Motorola HD ekranlı 4.3 inç android 4.0 sistemli electrify 2 yi tanıttı.!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Motorola HD ekranlı 4.3 inç android 4.0 sistemli electrify 2 yi tanıttı.!!!

Motorola, U.S Cellular işbirliğiyle
yeniakıllı telefonu XT881 Electrify 2'nin tanıtımını gerçekleştirdi. 8.4 mm kalınlığında ve yaklaşık 130 gram ağırlığında tasarıma sahip Electrify 2'nin arka yüzünde DuPont tarafından hazırlanan Kevlar kaplama kullanılmış.

1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemcinin (TI OMAP 4430 olduğu tahmin ediliyor) ve 1 GBRAM'in güç verdiği akıllı telefon, Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' mobil işletim sistemiyle geliyor.

4.3-inç boyutunda, 540 x 960 piksel (qHD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ''ColorBoost'' ekrana ve 8 GB dahili flash belleğe yer verilen akıllı telefonun kapasitesi microSD kartlarla (32 GB'a kadar) arttırılabiliyor. ColorBoost teknolojisinin canlı renkler ve keskin bir görüntü vaat ettiğini ekleyelim.

Ön yüzünde 1.3 megapiksel, arka yüzünde ise 8 megapiksel kamera konumlandırılan akıllı telefona, HD video kaydı, LED flaş ve otomatik odaklama özelliklerinin eşlik ettiğini belirtelim.yapabiliyor. Sonolarak 1780 mAh bataryaya ev sahipliği yapan Electrify 2'nin, sözleşme karşılığında 199.99$'dan (100$ mail-in-rebate indirimiyle) satılması planlanıyor

[video=youtube;8kJzpYY9Rrc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8kJzpYY9Rrc[/video]

KAYNAK : DH

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

bolamanle

Üye
Türkiyeye gelmez bu telefon

aleranol

aleranol

Üye
tam olarak ortalama :) ama s2 bundan daha iyi sanırım.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tr ye gelirse s2 ile kapışir:-)

PriZm

PriZm

Üye
Tasarımı N8,N9 dan çalınma gibi:hmmm

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Tasarımı çok kötü :hmmm

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
cihazın önü bana ılk bakısta n8 i anımsattı arkası ıse iphone 4 u andırıyor :islik

MasteLaa

MasteLaa

Üye
X7 ye benzettim ben de :) Haber için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Evet :) bencede biraz benziyo x7 ye :) Türkiye'de s2 ye rakip olur :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tasarımı çok güzel. Özellikleri de doyurucu alınası güzel bir telefon. Motorola güzel işler çıkartmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt