Clean Master kaldırma, nasıl kaldırılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Clean Master kaldırma, nasıl kaldırılır?
Bilgisayar kullanıcılarının virüs ve gereksiz dosyalardan kurtulmak adına kullandığı Clean Master nasıl kaldırılır merak ediliyor. Clean Master bilgisayardan kaldırma işlemiyle ilgili detaylar makalemizde yer alıyor.

Clean Master Nasıl Kaldırılır
Android cihazlarda son zamanlarda en çok kullanılan uygulamalardan biriside Clean Master uygulamasıdır. Clean Master uygulaması içerinde tek bir özellik yoktur.Birçok özelliğe sahip bir uygulamadır.Basit, Eksiksiz ve Güvenli olan Clean Master, Cheetah Mobile tarafından geliştirilen dünyanın en çok indirilen Android iyileştiricisi, bellek & hız güçlendiricisi, ve güvenlik/antivirüs takımıdır. Cihaz performansını geliştirmede, gereksiz ve spam dosyaları kaldırmada, kötü amaçlı yazılımlara, trojanlara ve virüslere karşı korumada eşsizdir.

Bu eksiksiz iyileştirme yöneticisi, Clean Master’ı yükleyen 100,000,000’un üzerindeki kişiye katılın! Cihazınızın tüm sorunlarını düzeltmek, neyin cihazınızı yavaşlattığını öğrenmek ve kötü amaçlı yazılımlardan etkilenip etkilenmediğini bulmak için buradayız.

Clean Master’ın Özellikleri- İyileştirme & Antivirüs

► GEREKSİZ DOSYA TEMİZLEME
Cihazındaki ve hafıza kartındaki performansı geliştirmek ve hafızayı düzeltmek için önbelleği ve artık dosyaları sil.

► HAFIZA ARTIRMA
Tüm oyunlarını ve çalışan uygulamalarını hızlandırır, serbest RAM sağlayarak cihazını hızlandırır. Tek Dokunuşla Hızlandır ve Oyun Hızlandırma özelliklerimiz doğrudan olarak anasayfanızdan iyileştirmenizi sağlar.

► GÜVENLİK & GİZLİLİK
Sistem taraması yapar, önceden yüklü ve kullanıcının yüklediği uygulamaları virüslerden,truva atlarından, güvenlik açıklarından, reklam destekli zararlı yazılımlardan ve casus yazılımlardan korur. Gizliliğinizi korumak için kişisel ve gizli bilgilerinizi kaldırın.

Clean Master Nasıl Kaldırılır -Clean Master Nasıl Silinir
Android bir uygulamayı yada konumuzda olduğu gibi Clean Master uygulamasını silmek istiyorsanız Ayarlar kısmına giriş yapınız.Daha sonra ise Uygulama Yöneticisi bölümüne geliniz.Buradan Clean Master uygulamasını seçtikten sonra kaldır seçeneğini ile uygulamayı silebilirsiniz.Eğer silinmiyorsa önbellek temizliği yapmanız gerekebilir.Clean Master uygulaması içerisinde Önbellek temizleme seçeneği ile bu işlemide yapabilirsiniz.

Eğer halen silinmiyorsa farklı bir uygulama yardımıyla Clean Master uygulamasını silebiliriz. Bu yöntemlerden biriside android telefonlar için kullanılan cihazda bulunan uygulamaları kaldırmak için farklı uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Değerli


Üst Alt