ZTE Skate ideos x5 e sıkı bir rakip mi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nalcam22

nalcam22

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Sadece türkiye sürümünde sorun var, flashlayıp kuranlardaysa sorunun s'si yok. Symbian belle'e gelince sizin tüm 800mhz-1ghz androidlerinizi rahatça gömebilecek kapasitede. :) nalcam sana gelince huawei'nin samsung'un çöplerini almakta serbestsin, biz symbianlı çöpleri tercih ediyoruz. Bide ekran kartıyla gpu'nun aynı şeyler olduğunu ôğrendiğini umuyorum. ;)

Eminim almanyadaki nokıa fanlarıda sadece alman sürümünde sorun var diyolardır.[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

pRime.

pRime.

Üye
ben senin mesaj kastığını falan idda etmedim... benim fandroid olduğumuda nerden çıkardın anlamadım samsungu övünce samsung fanı derler androidi övünce fandroid olursun sizde bi karar verin sizle aynı düşünceye sahip olmak gibi bi zorunluluğum yok... şu önceki mesajları bi oku sonra konu başlığını ve konudaki mesajları oku hatta diğer konulardada aynı şeyler oldu adminler bile uyarmaya başladı konuları bikaç kişi yüzünden... burası android bölümü değil zaten eğer burda yeni bir telefonla f/p kralı bi telefon karşılaştırılıyor sen android bölümü diyosun... illa karşılaştırılan telefonların işletim sistemleri farklı mı olmak zorunda buraya konu açılması için:ah
Konuyu biliyorum merak etme ben de şunu diyorum mesaj kastığımı iddia edene kadar kendi mesajlarına bak ve bizim konuları mahvettiğimiz düşüncesinden vazgeç. Burda bunu asıl siz yapıyorsunuz. Üstteki üye 1. örnek isim isim sayayım istiyorsan!

----------Eklendi @ 19:22:21 ---------- Yazıldı @ 19:19:23 ----------

Nokia'nın şu telefonu güzel diyince biz nasıl fan oluyorsak siz nokia şöyle kötü android böyle ezer diyorsanız fanın Allah'ı olursunuz!

baranselona

baranselona

Üye
Konuyu biliyorum merak etme ben de şunu diyorum mesaj kastığımı iddia edene kadar kendi mesajlarına bak ve bizim konuları mahvettiğimiz düşüncesinden vazgeç. Burda bunu asıl siz yapıyorsunuz. Üstteki üye 1. örnek isim isim sayayım istiyorsan!

mesajlarımı okumuyomusun sen? sana mesaj kasıyosun falan dediğim yok anlayan anlamıştır şu konudaki ilk tartışma çıkaracak mesaja bak hatta sen beğenmişsin androidli 2 telefon karşılaştırılırken garip garip mesajlar .. birisi zte markasının çıkardığı telefonun videosunu koymuş sürekli iğneleyici laflar söylemişsiniz yok androide bak yok bilmem ne sanki bütün androidler aynı yada sanki bütün androidleri zte yapıyomuş gibi...

----------Eklendi @ 19:30:23 ---------- Yazıldı @ 19:27:18 ----------

----------Eklendi @ 19:22:21 ---------- Yazıldı @ 19:19:23 ----------

Nokia'nın şu telefonu güzel diyince biz nasıl fan oluyorsak siz nokia şöyle kötü android böyle ezer diyorsanız fanın Allah'ı olursunuz!

andoidi beğenmeyebilirsiniz söylüyosunuz zaten ama başka üyeleri iğneleyip duruyosunuz eğer kişisel bi probleminiz varsa özelden halledin ne diye güzelim konuları batırıyosunuz... 2 tane androidli telefon karşılaştırılırken konudaki üyeye ne annadan belleden...

----------Eklendi @ 19:33:16 ---------- Yazıldı @ 19:30:23 ----------

ayrıca zte markasının çıkardığı telefonların hepsinin menüsü böyle nedenini bilmiyorum ama bunu bütün androidli cihazlara bağlamaya çalışıyosunuz

pRime.

pRime.

Üye
Te Allah'ım ya! Arkadaşım bize iğneliyo diyene kadar kendi androidci arkadaşlarının mesajlarına bak bi! Her konunun i.ine eden onlar asıl!!

----------Eklendi @ 19:52:12 ---------- Yazıldı @ 19:47:12 ----------

Şu forumda 2 senedir ne kadar hakaret aşağılama kötüleme varsa hepsi bu android fanlarının işidir. Biz 1 konuda yaptıysak cihaza yönelik yaptık bu kendini akıllı sanan Fandroidler her konuda bunu yapıyor rahat dursalar böyle saçma sapan tartışmalar olmayacak!

baranselona

baranselona

Üye
Te Allah'ım ya! Arkadaşım bize iğneliyo diyene kadar kendi androidci arkadaşlarının mesajlarına bak bi! Her konunun i.ine eden onlar asıl!!----------Eklendi @ 19:52:12 ---------- Yazıldı @ 19:47:12 ----------Şu forumda 2 senedir ne kadar hakaret aşağılama kötüleme varsa hepsi android fanlarının işidir. Biz 1 konuda yaptıysak cihaza yönelik yaptık bu kendini akıllı sanan Fandroidler her konuda bunu yapıyor rahat dursalar böyle saçma sapan tartışmalar olmayacak!
Forumda kim benim arkadasimmis cok merak ettim gercek hayatta hicbirisini tanimam etmem anca soru sorariz cevaplariz pm den... benim arkadaslarimida benden iyi biliyosun hı? Onlar bisey yapiyo diye sizdemi ayni hatayi yapmak zorundasiniz.. tabiiki hekes istedigi konuya istedigini yazabilir laf sokmaya calismadikca... gelipte 2 telefonun karsilastirildigi konuda baska modellerin cfw-oc-yada s3 bolumunde konusulmasi gereken seyleri alakasiz bi konuda konusursaniz yada surekli laf sokmaya calisirsaniz bende uyaririm adminde uyarir...

pRime.

pRime.

Üye
Onlar bisey yapiyo diye sizdemi ayni hatayi yapmak zorundasiniz.. tabiiki hekes istedigi konuya istedigini yazabilir laf sokmaya calismadikca... gelipte 2 telefonun karsilastirildigi konuda baska modellerin cfw-oc-yada s3 bolumunde konusulmasi gereken seyleri alakasiz bi konuda konusursaniz yada surekli laf sokmaya calisirsaniz bende uyaririm adminde uyarir...
Sonunda anlatabildim/anladın sanırım? Biz daha 1 kere yaptık o da sadece zte skate'e yönelik en azından benimki. Ama bilgi alış verişinde bulunduğun(!) kişiler her konuda aktif iğneleme yapıyor. :ehe

nalcam22

nalcam22

Üye
sanki belle gelse flash player gelecek sanki ............... batarya dayanabilecek belle geldiği zaman 100.000 i aşkın uygulama getiricek ve açık kaynak kodlu olup istediğin sürümünü yükleyebileceksin ! nokia dibe vurdu. gitsin microsoftla anlaşsın belle androidin 100 de 1i olamaz n8 i biliyoz haha xd

----------Eklendi @ 22:49:04 ---------- Yazıldı @ 22:45:38 ----------

hacı öle deme belle gelince flash 20.1 gelecek n8 5 ghz olcak :ehe: :halay1: :halay2:

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
haltie

haltie

Üye
:polis:

Konu ikili tartışmalar halinde devam ederse konuyu kapatmak zorunda kalacacağım konunun kapanmasını ve ceza almak istemiyorsanız konu dışında-tahrik edici-tartışma çıkarabilecek-hakaret/aşağılama içeren mesajlar atmayınız.

Konu kaldığı yerden herkese iyi forumlar.

pRime.

pRime.

Üye
:polis:Konu ikili tartışmalar halinde devam ederse konuyu kapatmak zorunda kalacacağım konunun kapanmasını ve ceza almak istemiyorsanız konu dışında-tahrik edici-tartışma çıkarabilecek-hakaret/aşağılama içeren mesajlar atmayınız.Konu kaldığı yerden herkese iyi forumlar.
Üstteki mesaj niye silinmiyor? O tahrik edici değil mi?

haltie

haltie

Üye
Konu kapatılmıştır.

Bazı arkadaşlar aynı konuşmaları tekrarladıkları anda gerekli cezaları alacaklar.Konuları kapattırmaya insanların bilgi alma hakkını engellemeye kimsenin hakkı yok.

O mesajda öyle bir durum yok olsa silinirdi...Sorunlarınızı özelden halledin.Konu dışında farklı konuşmalar tekrarlandığında yapan arkadaşlar gerekli cezaları alacaklar.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt