Güncellemeden sonra beats bozuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeden sonra beats bozuldu!
Htc desire x kullanıyorum ve sony'nin sağlam kulaklıklarından var. Dünkü güncellemeden sonra klavye ufaldı ve beats tamamen gitti. Sadece logosu var açık yazıyor ama bass 0 tiz 25738284. İnsanın kulağını mahveden bir ses veriyor artık. Bunun bir ayarı varmı yoksa 4.0.4'e geri mi döneyim? 4.0 yüklersem garanti dışı kalır mı?

- - - Eklendi - - -

Beyler sorunu an itibari ile hallettik. HTC canlı sohbette 1 dakikalık konuşmanın ardından bana verdiği çözümleri deneyince oldu. sizlerle de paylaşmak istedim.

1-telefonunuz acikken bataryayi cikarip yeniden takiniz .
2-Sorun gitmezse telefonunuzu guvenli mod da calistirmanizi rica ederiz : telefonunuz acikken bataryayi cikarip bir kac saniye bekleyip yeniden takin ve telefonunuzu acin, telefonunzda HTC ve altinda siyah yazilarla Quietly Birrilant yazisini gorunce telefonunuzun yan tarafinda bulunan ses kisma tusuna elinizi basili tutun telefonunuz normal bir sekilde acilacaktir ve telefonunuzun sol alt kosesinde Guvenli Mod yazisini goruceksinizdir. telefonunuz guvenli mod a gecmis olacaktir .
guvenli mod da sorun giderse bu ayar yapmanizi rica ederiz :
Menu >>Ayarlar >> Uygulamalar >> Uygulamalari yonet >> Progmalara dokunun >> Kaldirin.
3-Bu ayarlari yaptiktan sonra ayni sorun devam ediyorsa butun kisisel bilgilerinizi yedekledikten sonra fabrika veri sifirlama yapmanizi tavsiye ediyoruz : Tum uygulamalar >> Ayarlar >> Depolama >> Fabrika veri sifirlama .
(Bu ayar telefon kendi kendine Android işletim sistemine format atip yeniden kurmaktir).
4- Bu ayarlari yaptiktan sonra ayni sorun devam ederse satin aldiginiz yer ile yada teknik servis ile temasa gecmenizi tavsiye ederiz .

bataryayı çıkartıp taktık düzeldi :D ayrıca sizin beğenmediğiniz htc hasan benimle bayağı bilgili konuştu :D:D


- - - Eklendi - - -

ha birde eskisinden daha iyi oldu bende. ses kalitesi çok az arttı diyebilirim. (sony kulaklık kullanıyorum) tek sorun klavye ufaldı ve iki nokta yıldız vs yerleri değişmiş ve yavaş yazıyor mesaj yazarken donma oluyor biraz. o da format atınca geçer sanırım. Ama hâlâ hd çekim yok :(

- - - Eklendi - - -

şizofren gibi yazıyorum ama biraz daha bilgi vermek gerekirse yine de tam olarak ses sorunu gitmiş değil. meselâ ekran resmi çektiğiniz anda ses yine bozuk geliyor. sürekli kapat aç şarj kalmadı :(
 


Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Klavye dert değil, ben Türkçe Klavye kullanıyorum şahsen, sizde benzer programlar yükleyebilirsiniz.
Ekran görüntüsü alırken ses bozulması pek kafaya takılacak bir sorun değil, ki düzeltirler onu da.
 

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Benim için büyük sorun yaratıyor işte. Klavye ufaldı hızlı ve doğru yazamıyorum krize girdim. Telefona yukarıda tüm işlemleri yaptım ama yine de ses kendi kendine gidiyor. 250 liralık kulaklık olunca insan böyle bi sorunla cin atına biniyor. Şu an paramı iade edeceklerini bilsem hiç düşünmem biraz daha ekler 4s alırdım. Daha da android almam sanırım.

- - - Eklendi - - -

Ve whatsup facebook normal mesaj yazarken önceye göre çok yavaş yazıyor tepki çok zayıf dona dona yazıyor. (format bile attım)
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Başka klavyeler denermisiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt