)
 
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
teşekkürler ama samsung pc suite içinde firm atma var ama tellerimiz uyumlu değil mükemmel bişey bu
 
a.y.k.m

a.y.k.m

Üye
linlerin ilk 2 si kırık bir el atsan abi ya
 

dendrit

Üye
1. mesajda TeLesme orjnal linki vermiş
İstersen linkine bakabilirsin
 

faruq1234

Üye
ben sıteden indiremedım yardım edın
 

karizma_07

Üye
bilenlere bi sorumolacak een m8800 için ensonfirmware verdsionu olan xxıe olanıyüklicem ama türkçe destegi yok sanırım arkadasın anlattıgı di paketini sonradan yüklesm sadece dil mi değiştirio firmwaresinide değiştiriomubu anlattıkları
 

crayzofcars

Üye
samsung s8300 nasıl yapılıyo bu versiyon güncelleme.bilgisi olan warsa paylassın arkadaslar . tesekkürler. kaç aydır arıyorum bulamadım.
 

cengaver_gold

Üye
f 480 olur mu arkadaşım yardımcı olursan sevinirim
 

budhabarda

Üye
kardeşim var ya telefon hiç bişi yapmıyordu sadece alo demeye yarıyordu.bir kaç telefon hastanesine sordum 1 hafta sonra alırsın geri teli dediler 40 tl 50 tl tutar dediler.senin yönlendirmenle kurrcalayarak formatladım telefone.cok teşekkürler
 

shenohol

Üye
imei numara değiştirmeye yönelik bir dosya varmı acaba?
 
babaaamet

babaaamet

Üye
Download not available.güncel yazdığın yerden de indiremiyorum kardeş.bi kontrol etsen iyi olur.bayaa bi emek harcamışsın.saol.
 

skcsml

Üye
arkadaşlar bende sürüm güncelledim hatta güncellemeye çalıştım ne olduysa telefon kapandı ve açılmıyor multiloader ekranı da gelmiyor ne yapmam gerekli acaba telefonum samasung M8800:nono::nono:
 


Üst Alt