edim1979
Üye
Blackmart0.99.2.42_GÜNCEL TÜRKÇE SÜRÜM MARKETTEKI UYGULAMALARI ÜCRETSİZ EDİNME
Bu uygulamayla marketteki uygulamarı bedava indirin
Android telefonunuzda yüklü uygulamarı son sürüme güncelleye bilirsiniz
Geliştirdiginiz uygulamaları blackmarkette yükleyip paylaşa bilirsiniz
Uygulamanın yeni versiyonu çıkınca bildirim yapıyor
Bulamadığınız bir uygulama olursa uygulamayı bularak Blackmarkete yükleyerek yardımcı olmaya çalışırım ordan indirirsiniz
AYRIŞTIRMA HATASI VE YÜKLEME HATASI ALANLAR
1...uygulama nın android
4.0 ve üzeri versiyonları desteklemesi ve sizde Androidin eski sürümünün yüklü olması
2...uygulamanın eski versiyonun yüklenip kaldırıldıktan sonra uygulamanın kalıntıları yani codex kalıntılarının kalması bunları rotlu cihazlarda root browser programıyla bulup dikkatlice silinmesi ve titanium programında dalvik belleginin temizlenmesi
3...telefon izinlerinin saglanması ayarlardan google market harici bilinmeyen konumlardan uygulama yükleme
4.....bu uygulanın aynı modelde cihazlara yüklenip birinde çalışmadıgını tespit ettim gözlemlerim sonucunda uygulamda bir sorun olmadıgı ve sorunun telefondan kaynak landıgı kanatine vardım
5...Bozuk olan uygulama üzerinde oynanmış ve bozulmuş uygulama hiç bir telefonda çalışmayacagı kesindir
Android telefonunuzda yüklü uygulamarı son sürüme güncelleye bilirsiniz
Geliştirdiginiz uygulamaları blackmarkette yükleyip paylaşa bilirsiniz
Uygulamanın yeni versiyonu çıkınca bildirim yapıyor
Bulamadığınız bir uygulama olursa uygulamayı bularak Blackmarkete yükleyerek yardımcı olmaya çalışırım ordan indirirsiniz
AYRIŞTIRMA HATASI VE YÜKLEME HATASI ALANLAR
1...uygulama nın android
4.0 ve üzeri versiyonları desteklemesi ve sizde Androidin eski sürümünün yüklü olması
2...uygulamanın eski versiyonun yüklenip kaldırıldıktan sonra uygulamanın kalıntıları yani codex kalıntılarının kalması bunları rotlu cihazlarda root browser programıyla bulup dikkatlice silinmesi ve titanium programında dalvik belleginin temizlenmesi
3...telefon izinlerinin saglanması ayarlardan google market harici bilinmeyen konumlardan uygulama yükleme
4.....bu uygulanın aynı modelde cihazlara yüklenip birinde çalışmadıgını tespit ettim gözlemlerim sonucunda uygulamda bir sorun olmadıgı ve sorunun telefondan kaynak landıgı kanatine vardım
5...Bozuk olan uygulama üzerinde oynanmış ve bozulmuş uygulama hiç bir telefonda çalışmayacagı kesindir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

0.49 Build versiyonuymuş 
üper olmuş google playden pek farkıda yok