CM Security nasıl silinir / kaldırılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
CM Security nasıl silinir / kaldırılır?
Bilgisayarda virüs ve zararlı yazılımları temizleme uygulaması olarak karşımıza çıkan CM Security nasıl kaldırılır ve bilgisayarlardan nasıl silinir merak ediliyor. Tüm detaylar makalemizde yer alıyor.

CM Security, AV-TEST tarafından yine 1 numara seçildi! AV-TEST, Almanya’da bulunan ve piyasadaki antivirüs programlarını düzenli olarak test edip onları başarıları karşısında ödüllendiren lider ve bağımsız bir kuruluştur. Ayrıca ödülleri IT güvenliği ve antivirüs araştırmaları dalında 1 numara kabul edilmektedir.

★ Çok daha güvenli: Uygulama Kilitleyici’nin En Müthiş Özelliği – Gizli Özçekim
– Şifrenizi iki kere yanlış giren kişinin fotoğrafını çeker
– Bu sayede Whatsapp, Facebook gibi özel bilgi içeren uygulamalarınıza erişmek isteyen kişileri yakalayabilirsiniz

★ Profesyonel ve tamamen ücretsiz Uygulama Kilitleyici (Şifre ile uygulama kilitler):
En iyi derecelendirilmiş, en hızlı ve en güvenli uygulama kilitleyicidir. 50 milyondan fazla kullanıcısına 26 dil seçeneği sunmaktadır.

★ Uygulama Kilitleme özelliği sayesinde özel hayatınızı güvenceye alabilirsiniz:
Uygulamaları Kilitle – Rehber, WhatsApp, Facebook gibi uygulamaları kurnaz kişilere ve meraklı arkadaşlarınıza karşı kilitler.
Kilit Ayarları – Çocuklarınızın istenmeyen uygulamalar ve oyunlar indirmesine, telefon ayarlarını değiştirmesine engel olun.
Gizliliği Kilitle – Galeriyi, fotoğrafları ve dosyalarınızı kilitler.

Android bir uygulamayı yada konumuzda olduğu gibi CM Security uygulamasını silmek istiyorsanız Ayarlar kısmına giriş yapınız.Daha sonra ise Uygulama Yöneticisi bölümüne geliniz.Buradan Clean Master uygulamasını seçtikten sonra kaldır seçeneğini ile uygulamayı silebilirsiniz.Eğer silinmiyorsa önbellek temizliği yapmanız gerekebilir. CM Security uygulaması içerisinde Önbellek temizleme seçeneği ile bu işlemide yapabilirsiniz.

Eğer halen silinmiyorsa farklı bir uygulama yardımıyla CM Security uygulamasını silebiliriz. Bu yöntemlerden biriside android telefonlar için kullanılan cihazda bulunan uygulamaları kaldırmak için farklı uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz.
 
craftx

craftx

Üye
Hocam konu içeriği çözümden çok program reklamı gibi olmuş


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Benzer Konular



Üst Alt