Instagram kullanıcıları, tüm verilerini indirebilecek

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Instagram kullanıcıları, tüm verilerini indirebilecek


Sosyal medya dünyasının en önemli platformu olarak karşımıza çıkan Instagram, yeni özelliğiyle birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Facebook tarafından hazırlanan bu özelliği sızdıran TechCrunch, artık kullanıcılarının sosyal ağda depoladığı tüm verileri tek bir tıkla cihazlarına yükleyebileceğini belirtti.



Kullanıcı arşivinin tüm indirilen bilgiler, sosyal ağ üzerinde paylaşılan tüm resimler ile videoların yanı sıra kullanıcı arşivinde saklanan tüm yazıları ve öne çıkarılan Instagram Hikayelerini içereceği belirtiliyor. Bunun haricinde arşiv içerisindeki tüm mesajlaşma geçmişi de arşivle birlikte dışarıya aktarılabilecekken, özel veya grup sohbetlerinin tümü bu arşiv içerisinde yer alacak.



Firma tarafından bu özellikle ilgili henüz net bir açıklama gerçekleştirilmiş değilken, özelliğin ne zaman yayınlanacağı hakkında da elimizde bir bilgi bulunmuyor. Ancak bu özelliği 25 Mayıs'ta yürürlüğe giren ve tüm sosyal ağların buna benzer bir araç sunmasını gerektiren Avrupa GDPR gizlilik yasasından kaynaklandığı söyleniliyor.



Daha önce sitede yer alan detaylara baktığımızda site üzerinden her hangi bir içerik indirmenize imkan tanınmıyordu. Hatta durum öyleki kullanıcıların kendisi tarafından yüklenen görüntülerin kendisi tarafından indirilmesine bile imkan tanınmıyordu. Yani bu özellikle birlikte Instagram'da oldukça önemli bir değişikliğin meydana geleceğini söyleyebiliriz.



 

Ekli dosyalar

2625641

Kapalı Hesap
Ayarlarda bugün biraz gezindim de yeni yeni bir çok bilgilendirme gelmiş. Anlaşılan İnstagram çalışıyor :)
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
3K
Eren Değerli
    • Beğen
Cevap
1
Görüntüleme
365
MAERKEK
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
574
TheNightMare.


Üst Alt